Experiente paranormale
-
0 0A avut cineva vreo experienta pe care nu si-a putut-o explica? Care depasea limitele normalului?
-
Atunci sa va povestesc eu..
Mie imi povestea bunicu.El era bolnav si mergea in fiecare zi la circa sa faca injectii,de 3 ori pe zi. cateodata era nevoit sa mearga si noaptea,dar circa fiind aproape ii lua doar vreo 10 minute sa ajunga acolo. ntr-o zi a plecat el pe la 23.30 la circa.Bunica il asteapta,il asteapta nu vine.Trece o ora,doua,trei nu vine.Inspre dimineatza,cand sa rasara soarele,vine bunicu acasa,plin de praf.Si povesteste ce s-a intamplat.
A zis ca s-a dus si-a facut injectia,si cand se intorcea acasa,i-au iesit in drum 3 feteSi l-au luat pe bunicu si au inceput sa-l invarteasca,si sa joace cu el.Bunicul nu avea putere sa li se opuna.Vreau sa specific faptul ca bunicul meu avea 1.86 si 85 de kg.Si l-au luat l-au invartit,radeau,chicoteau.si i-au dat drumul inspre dimineatza.
Bunicul nu a consumat in viata lui bauturi alcoolice,deci nu era beat,mai ales ca era sub tratament.. -
sa va povestesc si eu.
ar fi prima data cind mi s-ar intimpla asa ceva.
cu cinci zile inainte de a muri tatal meu:m-am intors de la biserica vineri-dela sf.maslu.tatal meu era suferind in pat si ne asteptam la ce e mai rau.
nu aveam stare ,ma miscam din camera in camera.cind eram in sufragerie am avut impresia ca vad in balcon o femeie care sta pe cosul de rufe.era inalta statea nemiscata.am vazut-o din profil.avea o camasa lunga simpla de culoare gri-crem.parca astepta. usa la balcon era deschisa.
fratele meu dormea in sufragerie.ii povestesc cind se trezeste si el imi spune visul pe care l-a avut:in sufragerie erau foarte multe scaune si niste persoane inalte imbracate in camasi lungi care stateau pe scaune int-o asteptare.
nu va mai spun ce explicatie am dat viziunilor .cred ca va imaginati.
dupa ce a murit :stateam in bucatarie si parca l-am vazut ca trece prin fata bucatariei si se duce in gradina. nu s-a uitat nici in stinga ,nici in dreapta,mergea linistit.
sora mea mergea cu masina si s-a oprit la o trecere de cale ferata si atunci i s-a parut ca il vede sprijinit de masina.
toate astea s-au intimplat in timpul celor 40 de zile dupa moarte ,cind se spune ca sufletul mai este pe pamint.
de visat l-am mai visat ca venea in vizita pentru scurt timp.era tinar si parea multumit.
de curind mama mea l-a visat necajit.a zis ca nu e asa bine.este anul mortii. -
Intr-o dimineata cind am deschis ochii sotul meu avea in zona capului o aureola violet.M-am speriat,am inchis ochii si imediat a disparut.Nu visam si mi s-a parut ciudat!
Altadata am avut impresia ca cineva statea pe scaun linga mine,pur si simplu am simtit cind s-a dat un pic mai incolo cind m-am asezat. -
Intr-o noapte,pe la 01.00,ma pregateam sa dorm.Si am stins lumina,m-am intins,si stateam cu ochii deschisi.Se auzea televizorul din camera parintilor,se vedea lumina de la ei..Nu au trecut cinci minute(eu dormeam intinsa pe spate) ca am simtit o greutate pe tot corpul.Nu puteam sa imi ridic mainile,nu puteam sa ma intorc intr-o parte,si simteam ca ma sufoc.
Nu vedeam nimic,aveam ochii deschisi,dar nu stiu de ce insubconstientul meu,cu ochii mintzi adica parca vedeam un barbat solid.Simteam de parca m-a imobilizat cu mainile,si ma apasa pe piept.Nu puteam nici un deget sa il misc.Am inceput sa ma rog in gand,si ushor greutatea s-a luat de pe mine..dar am tras o sperietura..
M-am interesat si am aflat ca este denumit efectul de zburator..nu stiu cat e de adevarat,dar eu asta am simtit. -
am o prietena al carui tata a murit cand eram studente si colege de camera. tatal ei a murit intr-o zi de joi pe la 6:15 seara, cand noi eram la camin. vreau sa spun ca exact in acea seara, pe la 6, eu cred ca in acelasi moment a cazut o masca de ceramica de pe perete ( masca pe care prietena mea o primise cadou de la tatal ei ) si ceasul ei de mana (lucru constat de noi, colegele de camera, abia a doua zi cand i-am gasit ceasul in dulap)se oprise la 6:15.
prietena mea era fff apropiata de tatal ei. -
lol..ce chestii triste...
cel mai paranormal eveniment din viata mea s-a petrecut cand aveam vreo 4-5 ani. eram la tzara la bunica-mea si ca mai toti copii ma jucam pe trotuar in fata casei. nu stiu de ce m-am apucat sa fac o gramajoara din praf, pietricele, frunze si o palarie de floarea soarelui. am facut-o si am lasat-o asa, ca intre timp altceva imi captase atentia. la un moment dat ma gandesc eu sa-mi iau palaria de floarea soarelui, si cand o ridic, intre frunsele de dedesupt era o mashinuta rosie pentru copii, foarte draguta. am incercat eu sa ma gandesc daca nu cumva a pus-o cineva acolo, dar nu-mi aduceam aminte sa fi vazut pe nimei umblad la mosoroiul mei. hotarata ca nu-i normal, am pus palaria la loc sa vad daa se mai intampla si a doua oara, si de data asta am incercat sa urmaresc mai cu atentie. spre surprinderea mea, a doau oara am gasit o tetina, desi nimeni nu se apropiase de musuroi...m-am lacomit eu, dar a treia oara nu s-a mai intamplat nimic. nu stiu dca e paranormal, ca eu oricum multa vreme n-am inteles de ce papusile mele fac Chanel dupa ce zac cate o zi in ploaie, dar oricum a fost palcut atunci.
-
In urma cu doi ani, in dimineata zilei de Sf. Nicolae, m-am decis sa citesc Acatistul Sf. Nicolae. Am ajuns la servici si fiind singura in birou am inceput sa citesc. Treptat, m-a inundat o stare de fericire greu de descris. La un moment dat, pe peretele din fata mea, s-a prefigurat o silueta lunga, imbracata intr-o haina de preot sau ceva de genul asta, oricum, un fel de sutana....Priveam, clipeam sa-mi dispara imaginea, dar ramanea acolo...M-am rezemat cu spatele de speteaza scaunului si priveam nauca ....peretele si ...silueta. Nu am reusit sa-i vad chipul, doar hainele. Dar starea de fericire care m-a cuprins, n-am mai trait-o niciodata. Nu stiu cat a durat viziunea asta....cert e ca a inceput sa se ridice in sus ca un abur, pana a disparut de tot. Atunci, as fi dat orice, sa nu dispara...sau macar, sa pot s-o mai retin.
La cateva minute dupa ce s-a sfarsit totul, inca nu-mi revenisem din buimaceala, am primit un telefon prin care am fost anuntata ca am primit o suma mare de bani. E cert, a fost un dar. De sus.
N-am indraznit sa povestesc pana acum...de teama sa nu fiu considerata....sisi !! -
Mi-am mai amintit o altfel de experienta, mai putin placuta.
Am visat ca eram imbracata mireasa si am urcat o scara in spirala, am intrat intr-o sala mare cu multe mese de forma dreptunghiulara, acoperite cu fete de masa albe. In dreapta, undeva, era verisoara mea pe care o iubesc tare mult. Era singura si imbracata si ea, tot mireasa. Imi facea semne disperate c-am intarziat.
Dupa cateva zile a murit sotul ei.
Dupa inmormantare s-a facut pomana sau cum i-o fi spunand, la un restaurant.
Am urcat o scara in spirala si am intrat in sala de mese care era identica cu cea din visul meu, inclusiv verisoara mea statea la masa situata exact ca in vis. -
Aceste fenomene sunt normale...exista lumea nevazuta, exista energiile nevazute... din nastere avem aceste daruri precum premonitia, telepatia...etc, doar ca educatia zilelor noastre trece aceste puteri in stare de latenta. Educatia noastra este axata doar pe exterior si f putin pe interior.
Deasemenea exista multe cai de redesteptate a acestor puteri, incepand de la yoga, reiki si pana la programare neuro-cibernetica...si cred ca ati fi uimite sa aflati cate cercetari si cate fonduri se investesc in aceasta directie -
Baietelul meu cel mic este "vizitat" de tot felul de entitati. Pe unele le-am surprins in diverse poze cu el. Are el ceva special. Dupa ce a murit bunica mea, cu care el nu a avut o relatie foarte stransa( ere batrana si bolnava) multa vreme m-a tot intrebat de ea si-mi spunea ca vine la el noaptea si ara grija de el.
-
Si eu sunt o persoana ce prin vis primeste tot felul de informatii, de la numerele de a loto ce vor iesi castigatoare , pana la probleme cotidiene, tot felul de necazuri dar si bucurii. am fost la o persoana care se ocupa de decriptari de vise si tot acea persoana mi-a facut si astrograma. Din ea a reiesit ca am puteri paranormale de genul primirii de informatii prin intermediul viselor, doar ca aceste vise ma ajuta pe mine sa-mi rezolv anumite probleme, sa ma pregatesc pt anumite evenimente, de ex; cand am un exam daca seara ma concentrez asupra lui in vis imi apar subiectele ce-mi vor pica la acel exam
Am fost sfatuita sa nu joc la loto nr chiar daca ele sunt cele castigatoare pt ca nu ar fi bine, s-ar produce un dezechilibru . -
cu multi ani in urma am avut un vis ciudat.trebuia sa merg la un concurs.cu o seara inainte m-am visat instr-o cladire, am coborat niste scari la subsol, am vazut o sala mare, etc..dar oameni nu erau.
a doua zi am ramas surprinsa ca totul era la fel ca in vis .era o singura diferenta si anume sala era plina de oameni.
este un vis premonitoriu...un deja-vu cum se spune. -
am citit toate povestiile voastre. si m-am gandit sa-mi povestesc si eu experientele.tatal meu a murit acum 11 ani, eu aveam 9 ani, intr-un accident de masina la Harsova.El a intrat cu masina intr-un tir care nu era semnalizat. A doua zi dupa ce am aflat tragica veste am visat cum a murit. pur si simplu ca o masina rosie l-a orbit si cum tirul nu era semnalizat, l-a vazut prea tarziu si asa s-a intamplat totul. in dimineata zilei vine mama de Harsova si ne povesteste mie si surorii mele cum a fost accidentul, numai ca eu l-a un moment dat eu am oprit-o si am inceput sa-mi povestesc visul.......va spun fetelor ca exact ca in vis a fost.
o asemenea axperienta am mai avut cand o cunostiinta de-a noastra s-a spanzurat. Noaptea am visat ca a cazut de la balcon iar peste cateva zile s-a spanzurat. va spun sincer ca aproape tot ce visez mi se intampla si de multe ori imi e frica sa mai visez pt ca stiu ca se va adeverii.am avut nopti cand nu dormeam de frica, mai ales cand eram mica. ma ruga mama, incerca sa ma linisteasca dupa moartea tatalui meu......atunci eu am suferit un soc pt ca a insemnat enorm pt mine si inca inseamna. va pup