cum sti cand un leu minte
-
0 0Spune-ti-mi si mie cum faceti sa prindeti un leu atunci cand minte?
-
Eu am avut prieteni lei si leoaice. Tin foarte mult la toti. E foarte greu sa ii prinzi si sa le arati ca mint, din mai multe motive: unii sunt foarte buni actori, temint in fatza cu o usurintza de invidiat. Altii turbeaza daca le arati ca mint. Cum am ajuns sa ii simt eu si sa le demonstrez ca mint, fara sa ma sfasie ? Iau toate lucrurile in joaca si le arunc o nada care spune cat de destepti au fost ei sa procedeze si sa minta in felul acela. Ei si atunci cand au un zambet de satisfactie (mic si ascuns) stii ca ai dreptate si ca i-ai prins cu matza in sac...Ce sa-i faci nu se pot abtine sa nu se admire ei insisi daca nu are cine alcineva! Daca incep sa tipe, cel mai bine e sa ii infrunti si cand vezi ca se ingroasa urletele sa o dai pe gluma, dar fara sa ii jignesti, ci sa ii magulesti, sa te arati cuminte. Se potolesc aproape instantaneu si tot lor le pare rau pentru cearta. Daca se simt si vinovati din cauza vreunei minciuni...
-
Nu ii prinzi!
Sunt leoaica!
Glumesc! Depinde de personalitatea fiecaruia, nu de zodie, dar leii te pot minti in fata fara sa iti dai seama, si daca ii acuzi nu dovedesti nimic.Egal zero.Nu recunosc decat daca ai dovezi palpabile, altfel sustin ce au spus pana in panzele albe.
Leii mai repede ascund adevarul.Prefera sa nu spuna nimic decat sa minta, iar daca insisti iti vor spune ce vrei sa auzi.
Eu una nu mint decat in situatii limita. -
scanteie, ba sa ma vezi pe mine cand mint, am un talent de numa numa. de obicei daca e o intrebare indiscreta le spun atat de gogonate incat isi dau seama ca au facut o gafa.
binenteles ca spun si adevarul, fara sa omit nimic, daca persoana careia il spun conteaza pentru mine. altfel, sa ma pici cu ceara si nu recunosc nimic, chiar daca e evident. si daca ma enervezi, atunci am un talent pervers de le stalcesc si le rastalmacesc, incat pot sa spun purul adevar si sa ai impresia ca te mint cu nerusinare, sau sa mint si sa ai impresia ca spun adevarul. si uite asa, ma joc pana cedezi nervoz, si n-ai sa stii niciodata daca ceea ce am spus a fost adevar sau minciuna...dar trebuie sa ma enervezi rau de tot ca sa-ti servesc o portie d'asta.
-
eh..LinxY..eu din pacate abveam o sinceritate stupida de-a dreptul.pana cand am vazut si eu ca pot rani.si daca la inceput putin imi pasa,in momentul in care a constientizat si eu ce inseamna durere..am inceput sa menajez omul.astfel..ca tac!
dar eu sunt adepta unei alte vorbe"adevarul este cea mai buna minciuna!"si..prin urmare..ca si tine...cand spun o "minciuna"este un adevar..mascat...destul de bine.ca sa nu mi se reproseze nimic mai tarziu.de ce?cinstea si onoarea...cand exista..aduc respectul unora..dusmania altora..dar nicidecum indiferenta
-
scanteie, atata timp cat nu faci nimic rau sau de care sa-ti fie rushine, nu vad de ce ai menaja sentimentele unui/unei nesimtite.ma enerveaza la culme cand se mai trezeste careva ca vrea sa afle adevarul, dar cand li-l spun nu sunt in stare sa-l accepte indiferent cat de neinsemant si la vedere era.
-
ura...LinxY...ura altora..oamenii te urasc cand le cunosti secretele-culmea din propriile lor confesiuni- sau cand le spui adevaruri dureroase.ei prefera minciuni frumoase...si..se comporta ca atare.ma pot lupta cu de toate...dar ura unora ma oboseste.pur si simplu.si ca sa fiu in ton cu topicul...este o tipa in rac...ce nu are rautate in ea cu cruzime..si oricat am cautat sa inteleg aceasta cruzime..nu am reusit.si pentru un adevar spus si acela cu buna intentie..mi-am facut-o dusman..a fost obositor.si este inca....
-
scanteie, ce pot sa-ti zic e ca cel mai bine pastat secret e ala care ramane nerostit. deci daca vrei sa nu se afle,nu-l ami spui la nimeni, nici la popa la spovedanie. atat de simplu. dar daca-l spui, trebuie sa-ti asumi riscul ca s-ar putea sa circule.deci, din punctul meu de vedere e aiurea sa dai vina pe cineva ca a spus mai departe ceva ce tu ai spus. nu zic sa nu faci marturisiri "secrete", dar le faci cuiva in care ai incredere completa ca nu te va trada. si cine se foloseste de secretele tale nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. in nici un caz nu se merita sa stai sa faci riduri urand persoana respectiva.
-
Andre Guillot (cred, s-ar putea sa ma insel):"Valoarea unui secret este data de valoarea persoanei care il detine". Intr-adevar, secretele ce le pastrezi in adancul fiintei tale sunt cele mai valoroase. Pentru tine, caci pe mana altora, se pot transforma in dezastre, pentru tine. Cand reusesti sa pastrezi si secretele altora, oare inseamna ca iti creste valoarea? Da, ca prieten.
-
in ce priveste secretele personale va dau perfecta dreptate, ma refeream doar la deformarea adevarului atunci cand de acest adevar depinde situatia unei alte persoane.Sunt multi care fac chestii de-astea, din pacate leii o fac cel mai bine, poate pentru ca nu prea le pasa ce se intampla cu cei care nu sunt in cercul lor de apropiati.
-
marina, eu ma inrosesc si-mi las ochii in pamant cand trebuie sa spun ceva ce nu-mi prea place. minciunile nu intra in categoria asta.
)cred ca fiecare are un mod aparte de a se manifesta cand minte. stiu oameni care mint cu o detasare uluitoare. din pacate pentru ei am un radar antiminciuna ceva de speriat!!!