Eu - leoaica el - berbec
-
0 0Desi un subiect destul de comun, m-ar interesa foarte mult experientele proprii, ca stiu toate siteurile si zodiacele.
Deh, mi-s o pasionata! Tocmai am depasit (relativ) o perioada tensionata in cuplu si as vrea sa stiu daca au existat cazuri fericite. -
Huh... nu e usor, si daca si al tau e un introvertit te umple de nervi; noi am fost impreuna un an in adolescenta, o iubire pura, platonica dar iubire!! apoi ne-am despartit dintr-o prostie, o copilarie care ne-a schimbat amandurora viata; daca eu as fi fost mai putin orgolioasa si daca el ar fi spus in momentul ala "te iubesc" lucrurile ar fi stat atfel; ne-am vazut amandoi de viata noastra si dupa 14 ani ne-am intalnit din nou, si mi-a zis ca ma iubeste de atunci, ca sunt singura femeie pe care a iubit-o (mi-a adus si martori) si mi-a scris intre timp caiete intregi de poezii; asa ca acum o s-o luam de la capat si Dumnezeu stie ce va iesi. Bineinteles ca trebuie sa facem sacrificii pentru asta dar mi-am zis, de ce nu?? Doar ca mi-as dori sa spuna cu voce tare ce simte, tot timpul...
-
eu leoaica, el berbec, suntem impreuna de 4 ani si ne intelegem perfect! nu e deloc introvertit, chiar e foarte deschis... certurile se rezolva intotdeauna calm...eu nu cred de fapt in zodii... eu sunt timida, nu-mi place sa ies in fata, nu sunt ambitioasa, generoasa nici atat, din pacate...nici orgoliu exagerat nu am. am vazut legat de asta un documetar foarte interesant pe dicovery: unor studenti aflati intr-o sala li s-a dat cate o foaie care continea descrierea lor dupa data nasterii. dupa ce au citit, au fost intrebati daca li se potriveste, si majoritatea au spus ca da. apoi au fost rugati ca fiecare sa dea foaia colegului din spate, si asa au aflat ca de fapt toate descrierile erau identice! eu cred ca atunci cand citim ceva, mai ales calitatiile pe care se presupune ca le avem, tindem sa fim de acord... voi ce credeti?