eu varsator, el capricorn

•  
    • 70 mesaje
    5 Dec 2005, 13:45
    0 0
    Ce parere aveti de aceasta combinatie? Chiar astept parerile voastre, pupici!
  •  
    • 70 mesaje
    6 Dec 2005, 12:12
    0 0
    Nu ma ajuta nimeni?
  •  
    • 31 mesaje
    7 Dec 2005, 07:54
    0 0
    Eu am aceasta combinatie.....ce sa-ti spun depinde...dar in general felul de a gandi nu se potrivaste deloc.In principiu amandoua zodiile sunt bune...fiecare in felul ei, dar....cam mergem paralel ...nu impreuna...E bine...asta e!!!!!!!
  •  
    • 411 mesaje
    7 Dec 2005, 11:06
    0 0
    am mai auzit de ac combinatie. Ar merge in prop de 50%. Depinde si de ascendent daca imbunatateste sau inrautateste, la fel luna, venus tu marte el.
  •  
    • 70 mesaje
    8 Dec 2005, 15:03
    0 0
    Mersi pt raspunsuri! Danielle2000 sunteti de mult timp impreuna...mie mi se pare ca amandoi suntem incapatanati.
  •  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 15:09
    0 0
    varsatorul este un comunicator,mult mai pasional decat capricornul ,care este mult mai secretos,rezervat si inchis.cu toate acestea aici varsatorul conduce relatia,deci depinde mai mult de varsator sa accepte momentele de tacere ale capricornului si multa rabdare
  •  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 15:10
    0 0
    varsatorul este un comunicator,mult mai pasional decat capricornul ,care este mult mai secretos,rezervat si inchis.cu toate acestea aici varsatorul conduce relatia,deci depinde mai mult de varsator sa accepte momentele de tacere ale capricornului si multa rabdare
  •  
    • 215 mesaje
    0 0
  •  
    • 215 mesaje
    0 0
  •  
    • 215 mesaje
    0 0
  •  
    • 215 mesaje
    0 0
  •  
    • 215 mesaje
    0 0
  •  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 15:12
    0 0
    ma scuzi.mi s-a trimis mesajul de 6 ori ,nu inteleg de ce,dar nu am avut intentia sa ma repet
  •  
    • 70 mesaje
    15 Dec 2005, 15:29
    0 0
    Merci freeangel....da ai dreptate de multe ori e foarte tacut si totul depinde de intelegerea mea
  •  
    • 215 mesaje
    16 Dec 2005, 02:20
    0 0
    ma bucur daca ti-am fost de putin ajutor.oricum daca nu renunti tu
    si nu te plictisesti aveti multe de invatat unul de la celalalt pentru ca aveti opinii diferite.
    multa bafta si iubiti-va mult
  •  
    • 31 mesaje
    18 Dec 2005, 06:36
    0 0
    Daca suntem de mult impreuna...eeeeeeeeeeeeiii...multi ani..nici mai mult nici mai putin de 22 de aniiiiiiiiiiiiiii....si bune si rele...dar tre sa recunosc...mai multe buneeee..slava cerului!!!!1
  •  
    • 70 mesaje
    18 Dec 2005, 17:16
    0 0
    merci mult pt pareri si da Freeangel , chiar trebuie sa am rabdare cu el amandoi suntem firi puternice, ambitioase, iar problema este ca el a suferit o deceptie si momentan este foarte interiorizat.
    Mult inainte Danielle2003, ma bucur pt tine
    V-am pupat!
  •  
    • 215 mesaje
    22 Dec 2005, 00:29
    0 0
    Timeea daca a fost deceptionat cel mai bine e sa incerci sa il distrezi.capricornilor nu le place sa fie cicaliti,iar varsatorii,fiind foarte deschisi vor sa discute,vor sa stie ,sa se implice.aici nu poti proceda asa,cu cat il intrebi mai putin sau mai delicat cu atat iti va spune mai multe.
    foloseste-ti tactul,stiu ca ai atunci cand vrei.
  •  
    • 36 mesaje
    22 Dec 2005, 06:21
    0 0
    De mult vreau sa iti raspund. Cunosc doua cupluri de casatoriti, ei capricorni, ele varsatoare. Prietena mea e casatorita cu un capricorn, o oarecare diferenta de vista intre ei, vreo 10 ani, cam asa ceva, doi copii, baiat si fata, de 10 ani casatoriti. La vremea respectiva s-au indragostit, imediat s-au si casatoriti, erau atit de diferiti, asta marea atractia dintre ei. Acum dupa 10 ani lucrurile sint tocmai pe dos, se urasc nitel, si fiind atit de diferiti nu gasesc calea de a comunica; in ultimul timp aud din ce in ce mai des cuvintul divort. Acum depre celalat cuplu, tot doi copii, ea mai mare cu vreo 6 ani decit el. Atractia sexuala foarte puternica de la inceput a pus diferentele de caracter in plan secundar. Astia din urma chiar sint in mijlocul divortului.
  •  
    • 70 mesaje
    22 Dec 2005, 13:36
    0 0
    Imi esti de mare ajutor Freeangel...imi dau seama cate dreptate ai cu cat il intreb mai putine lucruri cu atat imi povesteste el mai multe...
    Merci si tie Brenda ca mi-ai raspuns si imi pare rau pt prietenele tale ca au ajuns intr-un asa punct.
    V-am pupat!