semnificatia visurilor

•  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 01:49
    0 0
    visurile
    psihologii explica visurile drept raspuns al problemelor zilnice sau a unor posibile probleme de sanatate.
    atunci cum explicam visurile premonitorii ?de unde vin ele ?cum sa facem diferenta intre un vis psihologic si unul premonitoriu?
    eu am avut si am atatea vise premonitorii,pe care mi-as dori sa le pot controla,sa le folosesc ,dar nu stiu cum,in schimb tot cautand explicatii ,in cele din urma reusesc sa le deslusesc destul de bine,chiar si pentru ceilalti.
  •  
    • 1070 mesaje
    15 Dec 2005, 13:19
    0 0
    hai sa iti spun ce cred eu: cred ca visele sunt informatii care ne vin din interiorul nostru, din subconstient sau din afara noastra, ca un fel de prevenire sau premonitie...
  •  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 14:28
    0 0
    ai visat vreodata o persoana,pe care nu ai vazut-o niciodata si sa o intalnesti a doua zi?
    sau un eveniment neasteptat,care sa fie intocmai cum ai visat?
  •  
    • 187 mesaje
    30 Dec 2005, 14:06
    0 0
    am visat o persoana care a murit in 1948, era bunica mea, din parte tatalui meu, cind am descris-o la matusa mea (sora tatalui meu) a zis ca era asa cum am descris-o.
    visez adesea ceva care dupa un timp m-i se intimpla si atunci i-mi aduc aminte, vag, de ceea ce am visat nici nu mai stiu cind.
  •  
    • 215 mesaje
    31 Dec 2005, 11:59
    0 0
    cineva mi-a visat tatuajul pe care-l am ,fara sa aiba vreo idee ca as avea un tatuaj.incredibil,nu?