Sarpi Negri!

•  
    • 463 mesaje
    27 Dec 2005, 10:54
    0 0
    BUna Evelor!Si "la multi ani!"
    Am avut aseara un vis tare ciudat.
    Am visat ca pe masa din bucatarie se aflau foarte multi serpi negri mici, care isi ridicau capurile spre mine!OAre ce poate insemna, am cautat pe acvaria dar n-am gasit nimic, pe dsclex, la fel, doar pe parapsilog.ro. Dar poate stie careva dintre voi mai amanuntit ce poate insemna!
    Mersi mult si va pupik dulcic!
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Dec 2005, 18:14
    0 0
    bleah!
    vise de noapte, maica...
    nu le mai da si tu asa multa atentie...
  •  
    • 215 mesaje
    27 Dec 2005, 18:35
    0 0
    eu cred ca visul tau este ori ispita or un serviciu de magie neagra
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Dec 2005, 23:48
    1 0
    te rog, nu incepe cu tampenii de-astea...
  •  
    • 22 mesaje
    28 Dec 2005, 03:13
    1 0
    eu stiu ca sarpele este necuratul,stiu asta de la bunica mea,dar sint si alte explicatii in dictionare
  •  
    • 215 mesaje
    28 Dec 2005, 14:47
    0 0
    donna imobile
    asta e raspunsul ,pe care il dai tu?
    e posibil si sa fie o tampenie sau doar visuri de noapte,create pur si simplu de imaginatie,dar daca inseamna ceva?
    daca esti insensibila ,poate ai avut multe dezamagiri si deceptii in viata nu-ti da cu parerea la chestii,pe care nu le cunosti
  •  
    • 215 mesaje
    28 Dec 2005, 14:48
    0 0
    ambra are dreptate si asta poate fi o buna explicatie.
  •  
    • 158 mesaje
    29 Dec 2005, 01:53
    0 0
    De ce nu incercati sa priviti visele prin prisma gandurilor si dorintelor voastre?Daca io visez ca mi-e sete inseamna ca poate chiar mi-e sete. Uneori gandurile se pot ascunde dupa diferite simboluri.Puteti incerca sa le descifrati,fara sa va mai ganditi la interpretari superstitioase.
  •  
    • 215 mesaje
    31 Dec 2005, 12:05
    0 0
    da .visele sunt de doua feluri,altfel toti am sta sa interpretam visele.ele pot fi de natura fizica-mentala si subconstientul raspunde la problemele noastre in timpul somnului sau pot fi premonitorii,care nu au nimic in comun cu gandurile noastre sau simptomele fizice.depinde cat de sensibila este o persoana la informatii dincolo de limita ,pe care noi o cunoastem
  •  
    • 463 mesaje
    31 Dec 2005, 18:47
    1 0
    Buna evelor ! Sincerea sa iu, eu sunt o persoana hipersensibila, foarte pasionata de ocult! Insa acest vis chiar m-a pus pe ganduri, pt. ca in ziua precedenta nu am vazut vreun documentar pe national geographic sau discovery, si nimic altcevade genul asta! Tocmai de asta am insistat pe el, chiar m-a inspaimantat....sper sa nu fie ceva"necurat" la mijloc, dar daca totusi a inceput cineva sa zica ceva de genul asta, poate ma lamureshte cumva....plsss
    Pupici
  •  
    • 165 mesaje
    1 Ian 2006, 13:57
    0 0
    Si eu am avut acum cativa ani un vis cu serpi negri care imi umplusera casa, si cineva imi spunea in vis ca pana nu scap de serpi, nu scap de blestemul asupra casei.Nu stiu exact ce a insemnat, poate doar ganduri sau sentimente pe care le-am avut in tp zilei (de ex, ma certasem cu cineva din familie)...Intr-adevar, visele sunt de cele mai multe ori "descarcari" ale informatiei din subconstient, pe care am acumulat-o de-a lungul zilei fara ca macar sa ne dam seama, dar de asemenea pot avea, uneori, semnificatii mult mai profunde.
  •  
    • 94 mesaje
    1 Ian 2006, 15:44
    0 0
    daca esti casatorita s-ar putea sa ai o surpriza si sa ramai gravida.
    Daca nu, vei auzi sau vei vedea ceva poate la stiri sau chiar afara vant, furtuna.
  •  
    • 22 mesaje
    1 Ian 2006, 18:19
    0 0
    floricica da tarcoale vietii tale poate prin cineva,asta imi explica bunica mea.
    eu nu stiu ce sa-ti spun mai mult de atat,este un advertisment primitca sa te aperi sau sa faci ceva
  •  
    • 367 mesaje
    2 Ian 2006, 14:20
    0 0
    DRUMURI!!!
    SERPI DE ORICE CULOARE INSEAMANA DRUM LUNG!!!
    terminati cu diavoli,facaturi si mai stiu eu ce blesteme!
  •  
    • 562 mesaje
    2 Ian 2006, 19:59
    1 0
    Stie cineva ce inseamna sa visezi o BROASCA TESTOASA????????
    pe care vrei s-o ti in casa? ca mie nu-mi plac
    STITI????
    PLS
  •  
    • 463 mesaje
    2 Ian 2006, 23:25
    1 0
    Tunder82, nu inteleg ce vrei sa spui, au pus adminii "floricica", si nu pricep!!
  •  
    • 22 mesaje
    3 Ian 2006, 15:47
    0 0
    da,mi-au sters cuvantul,la"ala"ma refeream