adevarat sau nu....?

•  
    • 35 mesaje
    23 Feb 2006, 10:03
    0 0
    Salutare evelor! Va propun o tema destul de controversata. Ce parere aveti despre "legarea de cununii"? Este adevarata sau nu? Daca stiti mai multe despre acest subiect, va rog lamuriti-ma si pe mine.
  •  
    • 215 mesaje
    23 Feb 2006, 13:23
    0 0
    este foarte adevarata.se leaga in multe feluri si se dezleaga mai greu ,cu credinta,prin biserica si preoti
  •  
    • 35 mesaje
    23 Feb 2006, 15:23
    0 0
    Merci pt raspuns. Crezi ca poate fii si un blestem din familie, pt ca nu stiu ce sa mai cred. Toate verisoarele mele - 3 s-au casatorit f tarziu, iar eu ma confrunt cu problema ca nu pot mentine o relatie mult timp si imi este teama ca ceva nu este in regula. Nu m-am dus la ghicitori sau altele asemenea pt ca stiu ca este pacat. As incerca la bisercia insa nu stiu cum sa pun problema.
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Feb 2006, 21:25
    0 0
    mai fetelor, terminati cu prostiile astea...

freeangel, si tu cum poti raspunde afirmativ si atat de sigura pe tine la intreabarea alyei, draguto? ai vazut tu vreodata pe cineva facand vraji din astea si pe urma ai stat in carca omului sa vezi cum functioneaza vraja? sau ai facut tu insati vraji cuiva?

haide, bre...
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Feb 2006, 21:35
    0 0
    alya, stiu ca-ti este mai usor sa cauti un vinovat exterior, dar sa stii ca relatiile tale nu dureaza din niste motive care tin, de fapt, de propria ta fire.

stai si gandeste-te serios si vezi daca nu cumva alegi inconstient numai barbati nepotriviti sau daca nu cumva ai tu insati o fire dificila si greu de suportat, ori... poti sa-ti pui la modul foarte serios si intrebarea: "Oare eu insami distrug relatiile, de la un moment dat incolo? DE CE OARE?"

Gandeste-te bine care ar putea fi cauzele concrete ale asa-zisului tau "ghinion la barbati" si vei vedea ca nu exista nici un fel de mister si ca toate problemele ti le faci singura, din propria ta vointa.
  •  
    • 215 mesaje
    23 Feb 2006, 23:11
    0 0
    donna imobile rostii spui numai tu.am impresia ca nu stii pe ce lume traiesti.eu nu am fost niciodata la vrajitoare si nu am nici un gand de genul asta.sunt foarte credincioasa si am vazut multe lucruri ciudate pe lumea asta .sunt preoti batrani ,cu multi ani de experienta si credinta ,care au ajutat oameni cu probleme de genul asta .
    sa te fereasca Dumnezeu sa patesti asa ceva !
    ca cel mai tare se prinde de oamenii,care nu cred!
    de cei cu dubii!
    mai misca-ti si tu fundul din casa si mai intreaba preotii,daca nu esti pagana de tot
    si nu mai jigni si te baga unde habar nu ai!
    nu ma rade de problemele altora, ca nu esti tu cea mai perfecta,care stie sa-si tina relatiile,sunt sigura de asta pentru ca nu faci diferenta intre gluma si ironie
  •  
    • 215 mesaje
    23 Feb 2006, 23:15
    0 0
    alya,du-te la un preot bun,mai ales daca cunosti unul cu har.pune problema cum crezi tu mai bine.vorbeste-i ca unui parinte,preotii stiu despre ce e vorba si te vor ajuta.foarte bine ar fi sa mergi la un episcop.ei au putere mai mare in aceste cazuri.
    sunt sigura ca vei reusi,cu credinta si rabdare.
    mai scrie-mi pe freeangel@eva.ro si iti explic mai multe
  •  
    • 35 mesaje
    24 Feb 2006, 10:15
    0 0
    Hei, fetelor nu va certati! Donna, sa stii ca m-am gandit si eu la posibilitatea ca eu sa fiu vinovata, dificila, dar sa stii ca m-am tot gandit si nu e chiar asa. Nici eu nu credeam ca cineva iti poate face rau prin vraji sau alte chestii, dar cand vezi ca nimic nu se "leaga",ca nimic nu dureaza, ca intre tine si el parca se afla un zid, cand stii ca si alte rude au avut cam aceeasi problema, te gandesti ca poate fii ceva care nu mai tine de tine. Si, oricum Donna, o discutie cu preotul nu are de ce sa-mi faca rau (indiferent de banuiala mea).
    Freeangel, merci pt incurajari. Eu am auzit ca l-a biserica Sf Mina din Buc. sunt slujbe pt dezlegari. Stii ceva in ac sens?
  •  
    • 609 mesaje
    24 Feb 2006, 11:00
    0 0
    Freeangel are dreptate.Eu cunosc o persoana careia preotul i-a spus ca are cununiile legate.Se fac vraji de cand lumea si sa ne fereasca Cel de sus de ele.
    Iubita daca vrei iti pot recomanda un preot de la o biserica pe langa Buzau.Face minuni, o sa pleci de acolo f.impresionata.
    Pupici si nu-ti pierde increderea in tine!
  •  
    • 1259 mesaje
    24 Feb 2006, 11:05
    0 0
    Da biserica Sf Mina este bine aleasa. Trebuie sa crezi cu tarie in ceeace faci. si mai ales in time trebuie sa-ti gasesti resurse de intelegere pentru tine si pentru cel pe care il ai aproape .Si biserica este o cunsolare pentru cei ce cauta raspunsuri in ea.Eu una am facut acest lucru la biserica dupa ani de la despartirea de sotul meu ,dar nu s-a intimplat nimic fiindca si acum sunt singura .Trage si tu singura concluzia.
  •  
    • 1094 mesaje
    24 Feb 2006, 18:13
    0 0
    din pacate exista..se numesc atacuri energetice si se transmit si din stramosi..si chiar nu e de gluma. Dezlegarea la biserica si cu credinta e rezolvarea.
    Si cine nu crede nici sa nu fie ignoranta spritual..ok donna?
    ca daca eu sau tu nu vad si nu inteleg un lucru nu inseamna ca nu exista..
  •  
    • 844 mesaje
    24 Feb 2006, 20:20
    0 0
    Buna fetelor! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, nu tine nici o relatie, am incercat toate variantele.......daca tot e sa fiu Eu cea cu "pitici" dar nu merge orice fac!!!
    In schimb sora mea s-a casatorit si e bine! Nu stiu ce sa cred, dar totusi stie cineva o biserica sau o manastire din Moldova cu har in acest sens?!
    Pupici!
  •  
    • 2825 mesaje
    24 Feb 2006, 20:31
    0 0
    Mai fetelor,nu mai umblati pe la popi si vrajitoare! Norocul si-l mai face si omul, cu mana lui
  •  
    • 215 mesaje
    25 Feb 2006, 00:29
    0 0
    vorbiti cu un preot bun.
    neaparat sa fie un preot bun.
    sa faca slujbe de dezlegare pentru 40 de zile,din care tineti post luni,miercuri si vineri si rugaciunea Sfantului Ciprian.de asemeni trebuie facute de 3 ori slujba de dezlegare a cununiilor
    in Moldova sunt multe manastiri si biserici foarte bune.
    am sa ma interesez
  •  
    • 23 mesaje
    26 Feb 2006, 19:59
    0 0
    Fetelor,mergeti lunea la biserica Sf Mina ptr dezlegari de cununii si da-ti si un acatist de 40de zile in care sa specificati si acest lucru.Aveti grija de voi!pupikuri
  •  
    • 9835 mesaje
    26 Feb 2006, 22:12
    0 0

ma, atata vreme cat o sa existe naive care sa puna botul, preotii o sa exploateze chestia asta cu vrajile, ca sa nu-si piarda clientela.

l-am intrebat mai demult pe un popa, dupa ce a sfintit casa unei rude, daca exista vraji. mi-a zis ca, daca exista slujbe de dezlegare, atunci cu siguranta exista si vraji. hehe, logic, nu?

si:
    cunosc o femeie de 50 de ani care nu s-a casatorit niciodata. umbla de bezmetica pe la popi ca sa-i dezlege cununiile, dar pe partea cealalta se cupla numai cu barbati insurati. degeaba o curtau barbati singuri, ca ea nu vroia sa se complice avea o aversiune cumplita impotriva barbatilor in ipostaza de soti, ideea de a gati si spala pentru ei o scotea din minti - concluzia: ori ii ura pe barbati, in general, ori nu se casatorea de lenesa si comoda ce era. prefera sa traiasca linistita, in postura de amanta.

mai stiu pe alta care, cum facea, cum o-ntorcea numai cu alcoolici se cupla. da' si ei ii placea sa cam bata carciumile

un alt exemplu este propria mea soacra: a parasit-o barbatul acum vreo 20 de ani, si ea inca mai umbla pe la biserici ca sa-si aduca barbatul inapoi acasa. dar ca este o fire cumplit de sacaitoare si dificila, ca nu citeste absolut nimic (sotul ei era un erudit), ca este certareata si paranoica - asta nu vede. pur si simplu, ala si-a luat lumea in cap cand a vazut ca n-are pic de liniste si intelegere alaturi de ea.

acuma, eu zic ca, daca muierile astea, in loc sa dea vina pe vraji, si-ar fi bagat mintile in cap si ar fi vazut ca repeta la infinit aceleasi si aceleasi greseli, ar fi scos-o la capat.
    iar daca simteau ca n-au puterea sa se schimbe singure, puteau foarte bine sa mearga la biserica si sa dea acatiste ca sa le dea Dumnezeu intelepciune sau puterea de a iubi un barbat intr-atata incat sa-i faca o ciorba si sa-i spele un chilot.

dar pentru asta ar fi trebuit sa accepte ideea ca, pe undeva, au niste defecte si, deci, au o vina care le apartine.

pentru cine vrea sa inteleaga mai multe, poate sa citeasca cartile lui Lazarev. primele 10 volume se afla la dispozitia voastra, gratuit, in format electronic, pe yahoo, pe grupul fetele_eva.

•  
    • 9835 mesaje
    26 Feb 2006, 22:23
    0 0
    freeangel, darling, stiu ca Raul exista si ca sunt oameni care fac mosmoande.

dar mai stiu si ca multe dintre porcariile astea nu se lipesc decat de oamenii cu credinta slaba.

si vin sa te-ntreb: ce e mai bine? sa inspaimanti pe cineva care se teme ca i s-au facut vraji, confirmandu-i ideea asta si facandu-l si mai vulnerabil, sau incurajandu-l si dandu-i cateva repere concrete pe care sa se bazeze ca sa iasa din impas? a?

prin faptul ca ai o atitudine asa de rautacioasa si esti atat de profund atasata in lumea vrajilor, le faci rau atat celor din jur, cat si tie insati. acum, fireste, eu n-o sa ma apuc sa iti dau sfaturi... vrei sa ramai asa? n-ai decat, e visul tau... dar nu te mai strofoca atata ca sa-mi explici ca, daca crezi in vraji, inseamna ca esti o persoana spirituala - ca nu esti. poate doar una SPIRITISTA... (valabil si pt jass)
  •  
    • 35 mesaje
    27 Feb 2006, 10:28
    0 0
    Scuze pt absenta! Multumesc pt pareri. Cred ca am sa incerc la Sf Mina. Va pup. Sa fiti iubite!
  •  
    • 35 mesaje
    27 Feb 2006, 10:31
    0 0
    Scuze pt absenta! Multumesc pt pareri. Cred ca am sa incerc la Sf Mina. Va pup. Sa fiti iubite!
  •  
    • 1364 mesaje
    27 Feb 2006, 14:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator