ce inseamna visul acesta?

•  
    • 61 mesaje
    2 Dec 2005, 14:27
    0 0
    buna fetelor! mama a avut un vis cam ciudat si am intrat pe acvaria la dictionarul de vise dar nu i-am gasit sensul...a visat ca era intr-o biserica iar pe jos erau fel de fel de bijuterii din argint pe care ea le strangea iar sub covor a gasit niste carti bisericesti care le-a asezat in 2 teancuri si i le-a dat preotului, acesta i-a spus ca biserica va fi daramata si a zis ca dintre fete numai ei ii cere ajutorul sa darame cava din clopotnita iar baietii il vor ajuta cu restul, mama s-a scuzat deoarece nu voia sa participe la asta. asta e visul mi s-a parut important deoarece contine simboluri bisericesti,astept interpretarile voastre.va pup
  •  
    • 92 mesaje
    3 Dec 2005, 09:55
    0 0
    eu cred ca este un mesal sa lasi bijuteriile care cred ca sunt lucruri lumesti si sa incerci sa te ocupi de viata spirituala ca altefel poti da darani biserica inimii tale si mai ales sa ai grija de copii, tai si de ceilalti.
    ai mare grija de tine
  •  
    • 128 mesaje
    3 Dec 2005, 13:14
    0 0
    cauta pe google pt ca vei gasi mai multe situri...si cauta si pe situri straine - si din alea sunt destule. dupa ce verifici cateva explicatii...de obicei iti poti face o idee despre semnificatia visului!
  •  
    • 10 mesaje
    22 Mai 2007, 13:36
    0 0
    argintul inseamna probleme financiare sau faptul ca banii sunt mai presus de orice,.,deci parerea mea este sa mearga pe calea bisericii mama ta ,pupik.