vis
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
29 Ian 2006, 21:440 0se facea ca in loc de 2 frati am 3, iar cel din urma era micut, frumos si cu niste semne ciudate pe corp...cruci, icoane.Mi-am zis ca e semn dumnezeiesc(in vis).In acelasi vis am prins un cutremur, iar eu fiind la ultimul etaj, am vazut cum se clatina si cum ne prabusim, dar noi nu am patit nimic.Nu stiu nimic de ceilalti............
cum sa-l interpretez? -
3 Feb 2006, 13:56Cu toate ca eu nu cred in vise, e posibil sa te fii impresionat atat de mult incat sa iti pui nenumarate intrebari, sa incerci sa cauti un raspuns... Incearca pe acvaria.com poate gasesti cateva explicatii in dictionar.
-
3 Feb 2006, 14:41nu ma pricep la vise dar din cate stiu eu visele sunt un fel de continuare arealitatii. probabil te-ai gandit mai mult in ultima vreme la fratii tai sau nu ai mai fost de mult pe la biserica. incearca sa mergi si sa dai niste acatiste pentru tine si fratii tai sau sa-ti cumperi o icoana. nu cred ca este un vis chiar atat de ciudat, pur si simplu ai dormit mai profund decat de obicei si inconstientul tau a actionat mai adancit ca alta data. defapt noi visam pe tot parcursul somnului si nu ne aducem aminte toate visele.
-
12 Feb 2006, 01:47e un vis bun!
daca mama ta are vreun avort inseamna ca ti-ai visat acel frate ,care este ingeras,daca nu este vreo protectie sau ingerul tau pazitor
Înapoi la: Forum » Astrologie