racul???????

•  
    • 686 mesaje
    16 Dec 2005, 16:00
    0 0
    e rac de-a binelea?????? adicatelea da tot timpul inapoi? cine poate sa-mi spuna mai multe despre barbatul rac? scuze daca a mai fost un topic recent pe acest subiect
  •  
    • 215 mesaje
    16 Dec 2005, 16:55
    0 0
    Racul este o persoana sensibila si nestatornica.
    are nevoie de siguranta,nu ii place critica,fa-l sa se simta special.
    de asemenea iubeste misterul,deci foloseste partea ta misterioasa cu el,o sa vrea sa te descopere.
    de asemenea ii place mancarea si bautura,serveste-l intotdeauna cand te viziteaza cu ceva fin.
    arata-te incantata de familia lui,tine mult la radacinile sale.
    si ai grija ce spui,are o memorie foarte buna
  •  
    • 614 mesaje
    16 Dec 2005, 19:25
    0 0
    dupa parerea mea racii sunt cei mai buni barbati.desi au si ei unele defecte... eu cu racii ma inteleg cel mai bine..sunt super.sunt ft buni prieteni,sunt ft orgoliosi(dak ii calci pe batatura..nu e de bine),sunt sensibili..dar nu vor arata niciodata asta,isi deschid sufletul numai in fata persoanelor in care au TOTALA incredere.dak stii sa ii intelegi..te vor aprecia cu adevarat..unii au toanele lor pe care altii nu le inteleg..stiu din experienta ..in rest,numai de bine
  •  
    • 169 mesaje
    16 Dec 2005, 20:07
    0 0
    ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte, dar racul e cea mai tare zodie....

pe bune, daca te porti tandru, afectuos si ii complimentezi toata ziua, vei descoperi comori nebanuite! succes!
  •  
    • 614 mesaje
    16 Dec 2005, 22:10
    0 0
    exact!ai dreptate rioan...
  •  
    • 686 mesaje
    17 Dec 2005, 13:49
    0 0
    sensibil????????? oups! trebuie periat?????????? sa zicem ca asta nu-i asa rau! ce inseamna toane neintelese??????
  •  
    • 686 mesaje
    17 Dec 2005, 13:50
    0 0
    sparkle,se pare ca ai oaresce experienta la raci! mai spune-mi,pls
  •  
    • 169 mesaje
    17 Dec 2005, 15:22
    0 0
    toane neintelese= se intampla sa i se para ca nu-i acorzi suficienta atentie.

daca ii oferi un climat de siguranta, sa se simta iubit si protejat, iti pune sufletul lui in palma, faci ce vrei cu el, te adora, vei fi printesa lui. racii sunt foarte profunzi, plini de substanta, deloc superficiali, iubitori, fideli, stabili, senzuali, etc......ce mai, tot ce ne dorim!
  •  
    • 614 mesaje
    17 Dec 2005, 21:10
    0 0
    da..asa e.am experienta.prin toane neintelese vreau sa zic ca..ei au anumite fixuri..nu ca ar fi oameni nebuni..dar exista nijte lucruri pe care ei le considera fixe pt ei..si asa trbuie sa le perceapa si ceilalti.si dak nu ii intelegi(ceea c e chiar greu uneori)ei se vor inchide in ei...intr-o ..carapace(ca doar daia sunt raci )si foarte greu mai ies d acolo
  •  
    • 614 mesaje
    17 Dec 2005, 21:13
    0 0
    si exact ce zice rioan..daca le arati ca ii apreciezi si ca ai incredere in ei si NU ii tradezi niciodata...iti mananca din palma,sunt cei mai iubitori si intelegatori si scumpi..(daca mai continuu mult cu discutia asta o sa ma deprim ).insa si reciproca e valabila..si direct proportionala.oricum ar fi ..ei tot sunt cei mai tari!pt mine...
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2005, 11:03
    0 0
    Tu ce esti?
    Al meu e rac. Are "n' defecte, dar are calitatile ce le doreste o femeie: familist, tandru, intelegator, iubaret, ma vede cea mai, etc, etc.

Vrei sa stii si defectele?
  •  
    • 614 mesaje
    18 Dec 2005, 14:47
    0 0
    ia zi-ne defectele c conteaza ce defecte are daca are atatea calitati?eu cred ca se poate trece si peste astea,chiar daca unele sunt mai..ciudate ca sa zic asa.in fond si la urma urmei,toti avem defecte
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2005, 16:00
    0 0
    tocmai asta vroiam si sa subliniez, pt ca toti avem defecte.Are ac calitati incat defectele lui pot fi tolerate.
    Si nici nu stiu daca sunt defecte...poate asa le vad eu!?
    Oricum trebuie sa ai rabdare cu un RAC, multa rabdare si intelegere.In general sunt dependente de persoana de langa ei, mai ales sentimental.
  •  
    • 614 mesaje
    18 Dec 2005, 16:44
    0 0
    depinde de fiecare cum gandeste.eu cred ca acelea sunt defecte nu multi oameni ii inteleg,poate mai mult cei despre care se zice ca sunt compatibili cu racii(pt ca asa s-ar asemana probabil la unele defecte)eu sunt pestoaica..si poate e si asta un factor care influenteaza oarecum..nu?nu cred ca un rac s-ar intelege ft bine cu un sagetator de exemplu..sau leu.depinde de mentalitatea si capaciatea fiecaruia de intelegere..
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2005, 19:48
    0 0
    Eu sunt varsatoare si si sunt compatibila cu alte zodii si intra-devar am avut niste rel de prietenie super.
    Cu racul nu prea am multe in comun dar, noi am ajuns la faza frumoasa, ne completam.Si daca cu ceilalti se termina totul repede pt ca ne asemanam atat de mult incat nu mai aveam subiecte "fierbinti" cu e cu totul altceva. Ma streseaza si in acelasi timp il iubesc, si tot felul de contrastede genul asta.
  •  
    • 614 mesaje
    18 Dec 2005, 21:28
    0 0
    si eu am ajuns la faza frumoasa..si apoi brusc s-a terminat ...din cauza unei "toane neintelese" probabil..de mine.nu inteleg nici acum care a fost faza..si stiu ca el nu e ca ceilalti,de aceea imi pare rau.dar in fine.eu tot p raci ii plac cel mai mult
  •  
    • 686 mesaje
    19 Dec 2005, 14:45
    0 0
    faza aia frumoasa! oare-am prins-o si eu? hmmmmmm.......eu de-aia pun atatea intrebari ca se spune ca racul cu o geamana nu se vor intelege niciodata iar io mi-s geamana si.....si.....nu cred ca pot sa-mi schimb zodia
  •  
    • 686 mesaje
    19 Dec 2005, 14:45
    0 0
    faza aia frumoasa! oare-am prins-o si eu? hmmmmmm.......eu de-aia pun atatea intrebari ca se spune ca racul cu o geamana nu se vor intelege niciodata iar io mi-s geamana si.....si.....nu cred ca pot sa-mi schimb zodia
  •  
    • 686 mesaje
    19 Dec 2005, 14:46
    0 0
    iaca,de mult ce ma-ntere subiectul postai de doua ori ((((((
  •  
    • 9835 mesaje
    19 Dec 2005, 17:54
    0 0
    pai eu nu sunt rac si cu toate astea, daca lumea ma apreciaza, rasfata etc etc etc..., fireste ca raspund cu aceeasi moneda. Insa eu nu am nevoia absurda sa fiu considerata cea mai cea dintre toti...

cat despre fidelitate: socrul meu e rac, a avut amanta vreo cativa ani pana sa se hotarasca sa se mute la ea si sa-si lase balta sotia si fiul, apoi s-a dat complet la fund din viata lui fiu-sau (eu nu l-am cunoscut nici pana-n ziua de azi).

deci... lasa-ti-va de definitii... realitatea este ca, indiferent in ce zi a anului s-au nascut, unii oameni sunt ok iar altii mai putin ok.

ca sa fiu on-topic: ca o opinie personala, care a mai starnit si altadata, pe forum, furia racilor: eu ii consider oamenii cei mai dificili, mai interesati si mai tradatori... si, din pacate, am cunoscut mai multi decat mi-as fi dorit...

cu scuzele de rigoare pt racii cumsecade pe care eu una inca nu i-am cunoscut