eu:gemeni-el : taur ??????????????
-
0 0ce credeti , cum se manifesta un cuplu de acest gen ???????
-
Bella 11, sunt de acord cu parerea fetelor.Nu va tine mult.Eu sunt Capricorn si ex a fost Geaman.Eram pe lungimi de unda total diferite.
Si chiar acum am un exemplu in birou o colega Geamana cu un sot Taur care tocmai au divortat.
Dar nu vreau sa te superi pe mine , mi-am spus si eu parerea.
Pupicuri pentru toate Evele -
Irina ma bucur ca esti taur, deoarece si eu ca si tine, ma inteleg de minune cu cei nascuti sub semnul de pamant.
Cat despre ex-Geaman ce sa mai vorbim, era si al meu ,exact cum l-ai descris pe al tau....haahahaha.
Acum ca totul s-a terminat, ma uit in urma si, nici mie nu-mi vine sa cred cum de am rezistat atatia ani langa cineva care nu aveam nimic in comun.
va pup pe toate. -
Mi-e si rusine sa va spun,16ani.Daca as fi avut inainte mintea de acuuuum.
Doamne! cat de toanta am fost,nu puteam sa-mi fac nici o prietena, ca hop si el cu dulcegariile.Si dupa ce ne-am despartit si cele mai bune prietene mi-au spus ca le-a facut avansuri.
Dar stiti voi cum e.....cand iti casuna pe ceva......trebuie,hahahahaha.
Avem un an si jumatate de cand ne-am despartit iar luna trecuta s-a pronuntat si divortul.Mai am un hooop cu partajul si termin definitiv.
Va spun fetelor sincer ca nici macar nu-l urasc pentru tot ce s-a intamplat.Cred totusi ca la ora actuala simt un pic de mila fata de el.Nu de alta dar a ajuns ca dracuuuu.Cam asa stau lucrurile dupa 16 ani de mariaj intre o Capricorna si un Geaman.
Va pup pe toate. -
corina, de ce sa-ti fie rusine? Ai rezistat eroic crezand ca plopu face pere si rachita micsunele...asta e! Asa a fost sa fie! Cineva spunea ca niciodata sa nu-ti para rau ca ai apucat pe un anumit drum, pt.ca daca apucai pe altul, poate iti rupeai gatul....asa ca,.... nu-ti face probleme; bine c-ai scapat.
-
Vai dar vad ca voua Capricornii si Taurii nu prea va place de Gemeni..e adevarat- personalitatea Gemenilor este cu totul opusa de cea a voastra. Si eu tot Geamana sunt
..da, nu suntem faimosi sa fiim fidele/fideli dar ce poti sa faci..Cred ca zodia cea mai potrivita pt voi este Fecioara nu credeti?