ce poate insemna?
-
0 0m-am visat mireasa.eram imbracata in mireasa(aveam o rochie superba) era multa lume in jurul meu....eram constienta ca e un vis si m-am gandit sa ma uit in jur sa vad cine e mirele ca sa stiu cand ma voi trezi...dar erau multi oameni si nu mi-am dat seama cine era...
acuma chestia e ca eu nu prea vreau sa ma marit...am 24 de ani, sunt singura si nu vreau sa ma indragostesc, cred ca mi-e frica....nu stiu, nici nu am timp pt o relatzie, nici nu-mi doresc una...
ce poate insemna visul meu???cineva mi-a zis ca mireasa inseamna moarte..... -
pai, a fost cam ciudat visul meu...m-am "trezit" ca sunt intr-un vis(nu stiu sa explic senzatzia, efectiv in momentul in care incepe visul meu e momentul in care in vis fiind, mi-am dat seama ca visez).ei bine, eram in vis si eram imbracata in mireasa...in mom. in care mi-am dat seama ca sunt mireasa, primul meu gand a fost sa ma uit sa vad cine e mirele meu ca sa stiu cand ma trezesc...erau multzi oameni si eu ma uitam la fiecare sa vad dak e mirele meu...erau oameni pe care ii cunosteam, erau si actori din filme, oricum, familia mea nu era, sau cel putzin pana in mom. in care mi s-a terminat visul nu i-am vazut...si asta a fost tot visul, cum ma uitam eu la fiecare fatza si incercam sa il gasesc pe el, eram curioasa cu cine ma marit in vis...asta a fost tot visul, n-am dansat, n-am mancat, nu m-am distrat in vis
( -
m-am uitat in cartea mea de interpretare a viselor si zice asa:
mireasa
-vis bun,vis rau,cu putine sensuri foarte clare.
-daca visezi mireasa in fata altarului,vei avea rezultate foarte bune in aproape tot ceea c faci
-in caz ca mireasa e singura in fata altarului,e semn ca sanatatea ta e subreda
-daca te visezi alaturi de o mireasa inseamna ca ai o dorinta veche,nesatisfacuta
-
interpretarea visului tau poate fi si psihologica... in strafundul inimii sau/si mintii tale tu iti doresti pe cineva alaturi. dar zici k nu ai timp, nu vrei, nu te gandesti la o relatie, deci partea cu casatoria cade din start... faptul k te uitai in jur sa iti vezi mirele inseamna ori k te temi k nu vei gasi un barbat bun care sa te merite si sa te faca fericita (sunt mai multi barbati buni decat se crede, sa stii, desi de copacei nu se duce lipsa niciunde),ori k tu, de fapt, iti doresti pe cineva dar te temi sa te implici pentru a nu fi ranita. nu inteleg de ce te gandesti la maritis-subconstientul tau arata asta- si in acelasi timp respingi o relatie.poate pt k te temi k o relatie nu duce neaparat la casatorie... curaj... tu vrei pe cineva alaturi, pe cineva care sa iti ofere siguranta, si cred k te temi k o relatie nu ofera asa ceva. sau poate k tu vezi o relatie k pe o casatorie clara si nu vrei sa iti pierzi libertatea pe care o ai acum. oricum ar fi, sa stii k singura nu poti trai la infinit. esti tanara, ai toata viata inainte. iubirea te face sa plutesti, sa stralucesti. curaj.
-
si eu am visat de vreo trei ori ca am fost imbracata mireasa, imi aduc aminte ca in primul vis am fost imbracata intr-o rochie alba lunga simpla si mergeam pe marginea noroiului, sau in noroi, pe urma drumul a fost prafuit, oricum de la visele astea nu la mult timp imi merge ff rau, sint bolnava si efectiv nu am chef de nimic, de trei ori m-am vazut mireasa dar nu asa cum am fost intr-adevar, eu am avut rochie de mireasa scurta in realitate, iar in vise au fost rochii lungi si am fost singura.