eu - berbec si el - geaman. Avem sanse?

•  
    • 242 mesaje
    6 Mar 2006, 13:41
    0 0
    Spune-ti-mi va rog, avem vre-o sansa?
    Relatia e la inceput..si e tare frumos acum...
    As vrea sa stiu..sunt ei gemenii barbati care detesta dulcegariile si alinturile? E rau daca ii spun prea des cat de drag imi este..si chestioare de genul asta?
  •  
    • 1260 mesaje
    7 Mar 2006, 04:55
    0 0
    eu nu ma prea iau dupa zodii, in general.
    doar ca de data asta mi-a atras atentia faptul ca suntem in aceleasi zodii, adica eu berbec si el, gemeni.
    suntem casatoriti de 14 ani, dar de 4 ani scartzaie din toate incheieturile.
    intr-adevar, nu e genul romantic, sa-ti faca o surpriza, sa-ti spuna ca te iubeste, toate astea le considera "prostii". flori am vazut doar la ziua mea, si cam atat. in fine, nu asta e cel mai important lucru, la urma-urmei, doar ca mi-as fi dorit si eu sa fiu mai alintata, sa ma simt femeie, sa vina intr-o seara acasa si sa propuna sa iesim undeva, doar noi doi. niciodata!
    are intr-adevar simtul umorului, ceea ce eu apreciez mult la un om, dar are si cuvinte usturatoare, si jignirile sunt la ordinea zilei, chiar de fata cu straini.
    gelos nu este, din contra, uneori chiar da dovada de nepasare.
    de asemenea, este duplicitar: eu una mi-am pierdut definitiv increderea in el. niciodata nu stii ce "coace", nu comunica, i se par toate niste "texte". desi, la suprafata este foarte exteriorizat, si vorbeste foarte mult (mult mai mult decat mine), totusi, dupa atatia ani, inca am surprize neplacute, sa aflu ca nu stiu ce gandeste defapt.
    in rest, pot spune ca munceste mult, munci care-i aduc cat de multi bani.
    eu ti l-am descris pe-al meu, poate altele au dat peste altfel de gemeni.
  •  
    • 242 mesaje
    7 Mar 2006, 13:01
    0 0
    as vrea sa stiu si parerea altora care se regasesc in aceasta "combinatie"...
    insa din ce vad si din ce mi-ai spus tu ,pescarush, imi regasesc geamanul un pic ...si parca nu as vrea ca in timp sa se schimbe si sa devina asa cum mi l-ai descris pe al tau. (dar parca cine ar vrea???)...
    si totusi...crezi ca ar fi ceva de facut?... crezi ca daca ar fi sa o iei de la inceput ai sti cum sa-l faci ca sa-ti fie pe plac?
  •  
    • 1260 mesaje
    7 Mar 2006, 14:26
    0 0
    hahaha, esti draguta Vera.
    daca ar fi s-o iau de la capat???
    cred ca as fugi de el cat as putea, nu sa incerc sa vad ce as putea face sa-i fiu pe plac.
    in fine, sunt multe adunate, dar eu intotdeauna am fost de parere ca conteaza educatia primita acasa in primul rand (si el nu a prea avut parte de asa ceva, din pacate). A avut o familie din care a lipsit iubirea si intelegerea si acelasi lucru il poate oferi si el.
    pe mine m-a indepartat mult, cu cuvintele aruncate de-a lungul timpului si cu egoismul lui. astea cred eu ca sunt principalele cauze care au "subtiat" relatia asa mult.
    m-am casatorit foarte tanara, acum vad viata cu alti ochi (normal, nu-i asa?). vroiam sa spun ca nici n-aveam deloc experienta, a fost prima relatie pe care am avut-o.
    tu nu cumva esti cea care are probleme cu ex-ul ca e gelos?
  •  
    • 242 mesaje
    7 Mar 2006, 15:05
    0 0
    Ba da pescarush...eu sunt...
    Si problema cu ex-ul inca exista...incerc doar sa il ignor si sa imi vad de viata mea...
    Imi da incredere ceea ce mi-ai spus referitor la educatie.. .pt ca familia geamanului meu e frumoasa... si exista multa dragoste in ea...
    Imi pare rau sa stiu ca sotul tau nu are puterea sa vada si sa aprecieze ceea ce are. Si pot sa realizez ca nu iti este prea usor...dar vreau sa cred ca au fost si momente frumoase...
    Eu..incerc sa vad altfel lucrurile, tocmai pt ca vin cu o exeperienta neplacuta... sau poate mi se intampla asta doar pt ca relatia e la inceput si e totul roz...
    Dar sincer...m-ar ajuta tot ce ai vrea sa imi spui..tot ce crezi ca mi-ar fi de folos...
  •  
    • 1260 mesaje
    7 Mar 2006, 16:25
    0 0
    draga vera, imi pare sincer rau pentru necazurile prin care treci.
    n-am sa-ti spun sa nu mergi mai departe, esti tanara si ai dreptul si tu la viata si la fericire.
    am inteles ca ai si un copil. aici trebuie sa ai foarte mare grija, si nu fac referire la geamanul tau, ci in general. al meu nu prea cedeaza nici in fata prorpiilor lui copii. sincer, nu stiu cum s-ar acomoda cu un copil strain.
    normal ca am avut si momente frumoase, primii 10 ani ne-am inteles bine, plus aproape 3 inainte. ii place sa-si traiasca viata si nu renunta la placerile lui. pana au aparut copiii am avut o viata sociala foarte activa (el a cam avut-o si dupa...). si eu sunt sociabila, si imi place compania prietenilor, imi plac locurile aglomerate.
    ii place la mine ironia mea, si acum imi spune ca lucrul asta l-a atras intotdeauna la mine.
    desi nu-mi arata ca ma apreciaza (din contra), se madreste cu mine ca muncesc mult, si prin forte proprii mi-am facut o cariera intr-o tara straina.
    sunt o fire rationala, capul mi-a fost intotdeauna la locul lui, si imi urmez ratiunea nu inima. ii mai spun ca o singura data mi-am urmat inima si am dat-o in bara. asta asa, mai in gluma, mai in serios.
    asa este, nu-mi este usor, si tot aman sa iau o decizie. anul trecut am fost hotarata sa pun capat dar a apelat la clasicul "de dragul copiilor" (punctul meu sensibil, de altfel), asa ca am hotarat sa mai acord o sansa. nu stiu daca a fost cea mai buna alegere, sunt in asteptare tot timpul. ce astept? cred ca nici eu nu mai stiu. incerc sa ma concentrez pe alte lucruri, si n-am timp sa ma gandesc la problemele mele.
    sper ca tu sa fii mai fericita decat mine.
  •  
    • 13 mesaje
    7 Mar 2006, 17:28
    0 0
    buna.si al meu e tot in gemeni dar suntem impreuna de 9 luni.il regasesc intr-adevar in ce spune-ti voi,cu o mare exceptie:e fffff dragastos,fff sentimental,ma rasfata la extrem si cand mergem undeva imi ia tot ce vreau eu.de ex.cand facem cumparaturile impreuna,imi umple cosul cu bunatati desi el nu mananca dulciuri.tot el imi reincarca si cartela si tine neaparat sa am bani ,macar de drum,de la el.e adevarat ca nu prea le are cu florile.dar mi-a facut o surpriza cand m-a asteptat pe 1 martie in statie cu un buchetel de ghiocei.mai astept alte experiente.pa