Capricornitzelor, la multi ani!

•  
    • 1077 mesaje
    3 Ian 2006, 10:05
    0 0
    Tuturor capricornitzelor, va doresc la multi ani! Daca e sa facem un raport, (ca ne plac rapoartele si concluziile) cum a fost anul trecut pentru noi capricornii? Si ce asteptati dragelor in noul an?
    Va pup si va doresc din tot sufletul numai bine!
  •  
    • 5531 mesaje
    3 Ian 2006, 17:34
    0 0
    Na hai ca ma bag eu
    Mersi de urare, la fel si tie Griti.

Cat despre cum a fost anul...buah! Greu. Greu. Greu.
    Si sfarsitul de an si mai greu.
    Dar, se stie...capricornilor le ies ploile dar dupa muuulta suferinta si incercari!

Sper - si va doresc si voua - ca anul acesta sa fie unu mai usor, mai linistit si cu mai putine piedici!
  •  
    • 666 mesaje
    3 Ian 2006, 22:10
    0 0
    Hop si moi , alta capricoarna nu tocmai fericita in ultimii doi ani ...
    astrele spun ca incepand din anul asta urmeaza o perioada de 12 ani care va rupe toate barierele si spre deosebire de ciclul celalalt de 12 ani care au trecut vor urma 12 ani benefici .
    Asa zic astrele .......sa dea Dumenzeu sa fie asa pt ca sincer m-am cam saturat de atatea ghinioane de cam multi ani incoace .
    Le doresc tuturor capricoarnelor ceea ce-mi doresc si mie, adica numai fericire si bucurie in suflet .
  •  
    • 1077 mesaje
    4 Ian 2006, 09:16
    0 0
    Capricornitzelor, multumesc de urari! Si pentru mine a fost un an extrem de greu si stresant. Si daca e sa fac un total de 12 ani: da, au fost grei am avut si mici satisfactii, si neimpliniri, dar noi avem o calitate deosebita - stim ca lupta este in sangele nostru si nu ne lasam doborate de aproape nimic. Ce frumoasa este privelistea de pe culme, dupa ce am urcat-o! Avem copitzele sprintene, rezistenta si vointa. Asa ca totul e posibil. Va doresc tot ce e mai bun si care sa va bucure sufletul!
  •  
    • 1077 mesaje
    4 Ian 2006, 09:16
    0 0
    Capricornitzelor, multumesc de urari! Si pentru mine a fost un an extrem de greu si stresant. Si daca e sa fac un total de 12 ani: da, au fost grei am avut si mici satisfactii, si neimpliniri, dar noi avem o calitate deosebita - stim ca lupta este in sangele nostru si nu ne lasam doborate de aproape nimic. Ce frumoasa este privelistea de pe culme, dupa ce am urcat-o! Avem copitzele sprintene, rezistenta si vointa. Asa ca totul e posibil. Va doresc tot ce e mai bun si care sa va bucure sufletul!
  •  
    • 2173 mesaje
    4 Ian 2006, 13:18
    0 0
    Hai, sa traim, capricoarnelor! Sa fim sanatoase, norocoase si voioase .