gheorghe bradeanu la Otv
-
0 0As dori daca poate cineva sa imi dea si mie un numar de telefon al acestui domn astrolog pe care l-am tot vazut pe la Otv si sincer mi-a trezit interesul.Daca nu se poate un numar de tel macar o adresa de mail ceva pls
-
am vazut si eu emisiunea, insa am o intrebare pt cele care se pricep cat de cat, in legatura cu ce a spus acel Bradeanu.
Cica el nu-si poate afala viitorul singur... ??? dar astologia nu este o stiinta ??? eu cred clar ca este o stiinta nu vrajitorie sau magie alba. Mie sincer d-nul de la otv mi s-a parut cam dubios mai ales ca lucra cu laptopul. asa cred ca as putea si eu sa gicesc daca am programul respectiv.
Eu zic sa va mai ganditi. -
Da astrologia este o stiinta si cu ajutorul ei poti afla anumite tendinte care ai putea sa le ai in viata,dar daca ai fost atenta el practica si tarotologia

Aici e adevarat ca singur nu-si poate ghici.
Astrologia arata in linii mari viata unei persoane, tarotologia in schimb arata si ce ai mancat de dimineata...
Eu personal sunt tentata sa cred ca tipul are propriul lui program de facut astrograme dar si de "ghicit" in carti pe marginea acestora ptr a fi cat mai exact.
Oricum ar fi mi se pare un tip destept -
chiar vreti sa stiti viitorul?
aveti atata curaj?
daca domnul in cauza va spune ca sotul, iubitul parintii vor muri peste cateva zile doriti sa stiti asa ceva?
daca va spune ca maine veti avea un accident si viata se va schimba total ati vrea sa stiti?
de ce iti este frica de aia nu scapi spune o vorba, asa ca mai bine traiti viata din plin cu bune si rele si lasati-l pe Dumnezeu sa hotarasca ce , cum si cand...