ma intereseaza....
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
27 Dec 2005, 13:070 0cam ce ar putea reprezenta acest vis: am fost in vizita la o vecina care avea in casa un pod(la bloc)cu 2 etaje.La fiecare etaj avea flori , dar la ultimul erau enorme.(luxuriante).La primul etaj avea si animale, care stateau cuminti.(multe pisici si un caine).Am trecut pe langa ele si am urcat la al 2-le aetaj de pod.Am cerut si eu un pui de la acele plante..cred holocazia.Mi-a dat......m-am trezit ca altfel mai visam.......oricum nu am apucat sa cobor scarile si stiu ca asta e bine.Din cate stiu sa urci scari inseamana ca urci pe scara ierarhica....altceva? plante, pisici si caini cuminti? pentru cine prieteni si dusmani pentru mine sau ea?
-
27 Dec 2005, 18:28sa urci pe scari este foarte bine,intr-adevar.vei urca spiritual sau social .dar pentru faptul ca erau intr-o scara de bloc semnificatia este de natura sociala si comunicativa.
florile sunt semne nefaste,nu sunt bune,sper ca vecina nu ti-a dat flori(depinde totusi ce fel de flori,daca sunt plante in ghiveci si sunt verzi e bine,chiar foarte bine,dar daca sunt flori inflorite este nefast semn al mortii).
cainii si pisicile sunt tot felul de oameni din jurul tau si prieteni si dusmani,dar nu cred ca te vor afecta in urcusul tau
Înapoi la: Forum » Astrologie