ce este atragator perntru Capricorni?
-
1 1fetelor ce stiti depsre capricorni si ce fel de persoane le place?
-
iaca ce am gasit despre capricorni in zodiac! din realitate nush sa-ti spun mai nimic!

"Este greu sa il faci sa aiba incredere in tine, mai ales ca are obiceiul foarte haios de a testa. Daca il vrei, actioneaza cu mult tact si cu multa delicatete si ai grija sa pasesti cu multa grija. Fiecare detaliu va avea o importanta covarsitoare in cucerirea lui.
Este loial, devotat, responsabil si foarte ambitios, dar si extrem de pesimist, rigid, incapatanat si conservator. Il enerveaza cei care nu sunt la curent cu evenimentele, el este foarte informat si viata mondena il intereseaza in mod deosebit, chiar daca nu insista sa se si implice in ea. Este serios si stie sa se implice intr-o relatie de dragoste, nu minte, preferand sa fie uneori brutal de direct, decat sa adune in el nemultumiri. Tactul nu este punctul lui forte, deci daca esti prea sensibila, nu te implica.
Apreciaza aparentele si cadourile scumpe, tine la imaginea lui si la statutul sau social. Daca il vei umili, vei strica totul, este chiar posibil sa nu te mai ierte. Uraste sa fie ironizat, barfit, este innebunit dupa respect si daca nu i-l oferi nu vei avea trai cu el.
Este foarte pretentios, suficient de pretentios si perfectionist pentru a te aduce la exasperare. Ii plac femeile istete, capabile sa il provoace intelectual sau spiritual si care au o ambitie pe masura ambitiei lui. In al doilea rand, o femeie pentru a il atrage trebuie sa fie bine crescuta, sa posede o doza de bun simt si spirit practic. Este destul de snob si tine mult la imaginea lui. Daca esti capabila sa ii arati ca il adori si admiri si daca il si flatezi un pic il vei avea la degetul mic. Il enerveaza vulgaritatea atat de limbaj, cat si de aspect, nu se uita la femeile neingrijite, iar daca nu ai bun simt nu ai nici o sansa sa stea in preajma ta prea mult." -
Le plac oamenii care privesc viata cu seriozitate, care respecta experienta batranilor, dar care au si un dram de entuziasm si imaginatie, ca sa-i traga si pe ei spre distractie (lor le cam lipsesc calitatile astea).
Admira si femeile usor vulgare (de la distanta), dar femeia de langa ei trebuie sa fie o doamna pana in varful degetelor, buna gospodina si mai ales buna organizatoare a chestiunilor de familie.
Sunt destul de oportunisti, asa ca, atunci cand devin infideli cu siguranta ca femeia cealalta, pe langa alte calitati, are de oferit si ceva cai care sa-l ajute sa evolueze material si/sau social. -
eu sunt capricorn. Dar nu barbat.
Am avut un prieten capricorn . Era prea ..lasa-ma sa te las. Fara initiativa...total diferit de mine(femei capricorn)..."greoi" cred ca asta este cuvantul. Bine nu trebuie vazuta ca o regula . dar cam toti capricorni pe care-i stiu sunt asa.A si statornici in dragoste. -
Eu sunt capricornitza. Probabil ca anumite lucruri sunt valabile atat pentru barbatii capricorn cat si pentru femeile din aceeasi zodie. Ma atrage tot ce este nou, interesant, din care am de castigat, material sau spiritual. Natura, prin tot ce este ea: animale, flori, peisaje. Am o latura iremediabil romantica si imi plac barbatii care ma impresioneaza prin romantism, dar sunt inclinata sa il admir si pe cel care are o latura practica. Imi place sa fiu o doamna pe strada, dar imi place enorm sa gatesc bucate nemaivazute, cu care sa rup gura targului. Si imi reusesc de cele mai multe ori. Dar cand nu am chef, practic zac si nu fac numic. Cred ca totusi nu mi-ar place un barbat Capricorn langa mine. Cred ca este uneori prea timid sau conservator, asa cum sunt si eu cand ma astept mai putin. Cred ca imi trebuie mereu un barbat care sa ma accelereze sau sa ma fascineze, cum ar fi berbecii, leii sau scorpionii...
-
eu traiesc cu un capricorn de 2 ani jumatate.... acum suntem in certuri..relatia s-a degradat..ma rog! eu sufar mult.
Au si parti bune dar si parti rele... nu va lasati insa pacalite de sarmul si de aparenta lor seriozitate!..nu...fetelor ei sunt foarte interesati! acesta e cuvantul.. tot timpul au un interes clar in minte , daca nu unul material atunci altul.. vor sta cu o femeie doar atunci cand simt ei ca le este utila! cand simt ei ca le rezista! al meu cel putin nu era gelos la inceput.. acum insa a devenit paranoic! ..dar numai dupa ce el a flirtat la greu si... cine stie ce altceva a facut!.. a si sa nu credeti ca nu mint!!! si vai de noi cand se incapataneaza sa nu cedeze intr-o discutie.
Nu vreau sa fac reclama proasta!.. pot fi soti excelenti ( cica)
-
Draga Griti,
Un berbec daca ti-l doresti, nu te-ar putea mobiliza, decat in plan sentimantal. Un leu te-ar scoate din sarite cu criticile, mobilizarea lui ar fi doar cicaleala, iar scorpionul te-ar scoate din sarite cu moleseala care-l caracterizeaza. Sfatul meu : NU ALEGE ZODIA, alege omul. Fiecare om este o entitate si are spiritul lui de initiativa sau de lancezeala. Depinde de el. Zodia da numai 1% din caracterul individului. Fiecare om reprezinta o rotita in marele angrenaj al vietii. Cauta rotita care ti se potriveste. -
Draga Ely, fii convinsa ca nu imi aleg prietenii dupa zodie. Pur si simplu era o constatare din experienta de pana acum. Partenerul meu este berbec si suntem impreuna de foarte multi ani. Are o energie! Iar cei mai multi dintre prietenii mei sunt berbeci, lei sau capricorni! Daca esti interesat de astrologie nu poti sa nu analizezi si aspectele legate de zodii, compatibilitati intre zodii s.a.m.d. Iar scorpionii...Cu ei am simtit atractia chimica....
-
eu iubesc un capricorn de 2 ani jumate si prin ce am trecut eu nu a trecut nimeni. Eu sunt rac,sut foarte sensibila,aveti dreptate in tot,sunt egoisti si cu interese,iti spun adevarul in fata chiar daca te ranesc,sunt incapatanati,vor complimente,sa ai rabdare cu ei.Daca vrei un capricorn ai nevoie de multa diplomatie,sa fii serioasa,sa iti vezi de treaba,sa nu ii jignesti,sa fii tot timpul perfecta in societate si multe altele.daca vrea cineva sa afle de capricorn, ma gaseste la anamaria175 pe mess, credeti-ma ca e studiata din plin zodia de mine.
Bafta -
Capricornii sunt persoane dificil de inteles, carora le plac "sclipiciurile", dar care pot fi si inselate cu ele. Este pacat sa-ti bati joc de ei. Inghit greu asta si, in general simt nevoia sa protejeze pe cineva. Din pacate nu-l si judeca la rece pe cel pe care-l "protejeaza". Asa i-am vazut eu pe capricorni.
-
da,exista compatibilitate...cu taote ca acest cuvant are f multe sensuri
Ne ciondanim in fiecare zi,ne contrazicem...el tace,eu continui...Cand am opresc eu in loc sa se opreasca si el....continua..si tot asa o tinem.Insa impacarile sunt de nota 10..Si imi place sa cred ca o relatie buna poate fi mentinuta si de aceste mici nepotriviri de caracter..pt ca daca am semana asa mult unul cu altul..Of,ne-am plictisi!!!!