Reancarnarea
-
0 0credeti in reincarnare,ati avut vreodata impresia ca ati trait in anumite locuri ca ati mai cunoscut anumite persoane etc?
-
Am vazut cu ani in urma un reportaj la tv cu un baiat care a luptat in razboil din Vietnam si a murit.Mama lui care l-a iubit enorm fiind singurul sau fiu se ruga tot timpul pentru sufletul lui, intr-o noapte il viseaza si ii spune:
- mama nu mai plange vino sa ma vezi si ii spune in vis o adresa.
Femeia a apelat la diferite persoane s-o ajute sa ajunga la adresa respectiva.In vis ii mai spusese sa ia cu ia albumul de poze din camera lui.Majoritatea au crezut-o nebuna dar in final a ajuns la adresa respectiva, acolo a gasit un copil de 4-5 ani care semana leit cu fiul ei cind era copil persoanele care au insotit-o nu intelegeu nimic in schimb copilul cind a vazut-o s-a dus la ia ca si cind se cunosteau.Au scos albumul cu poze iar copilul a inceput sa vorbeasca despre persoanele din poza.Daca imi amintesc bine copilul se afla intr-o alta tara....oricum m-a impresionat emisunea de atunci, si cred ca totusi sufletele sunt redirectionate dupa moarete desi sunt crestina si biblia spune clar ca nu exista viata dupa moarte.