Vis
-
0 0dragi eve!
am si eu o problema care ma framanta de ceva timp! poate ma ajutati sa gasesc o explicatie pentru asta!
acum 7 ani am fost casatorita, doar pentru un an cu un baiat pe care nici nu l-am iubit! nu stiu cum s-a intamplat, parca eram legata la ochi!
ceva m-a indemnat sa ma duc la biserica, nu stiu, simteam nevoia sa ma duc intr-un locas sfant! cand am inceput sa merg la biserica, am inceput sa-l urasc si sa-mi dau seama ce am facut!
am divortat, eram foarte incompatibili!
acum sunt casatorita din nou, am 4 ani de casnicie, ne intelegem chiar bine!
problema este ca-l visez pe fostul sot periodic! nu pot sa-mi explic, nu ma gandesc la el, nu am nici un sentiment fata de el, chiar am fost atat de usurata cand am scapat de el! de cate ori il visez i-mi merge atat de rau!
ce poate fi? cine are o explicatie! va rog spuneti-mi parerea voastra!
va multumesc si va pup pe toate -
daca tu te-ai casatorit cu primul la biserica,el este sotul tau,fostul.
cand incepi sa mergi pe calea cea dreapta a bisericii ,ispita intervine imediat.dupa biblie este pacat ceea ce ai facut.inteleg ca iti iubesti noul sot,dar fostului tau sot i-ai facut un rau.e periculos sa-ti construiesti fericirea pe suferinta altuia.
incerca sa vorbesti cu un preot ,ca sa stergi acest pacat ,pentru ca este unul foarte mare,practic in fata lui Dumnezeu primul este sotul tau.
si incearca de asemeni sa vezi cum poti sa-l ajuti pe fostul.
de accea cred eu ca iti merge rau cand il visezi.cred ca el sufera si nu ai facut tot ce trebuia ca sa ai drept sot ,pe cel de acum -
Fata a zis clar ca s a casatorit nu l iubea si a divortat . s a recasatorit. Ce mare pacat a facut???
Singurul mare rau care l a facut este ca l a urat pe primul , prin ura a atras ura si ..acum e intr adevar ceva de rezolvat din trecut . poate nici nu a spus tot. e clar ca poate acum isi da seama inconstient ca ceva rau s a produs si trebuie indreptat, de aici probabil visele respective... -
eu nu pot sa spun daca a facut rau sau bine,dar este pacat sa te casatoresti la biserica si sa te desparti.in biblie scrie clar ca este pacat(preacurvie)asa scrie exact.de aceea probabil ii merge rau dupa ce isi viseaza fostul sot.ar trebui sa mearga la un preot si Dansul stie mai bine ce trebuie facut in astfel de cazuri
-
angelikaebe: sufletzelul tau e inca nevindecat, tu stii prin ce ai trecut.. incearca sa vb cu sotzul tau, daca aveti o rel buna, e mai simplu sa fie el obiectiv decat tine... e f simplu si comod de dat vina pe fortze oculte, e mult mai dureros sa iei in piept problemele nerezolvate! dar e salubru!!!!
freeangel: mai ce mi-ar place de tare daca oamenii s-ar uita si la alte pacate enumerate in Biblie: lipsa de iubire si judecarea aproapelui, orgoliul, samd samd -
multumesc mult pentru raspuns cris tinel, cred ca esti o fata deosebita! mai rar asa oameni! intr-adevar am trecut prin multe!
nu pot zice ca sunt o credincioasa foarte, dar pot spune ca ma rog in fiecare zi, deschid biblia, si am o relatie a mea cu dumnezeu!
in biblie nu scrie, despre o nunta in biserica! in biblie spune ca este sotul tau, si esti sotia lui, din momentul cand va spune-ti da amandoi!
cat despre pacate, doamne, cate pacate sunt pe pamant!
va multumesc din suflet!