vis
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
10 Feb 2006, 10:480 0Acum o luna am visat ca aveam un baietel tare dragalas cu barbatul pe care il iubesc dar cu care nu mai sunt impreuna.Se facea ca eram cu baietelul meu undeva in concediu si a aparut si fostul meu iubit...iar eu i-am spus...uite el e tati.Azi noapte am visat din nou ca eram cu acelasi baietel si cu fostul meu iubit cu mai multi prieteni de-ai nostri.Poate sa ma lamureasca cineva ce-ar putea insemna?
-
10 Feb 2006, 18:39fa un test de sarcina. asta ar fi 1.
2. exista vreun mod de a te impaca cu el? daca da, incearca.
3. iti doresti atat de mult sa ii fii alaturi si sa formati o familie incat visezi ca ai un copil cu el, copil de care el nu stie, iar in momentul in care afla... se schimba totul.
4. e vreun secret care va tine despartiti?
altceva nu mi-a mai venit in minte. succes si fii tare orice s-ar intampla. si nu uita, balta e plina de peste. daca nu e dat sa fie el, va fi altul mai bun.
-
10 Feb 2006, 22:07Nu cred ca e cazul sa fac un test de sarcina
...pe mine ceea ce ma nedumereste este cum de dupa o luna mi-a aparut din nou in vis acelasi copil...in momentul de fata nu vad nici o sansa de a ne impaca...eu tot ce sper e ca pe viitor sa fim impreuna. -
11 Feb 2006, 15:40Nu am ramas pana acum niciodata insarcinata si in cazul in care as ramane nu cred ca as face avort.Am 27 de ani si intotdeauna am avut grija sa nu raman insarcinata deoarece conceptia mea este ca un copil trebuie sa vina pe lume cand este dorit de ambii parinti.
-
12 Feb 2006, 01:18poate va fi baiatul ,pe care il vei avea,chiar daca nu cu fostul .daca visai de 3 ori era sigur ca vei avea un baietel cu el
Înapoi la: Forum » Astrologie