experiente asemanatoare...
-
0 0Buna!am o mica problema care ma framanta in ultima vreme...bunica mea a decedat in urma cu o luna aproape si m-a intristat foarte tare fiind in relatii f. bune cu ea cel putin in ultimele ei luni de viata .Dupa inmormantare am visat-o de cateva ori dar m-am gandit ca e normal...am visat-o in ipostaze frumoase:zambitoare,cu multa lume in jurul ei spunand glume cum ii era firea de altfel...ok pana aici.Dar aseara am avut asa un vis ciudat si m-am trezit asa aiurea ...visez ca eram la mine in camera aveam niste treaba la comp...si cand imi indrept privirea catre pat o vad acolo...statea nemiscata, intinsa cu ochii inchisi...apoi ma uit la data si vad k suntem in 14 feb ..stau si ma gandesc ca a trecut o luna si nu s-a intamplat nimic a trecut o luna si ea tot acolo e...apoi pauza..nu imi amintesc ce s-a intamplat. apoi ma vad vorbind cu ea...eram intr-o incapere pe care nu o stiam ea statea in pat sprijinita pe perna si eu langa ea si vorbeam..povesteam ceva..dar habar n-am ce deoarece nu imi amintesc nici cum...apoi dintr-o data intru la mine in camera si o vad la mine in pat miscandu-se ..parca se intindea dupa un somn bun...ies disperata din camera o chem pe mama si spun uite a inviat...e intreaga vorbeste.etc...apoi dintr-o data sunt in fata apartamentului matusii mele sun la usa imi raspunde matusa mea si ii spun sa il cheme pe varul meu care e preot ..el de altfel locuind la o manastire pe care a ridicat-o impreuna cu cativa calugari. Ma duc in camera si ii spun sa vina repede ca a inviat buni meu...apoi m-am trezit.hmmm foarte ciudat.. visele astea ma simt asa aiurea nush...am cautat si pe net interpretarea viselor dar n-am gasit mai nimic doar pe acvaria unde spunea ca, ce imi spune e cu siguranta adevarat doar ca nu imi amintesc nimic din ce am vorbit...a mai avut careva asa experiente?
-
Se zice ca spiritul celor morti sta pe langa casa si pe langa cei ai casei inca 40 de zile de la inmormantare. Pe perioada acestor 40 de zile e bine sa pui undeva o cana cu apa si o felie de paine.
Cum zice donna daca ai iubit-o si ea la randul ei te-a iubit mai mult pe tine e normal sa o mai visezi...
Da-i de pomana si roaga-te pentru sufletul ei...Dumnezeu s-o ierte.. -
linda, asa mi s-a intamplat si mie cand a murit bunica...
am tot visat-o, la inceput mai des, pe urma din ce in ce mai rar... iar ultimul vis a fost cu ea venind sa ma imbratiseze si sa-si ia ramas bun. iar de-atunci nici ca am mai visat-o. draguta de ea, cu siguranta e in rai acum, linistita, fara boli, fara necazuri
-
Cind pierzi pe cineva drag este normal sa visezi.Eu mi-am pierdut mama de 14 ani si o visez mai tot timpul.DE un an mi-am pierdut si tatal si la fel il visez aproape zilnic.Sunt oameni pe care i-am iubit si care la rindul lor ne-au iubit este foarte greu sa-i uitam iar visele pleaca din inconstient.