eu:gemeni-el : taur ??????????????

•  
    • 54 mesaje
    3 Oct 2002, 23:36
    0 0
    ce credeti , cum se manifesta un cuplu de acest gen ???????
  •  
    • 827 mesaje
    7 Oct 2002, 20:13
    0 0
    Dupa parerea mea, n-o sa tina mult; spun din experienta: avui si eu un gemeni; n-a mai tinut pana la urma; unul trage hais! celalalt cea!
  •  
    • 827 mesaje
    9 Oct 2002, 22:55
    0 0
    bella, nu vreau sa te superi pe mine, insa ti-am spus din experienta mea; s-ar putea ca in cazul tau 'sa tina'; deci, nu te supara! Iar la celalalt subiect ti-am raspuns sincer, fara ocolisuri!
  •  
    • 24 mesaje
    10 Oct 2002, 10:49
    0 0
    Bella 11, sunt de acord cu parerea fetelor.Nu va tine mult.Eu sunt Capricorn si ex a fost Geaman.Eram pe lungimi de unda total diferite.
    Si chiar acum am un exemplu in birou o colega Geamana cu un sot Taur care tocmai au divortat.
    Dar nu vreau sa te superi pe mine , mi-am spus si eu parerea.
    Pupicuri pentru toate Evele
  •  
    • 827 mesaje
    10 Oct 2002, 12:15
    0 0
    Corina, esti caprita? Eu sunt tauras; ma inteleg f.bine cu capricornii si cu fecioarele. Eu cu geamanul am dat-o in bara! Era superficial si increzut; basca ii fugeau ochii dupa altele, mama, mama!; fara nici-o jena!
  •  
    • 24 mesaje
    10 Oct 2002, 15:19
    0 0
    Irina ma bucur ca esti taur, deoarece si eu ca si tine, ma inteleg de minune cu cei nascuti sub semnul de pamant.
    Cat despre ex-Geaman ce sa mai vorbim, era si al meu ,exact cum l-ai descris pe al tau....haahahaha.
    Acum ca totul s-a terminat, ma uit in urma si, nici mie nu-mi vine sa cred cum de am rezistat atatia ani langa cineva care nu aveam nimic in comun.
    va pup pe toate.
  •  
    • 827 mesaje
    14 Oct 2002, 08:46
    0 0
    Aoleeuuu! Chatonel esti si tu in aceeasii barca? Eu n-am rezistat decat 3 ani; bine ca m-am trezit la timp.
  •  
    • 24 mesaje
    14 Oct 2002, 09:46
    0 0
    Mi-e si rusine sa va spun,16ani.Daca as fi avut inainte mintea de acuuuum.
    Doamne! cat de toanta am fost,nu puteam sa-mi fac nici o prietena, ca hop si el cu dulcegariile.Si dupa ce ne-am despartit si cele mai bune prietene mi-au spus ca le-a facut avansuri.
    Dar stiti voi cum e.....cand iti casuna pe ceva......trebuie,hahahahaha.
    Avem un an si jumatate de cand ne-am despartit iar luna trecuta s-a pronuntat si divortul.Mai am un hooop cu partajul si termin definitiv.
    Va spun fetelor sincer ca nici macar nu-l urasc pentru tot ce s-a intamplat.Cred totusi ca la ora actuala simt un pic de mila fata de el.Nu de alta dar a ajuns ca dracuuuu.Cam asa stau lucrurile dupa 16 ani de mariaj intre o Capricorna si un Geaman.
    Va pup pe toate.
  •  
    • 24 mesaje
    14 Oct 2002, 09:50
    0 0
    scuuuuze pentru greseli,nu am apucat sa-l verific.
    Pupici
  •  
    • 827 mesaje
    14 Oct 2002, 11:22
    0 0
    corina, de ce sa-ti fie rusine? Ai rezistat eroic crezand ca plopu face pere si rachita micsunele...asta e! Asa a fost sa fie! Cineva spunea ca niciodata sa nu-ti para rau ca ai apucat pe un anumit drum, pt.ca daca apucai pe altul, poate iti rupeai gatul....asa ca,.... nu-ti face probleme; bine c-ai scapat.
  •  
    • 827 mesaje
    14 Oct 2002, 13:26
    0 0
    Corinel, da de ce nu vii si pe la alte subiecte? Nu prea te vaad.....
  •  
    • 24 mesaje
    14 Oct 2002, 13:41
    0 0
    Irina,si eu zic la fel.Bine ca s-a terminat.
    Cred ca va mai trece ceva timp, pana voi putea, sa mai am incredere in cineva.Dar asta tine de alta tema, la care mai am de lucrat muuult.
    te pup si o zi buna
  •  
    • 24 mesaje
    14 Oct 2002, 13:49
    0 0
    Am sa vin.Promit.
    Si mai promit ca voi trimite si o fotografie pentru album.
  •  
    • 63 mesaje
    29 Iun 2004, 11:03
    0 0
    Vai dar vad ca voua Capricornii si Taurii nu prea va place de Gemeni..e adevarat- personalitatea Gemenilor este cu totul opusa de cea a voastra. Si eu tot Geamana sunt ..da, nu suntem faimosi sa fiim fidele/fideli dar ce poti sa faci..Cred ca zodia cea mai potrivita pt voi este Fecioara nu credeti?
  •  
    • 3 mesaje
    30 Iun 2004, 16:40
    0 0
    Sunt Geamana si sunt casatorita cu un Taur de 12 ani, va doresc tuturor aceeasi fericire si implinire familiala pe care o avem noi, am o fetita de 4 ani si peste 3 saptamani o sa nasc cel de-al doilea copil.