Reancarnarea

•  
    • 562 mesaje
    26 Feb 2006, 15:37
    0 0
    credeti in reincarnare,ati avut vreodata impresia ca ati trait in anumite locuri ca ati mai cunoscut anumite persoane etc?
  •  
    • 1272 mesaje
    26 Feb 2006, 18:31
    0 0
    D
    Sa stii ca, chiar daca nu cred in reincarnare, este ciudat, ca de multe ori vad persoane, pe care nu le cunosc si am impresia ca le-am mai vazut!
    la fel si cu anumite locuri!
    :roll
  •  
    • 562 mesaje
    26 Feb 2006, 22:51
    0 0
    Cine a citit romanul ''Adam si Eva'' de Liviu Rebreanu, isi va da seama ca exista un simbure de adevar in ceea ce inseamna reincarnarea.
  •  
    • 1259 mesaje
    27 Feb 2006, 11:26
    0 0
    Am citit cartea si am ramas surprinsa de ce a scris acolo . Dragostea este un subiect ce strabate din carte cit si suferinta pentru iubire .In rest nu pot sa ma exprim .Dragostea de Maria m-a impresionat .
  •  
    • 967 mesaje
    2 Mar 2006, 17:48
    0 0
    ati citit carti despre reincarnare? ce imi sugerati sa citesc pe tema asta?
  •  
    • 1094 mesaje
    2 Mar 2006, 18:25
    1 0
    Eu am auzit ca este vorba de fapt de un fel de mostenire genetica.Un fel de informatie de sus cu care ne nastem, o karma care o avem de indeplinit, pentru ca urmasii nostri sa aiba spritul mai liber si o karma mai usoara.
    dar nu cred ca ne reincarnam in alte persoane etc
  •  
    • 13 mesaje
    3 Mar 2006, 12:38
    0 0
    eu cand eram mica o tineam una si buna ca m-am nacut in china,ziceam ca tara mea e china.toti radeau ca de o gluma de copil inocent dar...........cine stie.poate chiar am trait in china,ca prea o spuneam cu foc.
  •  
    • 562 mesaje
    3 Mar 2006, 23:17
    0 0
    dar acum simti vre-o apropiere de ceva din aceasta cultura?
  •  
    • 590 mesaje
    4 Mar 2006, 19:27
    0 0
    Stau si ma gandesc asa,daca nu ne reancarnam,atunci ce se intampla cu sufletul dupa moarte?ca nu prea imi vine sa cred ca ramai in iad unde fierbi in cazan sau in rai unde e plin de ingeri si flori,ar fi prea sec,ceve exista dupa moarte asa imi place mie sa cred.
  •  
    • 562 mesaje
    4 Mar 2006, 20:54
    0 0
    Am vazut cu ani in urma un reportaj la tv cu un baiat care a luptat in razboil din Vietnam si a murit.Mama lui care l-a iubit enorm fiind singurul sau fiu se ruga tot timpul pentru sufletul lui, intr-o noapte il viseaza si ii spune:
    - mama nu mai plange vino sa ma vezi si ii spune in vis o adresa.
    Femeia a apelat la diferite persoane s-o ajute sa ajunga la adresa respectiva.In vis ii mai spusese sa ia cu ia albumul de poze din camera lui.Majoritatea au crezut-o nebuna dar in final a ajuns la adresa respectiva, acolo a gasit un copil de 4-5 ani care semana leit cu fiul ei cind era copil persoanele care au insotit-o nu intelegeu nimic in schimb copilul cind a vazut-o s-a dus la ia ca si cind se cunosteau.Au scos albumul cu poze iar copilul a inceput sa vorbeasca despre persoanele din poza.Daca imi amintesc bine copilul se afla intr-o alta tara....oricum m-a impresionat emisunea de atunci, si cred ca totusi sufletele sunt redirectionate dupa moarete desi sunt crestina si biblia spune clar ca nu exista viata dupa moarte.
  •  
    • 4132 mesaje
    5 Mar 2006, 15:46
    0 0
    http://www.vindecare.go.ro/index.html-pentru cine vrea sa citeasca,pe aceasta tema.
    Cred ca este foarte interesant.
    L-am citit si eu .Adresa a fost scrisa de Dona-Imobile la alt topic.