cum sunt barbatii taur??????

•  
    • 54 mesaje
    20 Oct 2002, 00:41
    0 0
    hei tipelor , ce stiti de tauri ? cum sunt ?
  •  
    • 153 mesaje
    20 Oct 2002, 01:34
    0 0
    sunt foarte buni.eu ma inteleg bine cu ei .depinde si de zodia ta.
  •  
    • 75 mesaje
    27 Oct 2002, 12:07
    0 0
    draga bella
    barbatii taurii sunt fff incapatinati au impresia ca numai ei au dreptate,buni dar lenesi in pat asteapta numai tu sa iei initiativa au o gandire greoaie sunt destul de atractivi gelosi posesivi
  •  
    • 1620 mesaje
    28 Oct 2002, 17:44
    0 0
    Sunt o minune!
    Totul e sa-i faci sa se indragosteasca. Daca nu...trec peste tine cu...buldozerul...si cu replica NU ESTI TU AIA!
    Loiali, atenti, calzi aproape tot ce ne dorim de la un barbat...pentru toata viata.
    Sa nu mai vorbim de ce ofera in pat...

= zambet nostalgic
  •  
    • 54 mesaje
    1 Nov 2002, 02:18
    0 0
    eu sunt gemeni ..cred ca in cuplu nostru :el(taur) - eu (geamana )..nu e totul ok.ce ziceti ??'
  •  
    • 54 mesaje
    1 Nov 2002, 02:18
    0 0
    eu sunt gemeni ..cred ca in cuplu nostru :el(taur) - eu (geamana )..nu e totul ok.ce ziceti ??'
  •  
    • 1 mesaje
    3 Nov 2002, 09:31
    0 0
    asa,este oricum eu m-am indragostit de un taur si imi face zile fripte.
  •  
    • 15 mesaje
    20 Apr 2003, 21:44
    0 0
    proaspatul meu sotior(avem abia o saptamana de la casatorie)este taur si eu varsator,e un dulce,rabdator,intelegator uneori incapatanat dar in limite normale, un singur defect de care ma pot plange e ca e un lenes incorigibil. la pat e AS si pt asta trec cu vederea lenea lui. deci recomand calduros taurul oricui, (nu pe al meu)lol!
  •  
    • 4 mesaje
    28 Apr 2003, 15:39
    0 0
    Si eu sint o varsatoare si el un TAUR si sintem de 16 ani impreuna si e totul bine dar eu trebuie sa las mai mult de la mine sint foarte pedantii si caposii pana nu dau cu capul in perete nu-l vad si cand vine luna plina e cam agitat(al meu asa e)nu stiu la altii.Succes pentru cele ce aveti TAURII
  •  
    • 72 mesaje
    6 Iun 2004, 23:02
    0 0
    salutare evelor !AM UN TAUR ACASA.....este COOL la pat,insa prea incapatanat ....dar cand vede ROSU e nasol !
  •  
    • 16 mesaje
    9 Iun 2004, 08:31
    0 0
    Eu sunt taur...el e nascut intre taur si gemeni...dar din anumite puncte de vedere nu ne intelegem...e capos (la fel si y, numai el are dreptate si numai ale lui "sunt cu lapte". Oricum...uneori ne intelegem...dar uneori cand incepem sa ne certam...NU MAI TERMINAM prea curand k amandoi suntem fff orgoliosi.
    Ji inca ceva...ImPoRtAnT...e super tare in pat.