compatibilitatea zodiilor
-
0 0care sunt zodiile cu care leul are relatii foarte bune?
-
Si eu sunt leu si iti spun ca e o zodie super iti permite sa te intelegi perfect cu oricine... vrei tu. Asta pentru ca trebuie sa lasi un pic orgoliu. Cea mai misto combinatie mi se pare leu cu varsator dar e greu sa uiti un varsator... si cu fecioarele merge daca vrei ceva serios. Madonna e cu Guy Richie(fecioara) si J.Lo a lasat nebuniile pentru Marc Anthony care am inteles ca tot fecior e...Asta sunt doar doua exemple mai celebre. Dar spune si tu din experienta ta....
-
In general vorbind, omul conteaza cel mai mult. Caracterul sau, structura sa interioara. Totusi, am constatat de-a lungul timpului, ca am afinitati pentru anumite zodii. Imi sunt prieteni persoane nascute in anumite zodii. Nu ma inteleg cu altele. Intotdeauna aceleasi, cu toate ca nu stiu dinainte carei zodii apartin. Am fost intotdeauna, fara exceptie, atrasa nebuneste de oameni din scorpion sau leu.
-
leu-sagetator cica se inteleg. Eu stiu pe unii. Se contrazic mereu, ambii vor sa domine, fiecare vrea sa se faca dupa parerea lui. Ambii au incredere nemasurata in inteligenta si judecata proprie. Fiecare dintre ei se considera mai grozav decat celalalt. Este o relatie zgomotoasa si obositoare pt cei din jur.