el - leu, ea- varsator

•  
    • 157 mesaje
    4 Ian 2006, 11:59
    0 0
    de fapt intre noi totul e super, dar cind citesc compatibilitatea zodiilor prin ziare, internet se spune ca nici intr-un caz, voi ce parere aveti, trebuie sa cred? Multumesc aniticipat. La multi ani tuturor!
  •  
    • 562 mesaje
    4 Ian 2006, 20:28
    0 0
    Asa cum am mai spus-o candva, compatibilitatea nu este o regula. Sunt cazuri si cazuri in functie de indivizi si de caracterul lor. Si mie, mi se spune in zodiac, mi-am facut chiar si astroscanul, si combinatia dintre rac si berbec in toate cazurile apare ca un dezastru, ca o conflagratie. Dupa cum spun astrele, ar trebui sa fie o drama. Eu nu spun ca totul este ROZZZ si ca peste tot curge lapte si miere. Sunt situatii in care laptele si mierea abunda, dar sunt si situatii in care abunda rahatul . De... ce sa-i faci? Viata e o lupta si desi au trecut 21 ani de cand suntem impreuna, nu prea stiu daca mi s-ar potrivi altceva. In situatiile in care ar trebui sa fim o echipa, suntem ceam mai tare echipa (invincibila) ex. in facultate daca doream sa castigam un concurs si sa ii lasam fara premii lucram in echipa si locul I era berbecul si locul II era racul . Lucrurile s-au repetat si in viata profesionala, si in cea sociala. Asa ca special m-am varat in aceasta combinatie, pt. ca toata lumea ma sfatuia sa o evit.
    Concluzioneaza cum vrei
  •  
    • 215 mesaje
    4 Ian 2006, 23:04
    0 0
    eu cred ca relatia este buna.amndoi sunteti persoane carora le place societatea,aveti romanticism si va place de asemeni sa va jucati cu focul.eu cred ca aici este pasiune.