prietene aveti?
-
0 0Am citit despre cele mai mirsave zodii -feminine,despre cele mai duale,dar prietene mai aveti?
Daca da ,cum faceti sa nu aveti surprize din partea lor. Va luati "masuri de precautie" sau considerati ca nu veti fi niciodata dezamagite de ele?
Eu,de exemplu am doar cunostinte. -
Ce sa spun? Plictiseala Nu mai ai cu cine iesi in oras,la magazine ,sa vorbesti la telefon...
Prietenul,fratii... si atit.
Cine mi-au fost prietene: colege de scoala primara si colege de servici. Acum sa nu sa se inteleaga ca toate colegele
Am gasit si niste cauze care au dus la dezamagirea mea:
-cred ca m-au ales ele pe mine si nu eu pe ele;
-"esti buna,esti proasta", cam asa am patit;
- trebuia sa imi ascult intuitia.La primul semn.Nu sa imi spun ca ma pacalesc sau mi se pare.
Invatatura: voi fi mai selectiva, cu "inima" mai ascunsa, poate nu foarte sincera in dezvaluirisi sa nu mai fiu NAIVA (cred ca am fost).
Poate am devenit prea pesimista si depresiva.Sa imi dau diagnostic? Neincredere. -
pisica, eu cred ca pentru a iesi in oras sau pe la magazine nu e nevoie de cine stie ce prietenie profunda...ajunge doar un minim de afinitati.In general prietenii adevarati sunt putini(cei care te respecta cu adevarat si sar cand ai nevoie)si de multe ori viata te desparte de ei.Eu nu mai reusesc sa ma intalnesc cu prietenele mele din cauza problemelor cotidiene(familie, servici, copii).Eu nu prea cred in prieteniile de la serviciu, totdeauna sunt pregatita pentru ce-i mai rau, chiar daca aparent ma inteleg super cu colegele."Prietenele" de la serviciu mi-au facut intotdeauna cele mai urate surprize.
-
eu m-am cam ars cu niste asa zise prietene...
dar acum mai bine spus de 3 ani am o prietena grovaza( ne-am cunoscut la facultate fiind in aceiasi grupa) care sunt sigura nu m-ar dezamagi niciodata!Mereu a fost alaturi de mine! este o super fata!Sunt norocoasa din punctul asta de vedere!Decat 10 prietene perverse mai bine una singura si f buna! -
Va salut frumoaselor, va doresc sa aveti mereu prieteni adevarati si sa nu traiti niciodata vre-o deceptie, va spun eu ca doare ingrozitor. Cea mai buna prietena a mea este fiica mea (17 ani). Ne impartasim totul e minunat. Sunt cea mai fericita cand e langa mine. Cand e plecata de acasa vorbim la telefon, imi trimimite sms-uri sau mail-uri. De multe ori se intampla sa vrem sa spunem ceva si constatam ca ne-am gandit sau am spus acelasi lucru.
-
"Nu putem merge mai departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa iertam unii altora micile defecte."
"Prosperitatea dobandeste prieteni iar restristea ii pune la incercare"
"Prietenul este acela care cunoaste cantecul inimi tale si poate sa ti-l cante atunci cand ai uitat cuvintele."
"Toti aud ceea ce spui, prietenii asculta ceea ce spui, cei mai buni prieteni asculta ceea ce nu spui."
"Sunt oameni care intra si ies din vietile noastre, dar sunt alti, prieteni dragi, care raman cu noi pt. totdeauna lasand urme in inimile noastre." -
am 2 prietene foarte bune, de ani de zile. am avut 3. cu cea de-a 3 a am fost prietena timp de 5 ani, vorbeam aproape zilnic. apoi, o stupiditate ne-a despartit. nu-mi pare rau pentru cei 5 ani - am invatat multe de la ea. nu-mi pare rau nici ca s-a terminat. probabil nu mai era nimic de spus intre noi
-
Dumnezeule, acum realizez ca nu mai am nici o prietena!In general le-am pierdut pt. ca cel mai bun prieten din grup, ma iubea pe mine, ele pe rand s-au indragostit de el, el nu le-a vrut...si uite asa, au plecat pe rand..s-au dus...Dar cea mai buna prietena care am avut-o, s-a pierdut prin lume, nu stiu unde e...A! Si a mai fost Ioana, dar ea s-a dus la ceruri!
-
bun topic!
am avut o "cea mai buna prietena", dar ceva s-a schimbat la ea, ne-am distantat o perioada, eu tot asteptand sa se schimbe in fata pe care o stiam. apoi iar ne-am apropiat, dar nu mai era la fel, desi amandoua, in momentul de fatza, tinem una la alta. nu regret, doar cateodata ma gandesc ce intorsaturi ia viata asta...
acum am o prietena foarte buna -e scorpio; eu sunt berbec; ne cunoastem de 8 ani de zile -a fost o pauza de 3 ani, oricum, apoi iar am reluat legatura. discutam super multe, suntem apropiate, tinem una la alta, dar am observat ca prietenele vin si pleaca. mai ales prietenia dintre tipe, daca nu este una speciala -cum a fost prima pomenita-, se cam duce. am avut multe prietene bune, dar distanta ne-a cam instrainat. bine, nu-i vorba, ca daca vorbim la telefon reluam totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, doar ca nu ii simt aproape, nu simt ca ma intelege cineva cu adevarat, ca pot impartasi ceva cu adevarat. cu mama mea, spre exemplu, discut multe dar ceva care este in profunzimea mea nu se poate impartasi.
am oameni la care tin sau am tinut, cu toate astea, nu ii pot numi prieteni.
am avut prieteni tipi, dar spre exemplu cu unul -varsator- s-a terminat totul. de ce? pentru ca el a inceput sa tina mai mult la mine, iar eu nu. si uite-asa...
concluzia mea: persoane cu adevarat devotate tie, sa te ajute, sa fie langa tine, sa te asculte, mai greu. foarte greu, de altfel. acum nu am prieteni langa mine care sa intruneasca toate conditiile astea. -
am citit undeva...
SA STII SA ITI ALEGI PRIETENII ESTE O ADEVARATA ARTA.
"Sapte categorii de persoane nu pretuiesc nimic pt. a ti se face prieteni: un om de rang superior;
un om prea tanar;
un om puternic la trup care
n-a fost niciodata bolnav;
un om care iubesze prea mult
bautura;
un om iute si bataios;
un mincinos;
un avar.
sunt trei amici buni: un om care face
cadouri,
doctorul,
omul inteligent.