Vis super ciudat !
-
0 0Din nou apelez la voi dragele mele!
Am avut un vis tare ciudat, nu stiu ce poate insemna!
Am visat ca o tipa (pe care nu o cunosc)imi taia unghiile de la picioare, in intentia de a-mi face pedichiura... Aveam nishte unghii foarte mari la picioare! Apoi parca am intrat intr-o camera care se vroia cica salon, dar de fapt era o baie cu multe oglinzi!
Ma uitam in oglinzi dar ceea ce m-a socat, este ca nu ma vedeam pe mine!! Vedeam cu totul un alt chip! Al unei alte persoane, femeie! Am schimbat si m-am uitam in alta oglinda, dar la fel, era o alta femeie, diferita de cealalta!! Si-mi placea, era frumoasa...dar habar n-am cine era , caci nu o cunosc!
Apoi am incercat sa ies, si m-am mai uitat inca o data intr-o oglinda, unde insfarsit m-am vazut pe mine, dar nu mi-a placut ceea ce vedeam, nu-mi placea fata mea!!
Fetelor help, oare ce poate sa insemne acest vis, am cautat si pe parapsiholog si celelalte site-uri ....dar nimic clar!!
Poate ma ajutati voi! Va pupic! -
poate eshti nemultumita de felul cum arati sau ti-ai facut griji legate de unele aspecte personale in ultimul timp...nu shtiu ce sa zik caci nu ma pricep la interpretarea viselor si cum sunt o persoana care viseaza foarte mult, ma refer noaptea, ca nu sunt visatoare in viata de zi cu zi, m-am lasat pagubasha sa le mai interpretez...
-
În urmă cu mai bine de 100 de ani, Sigmund Freud spunea ca visul este cheia cu care pătrundem în abisurile fiinţei, în inconştient.Fiecare persoana are vise ciudate ce nu pot fi interpretate,mie mi s-a intamplat de cateva ori sa am senzatia ca zbor ,ca ,cad de undeva,ca desi vreau sa ma ridic din pozitia in care sunt corpul nu reactioneaza ,ca fug de creaturi (imi plac mult cartile s.f ,filmele horror,le ador)cea ce imi ofera o imaginatie bogata.In mintea mea noaptea se creaza adevarate povesti,fara sa vreau si cel mai mult imi place ca atunci cand ma trezesc imi amintesc totul foarte bine,chair si imagini.
-
Hai ca imi incerc si eu indemanarea in analizat vise.
Ar putea oare subconstientul tau sa vrea sa-ti spuna ca ceva in viata ta e un pic fals, in sensul ca poate o parte a ta importanta e ascunsa, ca nu iti dezvalui in public anumite trasaturi?Of ce naspa a sunat, ce vreau sa zic e asa, ca poate ai o viata care nu iti place, ca poate sunt lucruri la care tineai si visai si le-ai inchis in tine, le-ai dat uitarii, ca ai facut niste compromisuri care te-au facut sa nu traiesti o viata care sa te exprime pe tine asa cum esti cu adevarat?Ca datorita responsabilitatilor, presiunilor diverse, neatentiei, ai uitat de tine insati?ca poate nu te cunosti asa cum ar trebui si ca de fapt nu esti asa cum crezi ca esti, si ca mai ai lucruri importante si frumoase de descoperit despre tine?
Si in ipoteza ca ce am zis mai sus ar fi adevarat(hei, ce am zis eu e sigur adevarat macar intr-un univers paralel
!), atunci faza cu femeia ar putea insemna ca o persoana de sex feminin a starnit in subconstientul tau dilema asta recent, ca ceva din ce a spus sau facut o femeie ti-a 'trezit' discutia asta in minte.
he he, Am I good or what? -
Maiya, cred ca ai multa dreptate...intr-un fel! Ne asemanam foarte mult, eu sunt o mare fana a filmelor cu mult suspans, si tot ce tine de ocultism! SI in capushorul meu , noaptea se dezvaluie adevarate scenarii de filme interesante!
Hmm..poate mai vbim pe mess, ce zici?
Iti trimit un privat?? Pupici!
-
iti aduci aminte exact cum arata aceasta femeie?daca da fereste-te de ea.oglinzile sunt destinul,aceasta femeie cu gesturi false de umilinta incearca sa-ti domine destinul.daca o lasi pana la urma va provoca o cearta ,in care nu o sa fi multumita de imaginea ta(unghii taiate).
e un avertisment,dar pana la urma orice ar fi iti reiei drumul -
eu cred ca te gasesti intr-un stadiu de formare a ta ca femeie - adica acela in care cauti modele feminine demne de urmat.
in general, fiecare dintre noi adopta o caracteristica sau alta de la persoanele pe care le considera modelul ideal. nu intotdeauna insa ne simtim confortabil atunci cand ne silim sa copiem pe cineva - si atunci, fireste, ne dam seama ca persoana de la care am incercat sa preluam anumite calitati nu este, de fapt, chiar asa de "perfecta". (cam asa s-a explica reactia ta la vazul imaginilor de femei din oglinda)
(de exemplu: sa zicem ca eu sunt fan ...madonna (altcineva nu-mi vine in minte acum). teoretic, imi place de ea, ca e o femeie de succes - dar daca stau sa ma gandesc bine, cred ca as fi ridicola daca as incerca sa o imit. daca m-as imbraca, farda, coafa si purta exact ca ea, ma indoiesc ca mi-ar placea de mine mai mult.)
inseamna ca subconstientul tau incearca sa-ti semnaleze ca inca mai ai de lucru cu tine insati pentru a ajunge femeia care iti doresti sa fii, modelele pe care le ai la dispozitie nefiind ok din punctul sau/tau de vedere.
cat despre pedichiura, adica mai exact partea de vis legata de ingrijirea picioarelor, freud considera ca acestea au legatura cu organele sexuale si sexualitatea (de unde si fetisul legat de picioare, la unii oameni). probabil acesta este un semnal (unghiile prea mari, neingrijite) ca ti-ai neglijat/reprimat latura ta sexuala. -
Donna esti.....super!!!
AM sa incerc sa fac ce m-ai sfatuit ,dar....
) Mersi, oricum pe fatuca asta nu cred ca am vazut-o in vita mea, si am o memorie vizuala de necrezut, ma gandesc totusi sa nu fie ceva...la mijloc!
Poate fi vb totusi de vreo femeiusca , ce-si baga nasul intre mine si prietenul meu, care nu are ochi decat pt. mine, si probabil ca se zgarie de draci!!!
Mda, probabil ca este vreun vis cu mesaj de avertizare!Se poate, si pana dau eu de ea, posibil sa faca "vodoo " impotriva mea, cine mai stie?! Hm... thanks a lot girls!
Dar tot dau eu de ea pana la urma....cum am mai povestit la un topic diferit, probabil unele din voi v-ati prins despre ce e vba( topicul cu santajul).Am aflat deocamdata codul fiscal al firmei si nr. de inmatriculare, si de-acu in colo sper sa aflu, merg pana-n panzele albe si tot aflu! Dar intai trec pe la camera de comertz..