posedare in vis
-
0 0As dori sa aflu parerea voastra ref la posibilitatea existentzei unei "posedari in vis". Ma refer la fortze malefice care sa coordoneze subconstientul uman, astfel incat sa determine derularea evenimentelor din vis.
-
derularea evenimentelor in vis este determinata de subconstientul tau. daca te straduiesti putin poti sa inveti sa visezi lucid, adica sa controlezi continutul si desfasurarea viselor tale. asa zisele forte malefice despre care vorbesti s-ar putea sa fie doar manifestarea unei stari de oboseala si stres acumulat.
-
am avut si eu vise cu demoni care ma urmareau, si asta fix in perioada in care am trecut de la ateism la credinta - nu intamplator, zic eu, pentru ca schimbarile profunde au loc mai intai la nivel constient si abia apoi ele patrund, treptat, pana in subconstient, unde fireste ca se da o lupta la nivelul vechilor idei cu cele noi.
pe mine m-a ajutat foarte mult rugaciunea "Tatal nostru", pe care o spuneam intotdeauna la culcare. daca aveam un cosmar in care imi apareau vechile idei ateiste, sub forma unor demoni, puteam spune aceasta rugaciune si in vis, cu o mare claritate, efectul fiind fie disparitia din vis a reprezentarii malefice, fie trezirea din somn.
cu cat dorinta ta constienta de a deveni pura dpdv spiritual e mai puternica, cu atat lupta din subconstient va fi mai apriga. de aceea, e important sa privesti aceasta lupta care se da in tine ca pe o etapa evolutiva necesara si fireasca, nu ca pe ceva care iti face rau. nici o tranformare profunda nu este usoara, cu atat mai putin cea care se da la nivelul conceptelor de Bine si Rau. -
Multzumesc pt raspunsuri.
Nu am postat acest mesaj in baza unei experientze personale, ci doar din curiozitate. Am mai citit si eu cate ceva pe subiectul asta, dar vroiam sa aflu si tertze pareri / experientze.
Donna, o intrebare poate prea personala (imi cer scuze anticipat), insa e ceva ce ma intereseaza: ce anume te-a determinat sa crezi in Dumnezeu? Daca nu imi potzi raspunde, nu este nici o problema. Mcy