exercitii pentru premonitii

•  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 02:17
    0 0
    sunt oameni,care presimt intamplarile bune si cele rele,au telepatii cu anumite persoane,sunt dispusi la premonitii,care se implinesc de multe ori exact.aveti asemenea sentimente.sunteti unul dintre ei?oare cum se poate exersa pentru a face diferenta dintre gandurile normale si cele premonitorii.
    sunt anumite exercitii,sa ghichesti ce figura apare intr-un joc ,de carti sau de elemente geometrice,dar sunt plictisitoare.stie cineva mai multe?
  •  
    • 368 mesaje
    12 Feb 2006, 10:38
    0 0
    E un subiect interesant si vast....se bazeaza pe capacitatea fiecaruia dintre noi de a intzelege anumite lucruri....si din experienta proprie iti spun ca in noi, exista un sertar pe care foarte putini stiu ca-l au, si de aceea nu este deschis si accesat....eu am avut niste premonitii si sunt cateva persoane care pot confirma...Tot ce pot sa spun e ca lucrurile astea sunt in stransa legatura cu strarea noastra de spirit...eu de exemplu auzeam in creieri o pasare cantand, sau zbierand si apoi la cateva zile murea un om. Pe moment intrebam cei care erau in preajma mea daca aud si eu pasarea dar cum nimeni n-auzea nimic mi-am vazut de treaba. Apoi visele mele erau ciudate si bizare. Daca ma gandeam profund la ele si faceam conexiuni intre ce visam si persoanele pe care le vedeam se lega o chestie care se confirma. De regula eu visam si simteam numai lucruri nasoale: morti, despartiri, dezamagiri psihice profunde...Din pacate toate lucrurile astea au disparut incet incet pt ca nu m-am mai concentrat la problema asta, am facut un bebe, m-am mutat in alt oras, a trebuit sa ne chinuim sa strangem bani pentru locuinta, masina, etc...si mintea mea nu s-a mai oprit la "sertarul" acela....
    mai vorbim....
  •  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 16:18
    0 0
    da si eu am premonitii de tot felul,dar fac confuzie intre ceea ce gandesc eu ,ce mi-as dori sa fie si daca presimt ceva rau incerc sa reneg aceste lucruri,dar tot se intampla.
    imi dau seama de vise si de presentimente dupa ce se intampla,daca as putea sa fac diferenta inainte poate as putea ajuta pe altii sau pe mine.
    cine mai intra in acesata categorie?
  •  
    • 1070 mesaje
    12 Feb 2006, 20:28
    0 0
    uite cam ce mi se intalmpla mie: cateodata cand ma gandesc la cineva, in general cele pe care nu le admir, imi apare ceva din viitorul lor, ca si cum as merge pe un fir logic in timp si tind sa cred ca asa se va si intampla.........apoi, foarte rar, in vis primesc niste informatii in care am incredere 100%.De exemplu, intr-un vis imi apare un batranel ciudat care imi spune ca vrea sa-mi spuna ceva important si simt ca tot ce imi spune este adevarat si incerc sa tin cont de sfaturile lui.Altadata, aparitiile astea ma sperie atata de tare ca le blochez.Cum? atunci cand vrea sa-mi comunice eu ma gandesc intens ca nu il aud si se aude ceva de genul:''vreau sa-ti spun ceva important, am gassssssssssssssssssssssssss..eu aici blochez si nu-l las sa-mi spuna, presimtind ca e ceva de rau........ei ce spui?
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Feb 2006, 20:50
    0 0
    Eu va spun ca sunt informatii din astral care le primesc in general spritele mai 'batrane",care vin cu niste informatii de sus. Important este sa nu va fie frica de ele, sa le lasati sa "curga" ca sa zic asa, si incet incet ascultand vovea interioara , si incercand sa intarpretati lucrurile respective , ele se vor separa, in sensul ca o sa stiti care sunt informatii reale si care sunt fara legatura. prin meditatie si relaxare se poate lucra in acest sens, si e foarte important sa nu blocati informatia(cum spunea cineva ca face). daca gandim numai pozitiv si nu punem raul inainte nu vom emite nici acele unde negative care duc spre rau. Se spune ca suntem ceea ce gandim , si o sa va scriu un citat in sensul asta,care mie mi a placut foarte mult:"În Inima Tatalui esti ceea ce iubesti. În Mintea Universală, esti ceea ce gândesti. În Ochii Oamenilor esti ceea ce arati.
    Dacă iubesti, gandesti si arati mereu acelasi lucru, acela esti tu cel adevarat. "
    Cine gaseste cartea "Tratat despre parapsihologie" -acolo gaseste "reteta" de care ati intrebat mai sus.
  •  
    • 215 mesaje
    14 Feb 2006, 01:44
    0 0
    la mine apare ca o idee si vad exact cum va fi,chestii importante sau mai putin importante.presimtirile de rau sunt ca o senzatie de frica in stomac ,chiar daca la momentul respectiv totul pare roz si problema este ca asta e 100% intotdeauna reala,niciodata nu am dat gres la presimtiri,iar cele bune le simt ca un fior .deci stiu ca se va intampla ceva ,dar nu pot sa stiu exact si ce.aici imi lipseste ceva.cele negative incercam sa le renegam,din teama,dar daca le-am asculta poate am putea evita multe intamplari negative ,dar teama vine pentru ca ne gandim ca poate se intampla oricum.
    interesant despre acel batranel care iti vorbeste.cred ca fiecare dintre cei cu premonitii au propiul lor mod de a vedea in viitor .
    prin aceasta calatorie astrala nu ne este permis sa calatorim constient si atunci cand vrem noi.Altcineva ne conduce cand si unde considera ca avem voie.asa cred eu.
    de asemeni eu am multe vise premonitorii ,exact cum visez se intampla si am telepatii cu persoanele dragi
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Feb 2006, 12:53
    0 0
    dragi si scumpe gagice,

ceea ce deseori ni se pare a fi o premonitie nu reprezinta altceva decat insumarea unor date micute pe care creierul le proceseaza fara sa poata trage o concluzie clara, constienta.

exista lucruri carora in viata de zi cu zi nu le acordam o mare importanta, dar care constituie ceea ce se numeste mod de comunicare non-verbal. de exemplu: cineva ne minte privindu-ne in ochi, cu cuvinte mestesugite. din punct de vedere logic, ne convinge. INSA: in timp ce persoana respectiva isi derula discursul, s-a intamplat sa isi atinga nasul, sa-i alunece privirea intr-o parte pentru o fractiune de secunda, si toate astea le-a facut ascunzandu-si palmele. e, astea sunt lucruri care indica faptul ca e vorba de o minciuna. nici nu trebuie sa le stii dintr-o sursa stiintifica: creierul le inregistreaza la nivel subliminal, de unde ne vine si senzatia ca ceva nu e in regula. n-am stii sa spunem exact pe ce se bazeaza aceasta senzatie, asa ca ne spunem simplu: "am premonitia ca relatia cu X se va deteriora".
  •  
    • 1094 mesaje
    14 Feb 2006, 23:17
    0 0
    Draga Donna ce ai scris tu e adevarat dar nu are nici cea mai mica legatura cu premonitia.
  •  
    • 1070 mesaje
    15 Feb 2006, 20:49
    0 0
    Draga jass nu ti-am spus ca atunci cand isi face aparitia batranelul simt o incarcatura foarte puternica si chiar in camera in care stau...de-aia mi se face frica cateodata.Nu tot timpul, dar atunci cand imi spune ceva e cam ca in filmele de groaza.Cel putin eu asa receptionez.Probabil ca nu am reusit sa-mi dau seama daca e un spirit bun sau nu, dar informatiile sunt pretioase.E adevarat ca esti ceea ce gandesti, dar eu nu-mi fac probleme.Atunci cand ma supara cineva, sau ma dezamageste ma gandesc ca are grija Dumnezeu de ea sau el si-mi mai trece din suparare...........
  •  
    • 1070 mesaje
    15 Feb 2006, 21:06
    0 0
    Acum cativa ani am avut o tragedie in familie:mi-a murit mama......de atunci, i-am simtit prezenta multi ani, in special noaptea si inainte sa mi se intample ceva rau.Am avut o perioada foarte grea si 'aparitiile 'astea erau ca un cosmar pentru mine.Ma speriau de moarte noaptea.ziua nu aveam nici o problema.O data la mormantul mamei, eram cu tata si i-am zis: 'tata, hai sa-i schimbam candela cu una mai frumoasa'.Raspunsul lui a fost sec si a sunat cam asa: 'daca ai bani, cumpara-i tu'! Nici nu se punea problema ca eram la facultate si nu aveam alte surse de venit.Nu a trecut nici un minut si in fata noastra, candela cea veche s-a daramat sub ochii nostri ca un joc de carti.Nimeni nu a mai spus nimic.............tot drumul a fost tacere, desi imi statea pe limba sa-i spun ceva............cand era in viata vorbeam ca atunci cand va fi batrana si va muri sa vina la mine si sa comunicam prin batai: de 2 ori da, o data nu! nu s-a intamplat asa, poate nu avea cum, dar venea si ma mangaia. am observat ca venea inainte sa mi se intample ceva rau si cum am avut o perioada foarte rea cu mutatul prin Bucuresti, e clar ca venea foate des.De atunci am devenit si mai profunda in gandire si sunt si mai putin superficila.O data, am auzit foarte clar, la ureche cum cineva imi spunea in starea de veghe ca sa nu-mi las sotul la servici in ziua aceea ca are sa se intample ceva rau.Mi-a spus chiar pe nume.Curios ca atunci nu am simtit frica, ba chiar o liniste sufleteasca si imediat m-am trezit.Mi-a facut un act-reflex ca atunci cand ceva ma inspaimanta sau pur si simplu sa ma sperie, sa ma trezesc.Atunci m-am trezit ca sa-i spun ca nu-l las la servici si sa nu cumva sa uit.In ziua aceea nu s-a mai dus la serviciu.
  •  
    • 1094 mesaje
    15 Feb 2006, 21:44
    0 0
    Draga cleo, eu ti as sugera sa te rogi mai mult, din tot sufletul, iar daca acel batranel e spirit rau nu cred ca te va mai deranja. Nu ar trebui sa simti apasari si frica daca ar fii un spirit bun ,parerea mea. Incearca sa i spui ca nu ai nevoie de informatiile lui chiar daca sint pretioase, si spune i cu gandul sau cum vrei tu sa nu te mai deranjeze.
  •  
    • 215 mesaje
    16 Feb 2006, 16:31
    0 0
    eu nu cred ca este un spirit rau.dar e bine sa te rogi si sa ceri un semn.
  •  
    • 32 mesaje
    17 Feb 2006, 00:42
    0 0
    donna_imobile
    Imi place donna , jargonul tau:
    "gagice" , de ce nu spui "puicute", daca tot vorbesti asa pitoresc.
    Esti de fapt, pata de culoare a forumului.