eu varsator, el capricorn
-
0 0Ce parere aveti de aceasta combinatie? Chiar astept parerile voastre, pupici!
-
Timeea daca a fost deceptionat cel mai bine e sa incerci sa il distrezi.capricornilor nu le place sa fie cicaliti,iar varsatorii,fiind foarte deschisi vor sa discute,vor sa stie ,sa se implice.aici nu poti proceda asa,cu cat il intrebi mai putin sau mai delicat cu atat iti va spune mai multe.
foloseste-ti tactul,stiu ca ai atunci cand vrei. -
De mult vreau sa iti raspund. Cunosc doua cupluri de casatoriti, ei capricorni, ele varsatoare. Prietena mea e casatorita cu un capricorn, o oarecare diferenta de vista intre ei, vreo 10 ani, cam asa ceva, doi copii, baiat si fata, de 10 ani casatoriti. La vremea respectiva s-au indragostit, imediat s-au si casatoriti, erau atit de diferiti, asta marea atractia dintre ei. Acum dupa 10 ani lucrurile sint tocmai pe dos, se urasc nitel, si fiind atit de diferiti nu gasesc calea de a comunica; in ultimul timp aud din ce in ce mai des cuvintul divort. Acum depre celalat cuplu, tot doi copii, ea mai mare cu vreo 6 ani decit el. Atractia sexuala foarte puternica de la inceput a pus diferentele de caracter in plan secundar. Astia din urma chiar sint in mijlocul divortului.