cum stii cand un peste minte

•  
    • 14 mesaje
    3 Mar 2006, 09:49
    0 0
    asta ptr ca stiu sa fie mari actori si sa se ascunda de minciuna.prietenul meu este peste si nici acum dupa atata timp de cand suntem impreuna nu stiu cand minte ,cand glumeste,cand vb sincer
  •  
    • 498 mesaje
    3 Mar 2006, 11:33
    0 0
    Si sotul meu este "pesti" si de multe ori nu stiu cand minte.Dupa atatia ani am invatat sa nu cred primele 3-4 afirmatii."Ai rezolvat problema...?""Nu!,de fapt n-am ajuns,dar am vorbit cu cineva,...poate maine mai incerc...." si tot asa pana il somez:"hai lasa vrajeala,zii ai rezolvat?" si el ma intreaba "tu ce crezi?".Asta e domeniul lejer al treburilor cotidiene,la chestii mai serioase nici acum nu am raspuns.Evita discutia,zice ca nu-si mai aminteste,ca ce ma mai intereseaza dupa atata timp....sunt lunecosi.E singurul defect.Cel putin la al meu.
  •  
    • 744 mesaje
    3 Mar 2006, 16:15
    0 0
    cand afli ca a mintit
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Mar 2006, 19:23
    0 0
    au un ton anume, daca o sa fiti atente o sa-l sesizati - e menit sa dea senzatia ca ce zic ei acolo e cel mai firesc lucru din lume, dar...

hih, eu pe taica-meu (care e peste) il stiu cand minte: vocea i se subtiaza nitel, isi ia asa, un aer "cica indiferent" , ca si cum ar zice: "eh, si tu, acuma, ce intrebari prostesti imi pui - bineinteles ca am facut/o sa fac cutare lucru!!..."

asa... si mai are el niste chestii de care face uz atunci cand vrea sa castige timp sa tranteasca o minciuna. de exemplu, ii pun o intrebare delicata. daca nu are un raspuns pregatit, se preface busc interesat de ceea ce aude la televizor (ca sa castiga timp) sau, in lipsa lui, de orice altceva

nu o data, dupa ce i-am pus o intrebare incomoda, a ridicat degetul zicand "ssst! ia... liniste... ce s-aude, domn'le...?"

de belea, va spun...
  •  
    • 1928 mesaje
    3 Mar 2006, 19:27
    0 0
    donna, asa fac toti mincinosii mai, nu doar peshtoii!!!
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Mar 2006, 00:09
    0 0
    huh, atunci inseamna ca taica-meu e cel mai mare micinos... sau cel mai nepriceput...?
  •  
    • 169 mesaje
    9 Mar 2006, 23:08
    0 0
    cand mint pestii? din pacate, aproape tot timpul........ cea mai nesincera zodie!! superprefacuti!
  •  
    • 1564 mesaje
    10 Mar 2006, 12:21
    0 0
    Si-al meu e pesti. Nu-mi dau seama cand minte si cand nu Tocmai de-asta sunt mereu in garda si prima reactie e sa spun :"haide, ma, ca nu te cred"
  •  
    • 1272 mesaje
    10 Mar 2006, 12:28
    0 0
    pestii te mint, chiar in fata, fara nici un fel de scrupule
  •  
    • 16 mesaje
    11 Mar 2006, 18:50
    0 0
    Total gresit!Sunt in pesti,si,ca orice om,poate sunt nevoita sa mai mint din diferite motive.
    Stiti ce se intampla?Ma macina,dar ma macina rau de tot ca am mintit,si de obicei sfarsesc prin a recunoaste.
    Oricum,sunt cazuri foarte rare,sa mint.
    Eu cred ca depinde de om,si nu de zodie.
    Nu cred ca ar trebui sa generalizam.
  •  
    • 80 mesaje
    12 Mar 2006, 09:08
    0 0
    Eu cred ca pestii nu-si dau nici ei seama prea bine cand mint.Ei traiesc jumatate in realitate, jumatate in imaginatia lor
  •  
    • 60 mesaje
    14 Mar 2006, 12:31
    0 0
    Alo! Aici pestoaica! Daca isi pune in cap, sa minta perfect, frumos, etc.nu ai cum sa-l prinzi! Dar pt. ca sunt o fata de treaba, o sa va spun ca pestele nu minte si sta, fizic, nu sta...deci e f activ, nu o sa stea jos sa se uite in ochii tai, isi face de lucru, si-ti turuie minciuna.
  •  
    • 119 mesaje
    4 Ian 2008, 21:18
    0 0
    Pestii mint tot timpul... Comunistul Iliescu e cel mai elocvent exemplu de perseverenta in minciuna
  •  
    gmn
    • 327 mesaje
    4 Ian 2008, 21:26
    0 0
    era un banc pe tema asta:
    -cum iti dai seama cand un barbat minte?
    -isi misca buzele.

poate asa este si cu pestii. personal, cred ca sunt persoane foarte alunecoase, pe care nu te prea poti baza.
  •  
    • 2894 mesaje
    5 Ian 2008, 20:37
    0 0
    invisible se pare ca a ratat acest topic
  •  
    • 567 mesaje
    5 Ian 2008, 21:50
    0 0
    De acord cu ederlezi!Si eu sunt tot in pesti.Mie sincer,nu mi se pare nici o diferenta intre miciuna unui peste si a altei zodii(ma refer la modul de a mintii).Toti mintim,fara exceptii!"Cum iti dai ca un peste minte?"Dar cum iti dai ca un scorpion,rac,balanta sau una din celelalte zodii minte?
    Raspunsul e la fel in toate cazurile.
    Si daca nu va dati seama cand un peste minte inseamna ca stie sa ascunda prae bine!Asta era o gluma!
  •  
    • 2817 mesaje
    7 Ian 2008, 09:39
    0 0
    dragelor, pestii nu mint!
    pestii inventeaza, fabuleaza, creeaza o realite alternativa!
  •  
    • 4359 mesaje
    7 Ian 2008, 12:23
    0 0
    pestii nu minte, ei prezinta o versiune alternativa a adevarului
  •  
    • 26 mesaje
    10 Feb 2008, 19:35
    0 0
    Deci pestii e oameni destepti si frumosi!
    Vezi Einstein,Sharon Stone!

Si ca sa fiu ontopicestii sunt prinsi cu minciunica atunci cand vor sa fie prinsi!