prietene aveti?
-
0 0Am citit despre cele mai mirsave zodii -feminine,despre cele mai duale,dar prietene mai aveti?
Daca da ,cum faceti sa nu aveti surprize din partea lor. Va luati "masuri de precautie" sau considerati ca nu veti fi niciodata dezamagite de ele?
Eu,de exemplu am doar cunostinte. -
ai dreptate! nici eu nu am prietene, ci doar cunostine! stii cum e proverbul"fereste-ma doamne de prieteni, caci de dusmani ma feresc singura".
parca mi-e frica de o adevarata prietenie,ca atunci cand ma dezamageste cineva i-mi revin greu.
am avut prietene, dar acum de cand sunt casatorita, astept si un copil, parca nu pot sa mai dedic din timpul meu, unei alte persoane, de abia am timp pt mine, pt sotul meu! -
Eu zic ca gresesti Angelika. De prietene ai nevoie intotdeauna. Eu am 2 copii, un sot si totusi am timp si sa am cateva prietene. Nu cred ca nu este atata timp liber cat sa suni pe cineva sa-l intrebi ce mai face, din cand in cand.
Acum nu simti, dar mai incolo vei simti nevoia unei iesiri intre fete, sau sa chemi pe cineva la o cafea, sa mai stati de vorba.
Eu am cateva prietene bune, pe care ma pot baza, la fel, si ele pe mine. Intotdeauna ne ajutam la nevoie, chiar si daca doar cu un sfat sincer. De multe ori iti sunt mai aproape prietenii decat neamurile, si ma refer aici la motive de distanta.
Inca nu am avut nici o surpriza mare neplacuta de la vreo prietena, Probabil conteaza si cum le alegi. N-as putea spune ca am avut vreun criteriu, am urmat instinctul, si compatibilitatea. -
ai dreptate pescarush!
dar, eu traiesc in austria! sunt pur si simplu singura! nu cunosc pe nimeni din romania, de cat o familie, cu care ma inteleg f bine, dar nu pot spune prietene! pt mine prietenia inseamna mult mai mult de cat a bea o cafea, a suna si intreba ce face? asa "prietene" am!
aici, mi-e frica sa incep sa caut un cerc de prietene! vorbesc cu toata lumea,ajut pe toata lumea cu ce pot..
la mine este si sotul meu putin egoist! el vrea sa fiu langa el, sa nu am alte preocupari.. -
din cite spui imi dau seama ca totusi aceste discutii intre tine si acele persoane iti sunt totusi prieteni . Pai dupa cite stiu eu prieteni se si ajuta intre ei . Tu faci acest lucru deci dupa parerea mea iti sunt prieteni .De fapt cum ai dorii tu sti fie acesti prieteni chiar daca esti plecata si nu sunt romani.
-
Draga angelika, dupa cum vorbesti am impresia ca esti moldoveanca, adica chiar din basarabia. Am inteles ca esti plecata in Austria si ai un sot, in curand si un copil. Spune-mi mai multe. Daca am dreptate si daca sotul tau e roman. Din motive personale ma interseaza cum e o casnicie intre un barbat roman si o basarabeanca
-
i-mi pare rau! eu sunt din dambovita, iar sotul meu este austriac, nascut, crescut aici!
cum ai ajuns la ideea ca sunt moldoveanca? mama mea este nascuta in moldova, judetul botosani, dar eu m-am nascut, am crescut in dambovita!
poate fac multe greseli, dar singura mea exprimare in limba romana este forumul eva! vorbesc numai germana, iar de scris, nu prea! -
am o gramada de prietene,prietene de aici,prietene care ma suna de dincolo,care e secretul?!comunicarea ,continuitatea si intelegerea,inclusiv a faptului ca sotzul e mai posac,poate,sau mai posesiv si nu accepta prietenele sotziei si faptul ca deshi ti-e prietena are viatza personala si nu-tzi poate fi mereu la dispozitie!
in privintza suspiciunilor,cred ca e mai bine sa nu pui capra linga varza! -
Am o multime de prietene cunostinte si amice ,cu care ma vad din cind in cind si cu care ma simt bine,dar am o singura prietena adevarata.Ne cunoastem din tinerete (eu aveam 23 ,ea 18 ani)eram , si sintem casatorite cu aceeasi parteneri.In toti acesti ani nu am facut decit sa ne ajutam si sa ne sustinem una pe alta.Si sotii nostri ne sint alaturi si se inteleg bine.Asa au trecut anii si azi daca ne mai certam stiu sigur ca daca am nevoie de ceva ,sau am patit ceva imi sare in ajutor(la fel si eu)uitind de suparare.Prietena mea este rac....asa ca orice s-ar spune despre racoaice ele stiu ce este prietenia adevarata si te poti baza pe ele.Cind nu iti mai sint prietene sau nu mai vor sa-ti fie,atunci vei afla cu siguranta si nu vei primi lovituri sub centura de la ele.Pentru aceasta calitate a lor,merita sa le treci cu vederea unele scapari ale lor.V-a doresc la toate sa aveti parte in viata de o prietene ca a mea.Anul acesta vom sarbatorii 23 de ani de cind ne cunoastem.
-
Cu placere Northstar,tot ce am scris despre racoaice este adevarat, si da ai dreptate isi iubesc familia si isi apara teritoriu si inca mai sint citeva de adaugat dar am sa mai spun doar una.Din categoria amante-rocoaicele ocupa ultimul loc.Scuzeeeeeeee nu vreau sa supar pe nimeni.
Si ca sa te amuzi un pic,eu sint varsatoare ca si sotul tau.