barbatii rac
-
0 0Am auzit ca barbatii rac sunt cei mai buni familisti... Chiar n-au si ei hibe care sa-i alature celorlalti reprezentanti ai sexului tare?
-
IIIhhh! Poate iar o nimeresc aiurea cu comentariile mele: am cunoscut doi raci familisti; sunt de treaba in general, dar cand intra in 'crize' sa te tii; sunt suspiciosi, gelosi dar nu bat darabana; nu! raman in expectativa si sufera in tacere....au imaginatie bogata: isi inchipuie cine stie ce prapastii, si daca devin banuitori sa te tii! Devin atat de carcotasi si nemultumiti de tot si de toate incat iti vine sa-ti iei campii. Pana-i dezamorsezi, iti scot peri albi;
Si inca un defect: sunt cei mai aprigi dusmani din tot zodiacul (sunt mai afurisiti decat scorpionii); -
Nu sunt barbat, dar ma cam recunosc in descrierea "sunt suspiciosi, gelosi dar nu bat darabana; nu! raman in expectativa si sufera in tacere....au imaginatie bogata: isi inchipuie cine stie ce prapastii, si daca devin banuitori sa te tii! Devin atat de carcotasi si nemultumiti de tot si de toate incat iti vine sa-ti iei campii. Pana-i dezamorsezi, iti scot peri albi".
Incerc sa ma tratez... E rau nu- asa? -
Intr-adevar sunt cei mai buni familisti dar pentru familia lor de sange , pentru parintii si fratii lor NU PENTRU FAMILIA PE CARE SI-O INTEMEIAZA !!!
Va spun asta in cunostinta de cauza , caci am fost casatorita cu un RAC 23 de ani ; tot asa am stiut si eu , ca sunt buni familisti dar nimeni nu specifica ceea ce ti-am spus eu .
Mare pacaleala cu RACII - nu sunt nici gospodari, nici de casa ,nici nu-ti apara interesele , nici muncitori nu sunt, in schimb mint si se lauda frumos.
Ceea ce-ti recomand este sa NU ai incredere in ei NICIODATA .
Liliana -
Liliana, permite-mi sa te contrazic! Al meu tot rac e si este exact inversul a ce ai spus tu. Adica e muncitor, si de casa, si sensibil..etc. Nu m-a mintit niciodata si nici nu cred ca o va face. Ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca e f calculat si despica firul in 4. Eu sunt mai dintr-o bucata, ori e alba ori e neagra si ma enerveaza ca acorda atentie unor lucruri marunte. In rest, nu prea am ce sa-i reprosez
-
Vad ca sant pareri impartite despre barbatii raci, dar eu va spun ca impresia mea nu este buna.Am trait cu unul multi ani, dar...dificil.Nu spunca nu au si calitati, dar defectele predomina. Cat despre cat sant de familisti?...in cazul meu numai familist nu a fost, dar probabil ca nu este o regula.