cum sunt mamele pesti?

•  
    • 175 mesaje
    29 Ian 2006, 01:46
    0 0
    eu sunt pestoaica cu ascendent tot in pesti si in curand voi fii mamica...eram curioasa cum sunt mamele pestoaice cu copii lor?
  •  
    • 481 mesaje
    31 Ian 2006, 11:10
    0 0
    Mama logodnicului meu este pesti si este o femeie extraordinara.Are grija si de mine si de el in mod egal.
  •  
    • 399 mesaje
    1 Feb 2006, 08:25
    0 0
    eu sunt peste...mamica.....sunt f permisiva ...cu toane si desi uneori nu-mi stiu arata toata dragostea baiatul meu e cel mai important! Ma zbat pt el mult sa-i pot oferi tot (sunt divortata) si atunci cand am linistea sufleteasca adica sunt "impacata cu mine" sunt cea mai buna mamica (asta zice el)
  •  
    • 346 mesaje
    2 Feb 2006, 23:17
    0 0
    foarte mamoase, foarte posesive si foarte grijulii, mama mea e peste, iar eu am 36 ani familia mea si totusi ea ma crede inca un copil, si acum ma intreaba daca am mancat, daca m-am imbracat bine, asta inclusiv despre ceilalti membrii ai familiei mele si ale lui frate-miu, este ca o closca cu puii ei, trebuie sa le fie mereu in preajma, uneori ma dispera dar eu tot o iubesc.
  •  
    • 767 mesaje
    3 Feb 2006, 14:45
    0 0
    Lucia33, subscriu
    In plus, pe cat spirit de sacrificiu are, pe atat de pisaloaga e!

Lasand gluma, am trecut prin momente grele si nu stiu ce faceam daca ea nu exista.
  •  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 01:48
    0 0
    parintii pesti in general sunt cam zapaciti
  •  
    • 40 mesaje
    14 Feb 2006, 17:41
    0 0
    Si mama mea e peste, e ft grijulie, asa de mult ca nici nu ma pot baza pe ea pt ca face ft multe problem din nimicuri, si mai bine nu spun nimic sa o protejez.
    Dar face orice pentru pui.
    va pup