marea tzeapa cu minerva

•  
    • 104 mesaje
    27 Feb 2006, 00:40
    2 0
    ce faceti feletor?cate dintre voi au fost la minerva si au ajuns acasa cu impresia ca e o mare mincinoasa?Am fost si eu k na,nu avem destule bube in cap ne mai trebuia si asta si am ajuns mai nelamurita decat eram, in loc sa imi spuna ce ce vedea acolo, ma intreba pe mine...daca am pe cineva, unde lucrez etc ca sa stie de ce se leaga!Stiti voi vreun astrolog bun ca eu tot caut!Am auzit de una care a fost cu ea in emisiune, dar nu stiu cum sa fac rost de numar, daca fac rost de el si sunt multumita va anunt si pe voi, in cazul in care va intereseaza.Oricum de minerva am fost enorm dezamagita,atata reclama pentru ce...?
  •  
    • 553 mesaje
    28 Feb 2006, 09:00
    0 0
    Cristina Demetrescu e invitata in emisiunea 9595 pe Antena1

0723.340.021 sau 021.444.92.40 cristina@astrostar.ro .

~Ora de consultatie - 80 RON
  •  
    • 1280 mesaje
    28 Feb 2006, 09:51
    0 0
    uite in sfarsit cineva care a observat ca alea care se ocupa de ghicit(chiar si astrologie) chestioneaza mai intai clientul ca sa vada de ce sa se lege. Mai sunt si ghicitori care emit mai multe variante si te intreaba subtil despre fiecare in parte daca e adevarat sau nu, ca sa stie despre ce sa minta.

Nu doar Minerva face asa, toate ghicitoarele fac asta mai mult sau mai putin subtil.
  •  
    • 2538 mesaje
    4 Mar 2006, 19:39
    1 0
    Total de acord cu klarisse.Cristina Demetrescu este cu adevarat foarte buna.Incearca,vei ramine uimita.
  •  
    • 104 mesaje
    7 Mar 2006, 14:46
    0 0
    dak chiar vreti una f buna, da-ti-mi mesaj pe roxana991@yahoo.com sau pe mess k e acelasi si va dau nr. Iar sti cum e cu astea de la tv, reclama e de ele k dak tie ti-a intrat in cap k e buna, atunci...orice ti=ar zice zici ca ea...
  •  
    • 2538 mesaje
    8 Mar 2006, 21:11
    0 0
    Zdupy,de acord cu tine cu reclama la tv.Am fost si la Radu Stefanescu si am plecat total dezamagita...vorbea doar despre el si abia reuseam sa-l intrerup sa mai imi spuna cite ceva si despre mine.Nu mi s-a parut este extraordinara Cristina demetrescu pentru ca am vazut-o la tv.Este cu adevarat buna in ceea ce face si nu te ameteste ca sa treaca timpul.Are un dar si este foarte serioasa in ceea ce face.
  •  
    • 104 mesaje
    13 Mar 2006, 00:07
    0 1
    mai dak tu zici, dar stiu k cineva care a fost la demetreask a venit si la persoana asta care o cunosc eu, stii si nu a fost multuminta din moment ce a mai cautat...nu?Si nu stiu doar o persoana cu care s-a intamplat asa!Iar tipa asta chiar e buna in astrologie k ea a initiat-o pe magnifica minerva!A fost si aseara p otv...
  •  
    • 104 mesaje
    31 Mar 2006, 12:03
    1 1
    nu mai zice nimeni nimic de subiectul asta?NU de alta dar vreau sa aud mai multe pareri pe tema Minerva...cat de nemaipomenita e ea