Scorpionul si atractia fizica...

•  
    • 279 mesaje
    7 Dec 2005, 16:32
    0 0
    Situatie: un scorpion ii zice unui Taur ca nu il atrage... Nu cred prea mult in zodiac..dar parca acolo zicea ca intre astea 2 zodii e "atractie magnetica"... Cum se seduce un scorpion?
  •  
    • 1094 mesaje
    7 Dec 2005, 17:11
    1 0
    daca esti taur,( eu sunt), joaca te cu el, si fa pe inabordabila..
  •  
    • 32 mesaje
    7 Dec 2005, 18:34
    0 0
    cu mult sharm, tandrete...nu cu vorbe goale...sa fii cat mai rafinata si naturala
  •  
    • 32 mesaje
    7 Dec 2005, 18:35
    0 0
    si daca stii sa si gatesti!!!!!!!!!!!!!il dai gata ...eu asa fac
  •  
    • 18 mesaje
    8 Dec 2005, 18:28
    0 0
    E foarte greu, dar...trebuie sa il privesti in ochi intens - va crede ca ai o mare forta , sa fii enigmatica- va crede ca e ceva mai mult la tine care trebuie descoperit,fii sigura pe tine - in toate aspectele, inclusiv sexual, parfumeaza-te si imbracate in culori inchise si cu lucruri care subliniaza forma corpului, picioare la vedere, fa in asa fel incit sa creada ca esti o prada valoroasa - vrea numai o "prom-queen"!
    Asta ca sa il seduci...ca sa il ai mult timp...aici chiar ca e foooooarte greu! nervi de otel + independenta ( emotionala si materiala ) , altfel...
  •  
    • 224 mesaje
    8 Dec 2005, 19:07
    0 0
    eu sunt scorpion ..dar sunt fata!! or fi ei barbatii scorpioni diferiti de femei dar nu cred ca foarte mult!.

Va pot spune ca un scorpion va aprecia intotdeauna forta, valoarea... la partener..acesta trebuie sa fie " de rasa"! atunci cand scorpionul simte ca partenerul nu ii mai rezista, il vede pe acesta ca e slab, lipsit de vointa, lipsit de caracter...etc.. il paraseste sau pur si simplu il inseala fara prea multe scrupule. Cred ca de aici deriva ideea voastra despre cat de greu ar fii sa tii un scorpion!! ..eu va zic ca nu e greu deloc insa trebuie sa tii stafeta sus, sa nu-l minti..sa nu-l inseli!.. sa nu-l jignesti.. sa-l faci sa se simta confortabil si sa-i castigi increderea.