dar de femeia varsator?
-
1 2Ce parere aveti de 'varsatoare'? Pupici
-
femeia varsator ARE noroc in dragoste,dar nu accepta prea multe imperfectiuni si atunci cand incepe sa-L cunoasca mai bine se simte dezamagita si ghinionista.
femeia varsator este foarte complexa,plina de pasiune ,are o personalitate puternica,cunoscandu-si valorile nu prea e bine sa incerci sa o domini.
foarte rece la inceput,atunci cand se indragosteste o face cu tot sufletul.
iubeste enorm tot ceea ce crede ca ii apartine ,de aceea cand devine sotie si mama -
Cunosc si eu o varsatoare. Are peste 30 de ani, nu are nici un iubit si locuieste singura. Aici cred ca e adevarat ca varsatoarele nu au noroc in dragoste. Pe de alta parte, tipa este foarte ironica, face tot timpul numai "intepaturi " mai mult sau mai putin subtile. Nu stiu, oare toate femeile varsator sunt asa acre sau numai asta isi varsa frustrarile pe cei din jur?
-
varsatoarele nu sunt acre
,se protejeaza pur si simplu de posibile deceptii,daca le gasesti calea spre sufletul lor ai cea mai buna prietena.
daca te simte ca ascunzi ceva au un stil aparte de a te face sa simti ca stie.
iar cu jumatatile de masura ,au din nou valorile lor,care nu se aseamana cu a celorlalti.
prea multa ratiune si profunditate si se folosesc mult de instinctul lor,care nu prea le inseala.
singure,da ,stiu exact ceea ce vor,dar nu e usor de gasit -
E o zodie complexa. Iar femeia vrea totul sau nimic.N-o sa ne multumeasca nimeni, niciodata.Am senzatia ca nu ma intelege nimeni.Cele mai bune prietene tot din varsator erau si doar ele erau pe aceiasi lungime de unda.
Totusi, la barbati am avut "priza" intotdeauna. Se indragostea f repede de noncomformismul meu.
Sunt maritata cu un tip care a fost mai insistent, pe care il iubesc.dar, mai visez la cai verzi pe pereti.
Avem o independenta pe care putini o percep. -
Salut varsatoarelor. Spune-ti ca ramin singure , ca bine mai ziceti . Cerebrale si singure. Anticipeaza tot si se retrag in visari.Femei destul de sensibile care iubesc profund ,pot sa spun pe viata, chiar daca sint deceptionate de cei pe care ia iubit .
Le place natura si incearca sa priveasca in viitor. -
femeia varsator parerea mea..e super independenta si se pune pe ea insasi pe primul loc...foarte rationala...chiar si in sentimente... prietena buna...super fidela desi ii zboara capu la cai verzi pe pereti...dar ii trece repede....cum mai e?...rece zic unii dar da doar impresia...ii place natura linistea...arta si simplitatea...nu e foarte pretentioasa e chiar modesta si influentabila...inimoasa...cu chestii gen umanitare..peace and love
hihih....PAREREA MEA ...pupici