astrologie
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Dec 2005, 22:29se spune k un nativ dintr-un semn de apa se intelege cel mai bine cu alt nativ semn de apa. deci, in mare, compatibilitatea e ok. dk vrei s incepi o relatie cu cineva nu trebuie sa te iei strict dupa zodii. sunt zodii zica-se incompatibile... si stiu oameni care fac casa buna impreuna. informatiile se cam bat cap in cap daca stai sa citesti n carti legate de compatibilitatea intre zodii... eu, de exemplu, sunt sagetatoare, iar al meu e racusor... ce sa zic, compatibilitatea intre aceste zodii ceva gen : -fugi cat poti de departe- asa k... mult succes si, k sa rezum, se zice k un nativ din pesti cu alt nativ din pesti se inteleg foarte bine. acum depinde doar de voi.
-
23 Dec 2005, 15:06Mercic mult pt sfat, oricum stiu ca compatibilitatea depnde numai de noi doi, iti urez sarbatori fericite si cu multa dragoste in sufletul tau!!!
-
29 Dec 2005, 11:29In cuplu, Pestii sunt sensibili la nevoile celuilalt, comunica deschis, intre ei existand o legatura spirituala deosebita. Ambii considera ca au cea mai frumoasa relatie din lume si ca nu se poate mai bine. Impartasesc dragostea pentru frumos si liniste si sunt dedicati relatiei.
Natura pasiva a Pestilor face ca relatia sa fie linistita. Le este greu sa stabileasca limite atat pentru ei insisi, cat si pentru ceilalti. Fac orice pentru a evita conflictele. Flexibilitatea specifica Pestilor ii face sa fie sociabili, sa se adapteze cu usurinta oricarei situatii. Sunt nu numai iubiti, ci si buni prieteni.
Jupiter si Neptun guverneaza zodia Pestilor. Pun mare pret pe etica si valoare. Neptun aduce in viata Pestilor ganduri abstracte, imaginatie si mister. Fiecare dintre parteneri ofera si primeste foarte multa afectiune. Darurile, micul dejun in pat si escapadele din weekend sunt ceva obisnuit in relatia Pesti – Pesti.
Înapoi la: Forum » Astrologie