Previziuni pentru Berbeci in 2OO6 ?
-
0 0Buna!Sunt o Berbecuta nascuta in 27.O3.196O careia i-a mers cumplit in ultimii ani.Spuneti-mi, va rog ,ca anul 2006 va fi bun....
Bineanteles nu va cer sa ma mintiti. -
Dragamea, avem aceeasi zi de nastere, anul difera.
Brokenheart, nu numai anul 2004, dar incepand din 2002 am avut o perioada foarte grea si foarte agitata. Totusi, am avut si realizari profesionale deosebite in intervalul asta, dar nu spun cu ce eforturi. In schimb pe plan sentimental, dezastru!!! Am trecut de 2-3 ori la cativa mm, ca sa spun asa pe langa un divort. Nici acum nu sunt sigura ca am depasit total momentele. Dar am satisfactia unei mame implinite. Asa ca, bune si rele amestecate, vorba aia: una calda, una rece.
Ma intreb si eu cand se va mai calma situatia la mine, ca deja simt ca ma lasa puterile. -
pentru mine ultimii doi ani m-au marcat, mi-am pierdut si tatal si cei doi bunici din partea tatalui. chiar am suferit mult si sper din tot sufletul sa se fii incheiat sirul asta nefast. nu cred 100% in previziuni insa ma regasesc total in zodia berbecului, sunt curioasa cum imi va merge anul viitor.
-
Hmm,previziuni pentru berbeci in 2006...in general nu m-am confruntat cu probleme majore daca pot spune asa,sau cel putin pentru mine nu au fost majore,defapt inca nu am intalnit o problema ca sa o clasific drept majora.
Pot spune ca evenimentele au decurs din ce in ce mai bine,normal,viata are suisuri si coborasuri dar e un lucru inevitabil.
Nu stiu voi ce aveti de gand dar eu stiu ce vreau de la anul 2006 si voi face tot ce imi sta in putinta sa imi ating obiectivul principal in ciuda tuturor sfaturilor date de diverse persoane care in loc sa ma sprijine mai mult vor sa ma abata de la drum...
Deocamdata atat,ma duc sa mananc ceva... -
Pana acum credeam ca mie nu mi se poate intampla nimic rau.Iar previziunile erau ceva distractiv.Dar din 2002 belele au curs.Ce ziceti de :somaj 1,deces bunica(care m-a crescut in primii 5 ani),tatal metastaze ,parasita de cei din jur,somaj 2(dupa ce ma angajasem la o unitate militara prevazuta a nu se desfiinta ),tatal accident grav masina,mama inceput de Alzheimer,nu va mai spun ce de probleme de sanatate-mai mult sau mai putin minore,etc.
De asta ma agat si de previziuni.La Urania nu ma mai uit de mult pentru ca sunt sigura ca a avut o relatie nereusita cu un Berbec si de-aia spune tot ce poate spune rau.Rau e ca se ami si implinesc uneori -
aaaaaa griti deci tu ne urezi bine in anumite conditii

in ultimii ani am avut parte de stres ca orice om, bucurii, nefericiri... a murit bunicul vara asta, bunica-mea nici ea nu se simte bine dar asta nu inseamna ca dau vina pe zodie.lucrurile astea se intampla fiecarui om in viata, nu ne poate merge numai bine. in ultima vreme lucrurile s-au limpezit la mine si sper ca anul 2006 sa fie unul bun (excelent nu are cum sa fie!)
am citit pe acvaria previziunile...gargara!!
totusi nu trebuie dramatizat...
ne intalnim la anu' pe astrologie sa ne povestim cum si ce...
numai bine berbecutzelor si ... berbecutzilor bineinteles...
-
"Nu stiu voi ce aveti de gand dar eu stiu ce vreau de la anul 2006 si voi face tot ce imi sta in putinta sa imi ating obiectivul principal in ciuda tuturor sfaturilor date de diverse persoane care in loc sa ma sprijine mai mult vor sa ma abata de la drum..."
mda....am intalnit si eu d'astia.... get a life, people!!!!