Sarpi Negri!
-
0 0BUna Evelor!Si "la multi ani!"
Am avut aseara un vis tare ciudat.
Am visat ca pe masa din bucatarie se aflau foarte multi serpi negri mici, care isi ridicau capurile spre mine!OAre ce poate insemna, am cautat pe acvaria dar n-am gasit nimic, pe dsclex, la fel, doar pe parapsilog.ro. Dar poate stie careva dintre voi mai amanuntit ce poate insemna!
Mersi mult si va pupik dulcic! -
da .visele sunt de doua feluri,altfel toti am sta sa interpretam visele.ele pot fi de natura fizica-mentala si subconstientul raspunde la problemele noastre in timpul somnului sau pot fi premonitorii,care nu au nimic in comun cu gandurile noastre sau simptomele fizice.depinde cat de sensibila este o persoana la informatii dincolo de limita ,pe care noi o cunoastem
-
Buna evelor ! Sincerea sa iu, eu sunt o persoana hipersensibila, foarte pasionata de ocult! Insa acest vis chiar m-a pus pe ganduri, pt. ca in ziua precedenta nu am vazut vreun documentar pe national geographic sau discovery, si nimic altcevade genul asta! Tocmai de asta am insistat pe el, chiar m-a inspaimantat....sper sa nu fie ceva"necurat" la mijloc, dar daca totusi a inceput cineva sa zica ceva de genul asta, poate ma lamureshte cumva....plsss
Pupici -
Si eu am avut acum cativa ani un vis cu serpi negri care imi umplusera casa, si cineva imi spunea in vis ca pana nu scap de serpi, nu scap de blestemul asupra casei.Nu stiu exact ce a insemnat, poate doar ganduri sau sentimente pe care le-am avut in tp zilei (de ex, ma certasem cu cineva din familie)...Intr-adevar, visele sunt de cele mai multe ori "descarcari" ale informatiei din subconstient, pe care am acumulat-o de-a lungul zilei fara ca macar sa ne dam seama, dar de asemenea pot avea, uneori, semnificatii mult mai profunde.