leu-balanta: ar merge?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
30 Dec 2005, 20:340 0Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru: imi place fff tare de un tip pe care l-am cunoscut de curand. Si el pare interesat de mine. Printr-o intamplare (fericita
) am aflat cand e nascut. Eu sunt nascuta pe 16august si el pe 18oct. Anul coincide la amandoi: '79. Nu prea ma pricep la zodii, asa ca apelez la voi. Eu stiam ca leul e compatibil cu berbecii si sagetatorii si ca ar merge treaba si cu balantele. Voi ce stiti? Plsss, astept raspuns! -
31 Dec 2005, 03:30Draguta...la varsta ta ar trebui sa stii ca nu potrivirea zodiilor te face fericita. Daca o sa-ti raspunda cineva pe site zicand ca e mare potriveala o sa mergi inainte....daca nu, nu faci nimic? Du-te si intreaba-l de sanatate....sau fa-i ochi dulci sau impiedica-te cand trece pe langa tine...sau orice altceva iti mai trece prin cap.....numai fa ceva!
-
31 Dec 2005, 14:41Hmmmm...desi nu-mi place sa recunosc...AI DREPTATE! E drept ca m-am enervat initial cand am citit raspunsul tau pt ca mi s-a parut cam incisiv, dar apoi am ajuns la concluzia ca de asa ceva aveam nevoie. Asa ca...MERCI!
-
31 Dec 2005, 17:30si eu sunt nascuta pe 18 octombrie. si imi plac tare mult leii. e o combinatie foarte reusita. vezi ca balantele sunt mai superficiale asa, asa ca ai mare grija de cum arati si cum mirosi
-
31 Dec 2005, 22:08Libra, merci frumos. Am observat ca balantele sunt atente la asemenea lucruri
si chiar imi place ca remarca si apreciaza "stradaniile" partenerului. Merci mult pt sfat.
Si...LA MULTI ANI!
Înapoi la: Forum » Astrologie