dar de femeia varsator?

•  
    • 70 mesaje
    12 Dec 2005, 17:36
    1 2
    Ce parere aveti de 'varsatoare'? Pupici
  •  
    • 844 mesaje
    13 Dec 2005, 16:26
    0 0
    Buna seara evelor!este adevarat ca femeile "varsator" raman multe necasatorite, adica nu prea au noroc in dragoste?! Sunt o " varsatoare" simpatika!!
  •  
    • 44 mesaje
    14 Dec 2005, 01:39
    3 0
    Nu din cauza nenorocului in dragoste nu se casatoresc varsatorii.
    Ratiunea depaseste dragostea la ei.
    Ei se casatoresc cand sant luati foarte rapid, pe nepregatite, sau au gasit "pe cineva" deosebit de inteligent.
    Este o zodie foarte complicata.
  •  
    • 2292 mesaje
    14 Dec 2005, 08:40
    1 3
    Eu sunt varsatoare si va pot spune ca nu am si nu am avut niciodata noroc in dragoste.
    Sau poate ratiunea e de vina?

Cred ca voi ramane singura pana la urma. Cred.
  •  
    • 215 mesaje
    14 Dec 2005, 18:13
    9 1
    femeia varsator ARE noroc in dragoste,dar nu accepta prea multe imperfectiuni si atunci cand incepe sa-L cunoasca mai bine se simte dezamagita si ghinionista.
    femeia varsator este foarte complexa,plina de pasiune ,are o personalitate puternica,cunoscandu-si valorile nu prea e bine sa incerci sa o domini.
    foarte rece la inceput,atunci cand se indragosteste o face cu tot sufletul.
    iubeste enorm tot ceea ce crede ca ii apartine ,de aceea cand devine sotie si mama
  •  
    • 215 mesaje
    14 Dec 2005, 18:43
    0 2
    ai dreptate sandalivia .asta este sansa sa se casatoreasca un varsator
  •  
    • 70 mesaje
    15 Dec 2005, 14:01
    1 1
    Da aveti dreptate, femeia varsator este o femeie cu o personalitate puternica, care nu accepta jumatatile de masura...si cu prea putin noroc in dragoste...
  •  
    • 22 mesaje
    16 Dec 2005, 01:56
    2 1
    femeia varsator are nevoie de un barbat adevarat,dar nu au ramas prea multi si ea nu se multumeste doar cu ceea ce ii aduce vantul. doar un barbat prea destept o poate face sa se indragosteasca.prea multa ratiune la ele,da.de aceea barbatii le simt si se cam tem sau nu prea indrasnesc
  •  
    • 44 mesaje
    16 Dec 2005, 02:06
    0 1
    Fiind o femeie cerebrala, nu pre gaseste usor o relatie romantica pe termen lung.
    Se indragosteste la prima vedere insa foarte putine "indragostiri" de acest fel dureaza.
  •  
    • 372 mesaje
    16 Dec 2005, 08:44
    4 0
    Cunosc si eu o varsatoare. Are peste 30 de ani, nu are nici un iubit si locuieste singura. Aici cred ca e adevarat ca varsatoarele nu au noroc in dragoste. Pe de alta parte, tipa este foarte ironica, face tot timpul numai "intepaturi " mai mult sau mai putin subtile. Nu stiu, oare toate femeile varsator sunt asa acre sau numai asta isi varsa frustrarile pe cei din jur?
  •  
    • 686 mesaje
    16 Dec 2005, 15:58
    1 0
    hmmmmmmm.......sunteti sigure ca varsatoarele nu accepta jumatatile de masura???????
  •  
    • 215 mesaje
    16 Dec 2005, 16:40
    9 1
    varsatoarele nu sunt acre,se protejeaza pur si simplu de posibile deceptii,daca le gasesti calea spre sufletul lor ai cea mai buna prietena.
    daca te simte ca ascunzi ceva au un stil aparte de a te face sa simti ca stie.
    iar cu jumatatile de masura ,au din nou valorile lor,care nu se aseamana cu a celorlalti.
    prea multa ratiune si profunditate si se folosesc mult de instinctul lor,care nu prea le inseala.
    singure,da ,stiu exact ceea ce vor,dar nu e usor de gasit
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2005, 11:16
    4 2
    E o zodie complexa. Iar femeia vrea totul sau nimic.N-o sa ne multumeasca nimeni, niciodata.Am senzatia ca nu ma intelege nimeni.Cele mai bune prietene tot din varsator erau si doar ele erau pe aceiasi lungime de unda.
    Totusi, la barbati am avut "priza" intotdeauna. Se indragostea f repede de noncomformismul meu.
    Sunt maritata cu un tip care a fost mai insistent, pe care il iubesc.dar, mai visez la cai verzi pe pereti.
    Avem o independenta pe care putini o percep.
  •  
    • 686 mesaje
    19 Dec 2005, 14:49
    2 0
    cand spuneam jumatati de masura ma referea la altceva! eu stiu o varsatoare nemaritata,dar care traieste cu unu' casatorit! aia nu-i 'juma' de masura????????????? atunci unde-i chestia aia cu vrea totul sau nimic??????
  •  
    • 215 mesaje
    21 Dec 2005, 13:08
    2 0
    exceptia intareste regula.
    poate ca ea simte ca el o trateaza mai special decat altii,sau se simte si iubita si libera,cine stie.
    nici eu nu sunt de acord cu chestii de genul asta ,mi se par egoiste si nu prea se potrivesc la varsatoare,dar cum toate zodiile au si partea inferioara...
  •  
    • 1259 mesaje
    21 Dec 2005, 17:59
    3 1
    Salut varsatoarelor. Spune-ti ca ramin singure , ca bine mai ziceti . Cerebrale si singure. Anticipeaza tot si se retrag in visari.Femei destul de sensibile care iubesc profund ,pot sa spun pe viata, chiar daca sint deceptionate de cei pe care ia iubit .
    Le place natura si incearca sa priveasca in viitor.
  •  
    • 11 mesaje
    15 Ian 2006, 19:22
    4 4
    femeia varsator parerea mea..e super independenta si se pune pe ea insasi pe primul loc...foarte rationala...chiar si in sentimente... prietena buna...super fidela desi ii zboara capu la cai verzi pe pereti...dar ii trece repede....cum mai e?...rece zic unii dar da doar impresia...ii place natura linistea...arta si simplitatea...nu e foarte pretentioasa e chiar modesta si influentabila...inimoasa...cu chestii gen umanitare..peace and love hihih....PAREREA MEA ...pupici
  •  
    • 175 mesaje
    18 Ian 2006, 19:42
    2 2
    Femeia varsator e super oki si inteligenta, dar defectul ei este k e prea pretentioasa si despica firul in taspe ,din pacate.Eu cunosc multe fete varsator k viata sentimentala buna ,dar mai mereu sunt " traduse" de catre parteneri ..
  •  
    • 49 mesaje
    18 Ian 2006, 21:17
    2 1
    Cea mai buna parere din lume. Sunt siguri pe ei, bine calificati. Daca aveti nevoie de ei, vor face aproape totul bine. Sunt femei frumoase, care stiu sa se puna in valoare. Nu sunt foarte fideli, dar...sunt varsatori si deci dau si altora, nu?
  •  
    • 442 mesaje
    21 Ian 2006, 01:06
    6 3
    Sunt o varsatoare tare mandra de mine!! Atat vreau si eu sa nu mai pun la suflet chiar toate nimicurile