Barbatii balanta

•  
    • 147 mesaje
    8 Ian 2006, 22:16
    0 3
    Ce parere aveti despre acesti barbatii? Daca ati avut relatii cu barbatii balanta ce trasaturi ati remarcat la ei?
  •  
    • 147 mesaje
    9 Ian 2006, 18:06
    0 0
    Nu ziceti nimic evelor?
  •  
    • 666 mesaje
    9 Ian 2006, 22:18
    0 0
    Infectzi ...........
    Nehotaratzi .........
    Cad des in extreme .........
    Rareori ,,BALANTZA" care ar trebui sa-si puna amprenta pe caracterul lor .....intra-n functiune ......
    Ca in orice zodie , au si partzi bune dar caderea de la o extrema la alta e greu de suportat si in final te aduce in pragul disperarii .....
    Eu am stat cu o ,,balantza" 18 ani si stiu .....
    Parerea mea.........
  •  
    • 147 mesaje
    9 Ian 2006, 23:56
    1 0
    Interesant, as vrea sa stiu totusi mai multe, eu tocmai sunt intr-o relatie cu un barbat balanta care culmea are si ascendentul tot in balanta... eu sunt berbec...ma intreb ce o sa iasa din combinatia asta... stiu ca foarte mult conteaza omul si nu zodia, insa si aceasta are importanta ei.
  •  
    • 1280 mesaje
    10 Ian 2006, 08:50
    0 0
    s-a mai vorbit despre ei si in alte topicuri anterioare. Nu as face decat sa ma repet si sa spun aceleasi lucruri pe care le-am mai spus.
  •  
    • 242 mesaje
    10 Ian 2006, 10:16
    1 0
    gelosi...
    ...foarte gelosi...
    asa ca ai mare grija...
  •  
    • 553 mesaje
    11 Ian 2006, 08:34
    3 0
    depinde cum le cantareste fiecare barbat balanta, majoritatea sunt sensibili, sufletisti, familisti, muncitori,impaciuitori, rabdatori, pretentiosi la mancare foaarte ordonati...

sotul meu e balanta si ne potrivim manusa, e sotul si tatal ideal.

imi pare rau de ce-au scris fetele mai sus..."infecti..nehotarati", nu-i reprezinta.
  •  
    • 666 mesaje
    11 Ian 2006, 21:37
    0 1
    Klarisse, eu nu prea cred in zodiii , cred in oameni dar la mine asa a fost .
    Ex-ul era balanta si asa era .
    Nu am absolut nici un motiv ascuns sa aduc asemenea afirmatzii doar asa de dragul subiectului .....
    Si ex-ul ,,credea" ca e familist si un minunat ,,tata" , chiar si pe mine m-a convins de asta facandu-ma la un moment dat sa spun tuturor celor cu care vb de el ca le doresc sa le dea Dumnezeu barbati cel putzin la fel de buni cum ,,era" el atunci ......
    Dar , surprizaaaaa..........iete ca a trecut in cealalta extrema a balantei si a uitat ca e ,,familist" si asa mai departe .......
    Repet , zodiile au prea putzina relevantza ..caracterul si educatia conteaza .
  •  
    • 666 mesaje
    11 Ian 2006, 21:43
    0 0
    A.....si pt ca nu am retinut de la inceput cuvantul ,,impaciuitori" lasa-ma sa te contrazic , pt ca ..........de ........si al meu era balanzta , nu???
    Om mai razbunator ca ex-ul nu cred sa mai fi vazut .Numai daca i se parea ca te pui de-a curmezisul lui si nu te uita toata viatza .........vreau sa zic ,,nu uitaaaaa"........dar era balantza .........
  •  
    • 553 mesaje
    12 Ian 2006, 08:26
    0 0
    marty asa era ex-sotul tau, desi ma miira f. mult, nici eu nu cred ca surda in zodii, ca puncte comune am spus mai sus, am vazut la capricorni ca s-a scris numai de bine, ca ar fi cei mai perfecti...la mine n-a fost asa, a fost cel mai haios om, insistent, vulgar, mincinos, posesiv...
  •  
    • 666 mesaje
    12 Ian 2006, 19:02
    1 0
    E .......ai vazut klarisse , despre asta vorbeam fetitza .....
    Oricum daca e sa mai ,,dam " o ,,sansa" horoscopului, atunci ar trebui sa justificam ,,diferentele" dintre zodii ca fiind dependente de ascendentul personal la momentul nasterii .....deci , poti fii balantza dar dar cu foarte putzine puncte comune , datorita , evident , ascendentului .....si uite-asa povestea continua ....
  •  
    • 147 mesaje
    12 Ian 2006, 19:29
    0 0
    Si barbatul Balanta cu ascendent tot in Balanta, cum e? Eu sunt berbec...iar el tocmai am spus.
  •  
    • 1003 mesaje
    14 Ian 2006, 23:26
    0 0
    barbatzii balantza sunt cei mai infideli si cei mai nehotaratzi.la prima vedere dau impresia de mielushei si abia dupa aia ishi arata adevarata fatza. unul din foshtii mei a fost balantza si c.urvar mai mare decat el n-am vazut nu shtiu ce ascendent avea,poate avea ascendentul in vreun sagetator sau gemeni,de era asha nemernic..nu vreau sa te influentzez totusi nu mai pune botu la chestia cu zodiile ca nu prea se potrivesc . parerea mea
  •  
    • 175 mesaje
    18 Ian 2006, 19:23
    1 0
    Nu ar trebui sa te intereseze prea mult in ce zodie e partenerul tau sau cei din jurul tau ,pt k nu mereu se potrivesc.
    Dar barbatii balanta, cel putin dupa parerea mea (ce am cunoscut pana acum)sunt cam mincinosi ,laudarosi,uneori zgarciti si fff egoisti.
    Partile bune sunt k nu iau o decizie fara sa gandeasca,k sunt f calmi,cu simtul umorului ....nu te plicitsesti langa ei !!
  •  
    • 175 mesaje
    18 Ian 2006, 19:24
    1 0
    lol Helenica imi place felul tau haios si dulce de a te exprima kiss
  •  
    • 609 mesaje
    20 Ian 2006, 17:00
    0 0
    Partenerul meu este balanta si in 7 ani de cand suntem impreuna nu i-am reprosat nimic si nici nu am ce.Ma iubeste mai mult ca la inceput, nu m-a inselat niciodata, este f familist si calculat.Deci, nu va luati dupa zodii, mai conteaza si caracterul omului.
  •  
    • 234 mesaje
    26 Ian 2006, 10:06
    2 1
    balanta cu berbecul se completeaza fiind zodii opuse. berbecul e impulsiv, curajos, temperamental iar balanta f sentimentala si ia decizii greu dar asta nu inseamna ca nu stie de cine ii place si de cine nu (ca gemenii sau pestii). Cand le place cineva le place f mult, si nu renunta, la fel cand urasc pe cineva se simte de la o posta si nu isi schibmba sentimentele). Balanta e singura zodie care este mai interesata de partenera decat de ei insisi, total dependenti de partenera, arata f bine fizic in general, ca sunt guvernati de venus planeta frumusetii, cauta persoane de incredere si relatii stabile si sunt intr-adevar f gelosi si le place "sa mori" dupa ei, si cauta egalitate si dreptate in toate. Se supara f usor, din orice, sunt f sensibili si sentimentali. Cred ca e cea mai atragatoare zodie, sunt foarte blanzi in comportament si cand vor sa cucereasca o persoana creaza o atmosfera de calm si armonie care se simte in aier. Sunt in stare sa faca orice ca sa fie pe placul anumitei persoane pe care au ochit-o ei (de care le place) si pe care o urmaresc posibil de mult timp. Sunt cei mai buni amanti si f atasati, sensibili, simt absolut tot fara se le spui isi dau seama daca tii la ei sau nu. Mai au un obicei (ce am remarcat eu): cand nu te astepti te urmaresc pe furis si iti apar in cale si zic ca era si el intrecere pe acolo. Si apoi te invaluie intr-o maniera specifica, incat nu prea ai cum sa ii refuzi. E important sa vedeti in astrogr lor in ce zodie pica venusul si chiar marte. In astrograma vedeti soartel in ce casa pica, e ca si cand ar fi in zodia aia. Soarele in casa 7 corespunde cu balanta. Daca are ascend tot balanta e soarele in casa 1; ceea ce e echivalent cu zodia berbec.
  •  
    • 234 mesaje
    26 Ian 2006, 10:18
    0 0
    soarele in casa 3 e echivalent cu soarele in gemenii; la fel soarele in casa 12 (adica ascendentul sa fie pozitionat cu o zodie inaintea zodiei in care e soarele) e echivalent cu soarele in pestii. Evident ca aceste pers au tendinte zdravene din zodiile respective.
  •  
    • 215 mesaje
    26 Ian 2006, 16:41
    0 0
    barbatii balanta au nevoie de putin chin,ca sa inteleaga ca iubesc.nu le oferiti totul pe tava,nu sunt chiar atat de rai,dar au nevoie sa fie "balansati"sa li se raspunda cam cu aceeasi moneda,ca sa fie echilibrati
  •  
    • 147 mesaje
    26 Ian 2006, 17:01
    0 0
    Cum adica au nevoie de putin chin??? adevarul e ca eu l-am tinut mai mereu in sah cum s-ar zice si cred ca-i place de minune. La genul asta de chin te refereai? si cat trebuie sa tina "chinul" asta?