Leii din toate colturile, la atac!
-
0 0Cica: suntem parsivi/e, mincinosi/oase, etc, etc.
E bine ca suntem subiect de frunte si daca stau sa ma uit la toate topicurile, suntem cea mai disputata zodie. Asta ma face sa ma simt bine! Chiar asa se simte lumea amenintata de prezenta noastra
??? Hai sa ne magulim unii pe altii! Aici: calitati si defecte!
Tot incercam sa ii convingem ca nu suntem parsive.Hai sa spunem lucrurilor pe nume... O leoaica get beget
-
Cred ca una dintre cele mai mari calitati ale noastre este generozitatea, si aici ne deosebim fundamental de celelalte; asta presupune sa le si "iertam" pentru ce spun despre noi; si iertam cu placere pt ca asta arata cat de tari suntem, nu oricine e capabil sa ierte...sau intr-o pozitie care ii permite sa ierte.
corect? -
ma rasfata.va vine sa credeti?mie nu..mereu am considerat racul o zodie slaba-si este..prea sensibila pentru gusturile mele..dar intamplator..scoate ce este mai bun din mine.ma ridica in brate,ma invarte prin aer-si inca mai am ceva kilograme
)),imi pune dimineata crini pe perna,sau toporasi...etc etc..
dar in confruntari,da..este un adversar pe masura.cedeaza el pana la urma..dar intre timp ma epuizeaza
))mereu ma obosesc certurile de fapt.imi place insa ca pot comunica cu el si ca face tot ceea ce poate ca sa inteleaga.nu e chiar totul atat de simplu.
insa este mai intai de toate un prieten grozav.mi-a sters lacrimile dupa"fostul",a avut rabdare sa imi treaca,a turbat vazand ca amintirile au ramas vii doi ani,dar..a ramas langa mine.al naibii de tenace racul acesta