a doua cununie religioasa
-
0 0Fetelor, lamuriti-ma si pe mine intr-o problema...
Sotul meu a mai fost casatorit o data, inclusiv religios. Cand ne-am casatorit noi, am intrebat "babele" din zona (asta pentru ca eu simteam ca trebuie cumva sa "divorteze" si religios), deci am intrebat ce trebuie facut pentru asta si mi s-a spus ca nimic.
In consecinta asta am facut, nimic
si ne-am casatorit. Cu toate ca au trecut 3 ani si jumatate eu nu suport sub nici o forma verigheta pe deget. Sotul meu se supara ca nu o port dar... ma "frige" pe deget...
Ce ar trebui sa fac??? In plus, parca nimic din ce face el nu imi convine... e asa... o amorteala din care nu reusesc sa ies...
Si ca sa fie totul complet, am angajat o femeie care ne facea curat si mancare... DE INCREDERE! Nu a furat aur sau bani dar... si-a completat necesarul de ulei de masline, cafea, cosmeticale... am inteles ca aduce ghinion sa iti ia din casa ca ar lua sporul casei... zau ca am ajuns sa cred ca asa e... oare am luat-o razna sa cred in de-astea??? -
nu am intrebat noi pentru ca am facut nunta undeva la munte, am inchiriat o cabana, iar la biserica am fost intr-un sat pe langa cabana... dar au intrebat matusile preotul satului respectiv...
in fine, asta a fost... ideea e ce sa fac sa "normalizez" lucrurile pt ca am eu un pitic pe creier care spune ca influenteaza aspectul asta... ca el e casatorit cu ex-a si noi traim in pacat... ca de-asta nu suport verigheta... ma rog... nebunii de-astea...
pai ce aliaj o avea ca port aur si nu ma deranjeaza... -
eu zic sa nu te mai gandesti la asta!
consulta un preot, vorbeste tu personal, ca de la om la om, exact cu ne-ai spus si noua, si vezi ce zice!
eu zic, ca esti sotia lui, chiar si in fata lui dumnezeu, si nu trebuie sa divortezi la biserica! binenteles, in biblie spune ca este pacat atunci cand i-ti lasi nevasta! gandeste-te cate pacate sunt pe pamant...omoruri, vilouri, furt, inselaciune...
eu zic ca astea sunt mai grave!
cconsulta un preot si poate ii face lui niste canoane, ceva pt iertarea pacatelor!