visele mele:)
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
28 Nov 2005, 23:450 0Tot stateam si citeam diferitele topicuri de pe threadul asta si m-am dus cu gandul la niste vise pe care le-am avut.
De felul meu sunt o persoana logica si rationala,din cate imi aduc aminte de prin orele de psihologie visele sunt manifestari ale subconstientului in speta dorinte si alte chestii pe care nu mi le mai amintesc.
Desi nu mi se intampla sa visez prea des si atunci cand o fac dimineata habar n-am ce am visat
tin minte cateva vise.
1. Eram in casa si primisem un sms de la o prietena foarte buna fata de care simteam la vremea respectiva ceva aparte.Mesajul suna "Bogdane tu esti un baiat super dar nu putem fi impreuna pentru ca..." si aici se terminase visul ca m-am trezit. La inceput i-am povestit si ne-am amuzat amandoi dar apoi cand s-a intamplat nu a mai fost asa funny
2. Se facea ca eram locotenent in jandarmerie si tocmai ne pregateam sa intram intr-o incapere sa arestam pe careva.Eu eram in fata si exact cand spargem usa vad dupa o masa vro 5-6 tipi care ma ciuruie
Faza e ca eu vreau sa intru in jandarmerie,ar trebui sa imi fac griji sau eventual testamentul?
) Cu jandarmeria am mai avut cateva vise, ba ca eram la Academie si faceam nush ce mars fortat ba ca eram cu duba dupa diversi indivizi,in fine
3. Seria asta de vise e cea mai recenta si toate au legatura cu prietena.Intr-un vis urma sa ne casatorim,intr-o vineri,imi aduc aminte clar.Apoi am visat ca aveam un bebe,fata
In rest doar vise ca eram la ea si ne sarutam,alea alea.Faza e ca ea e plecata cu facultatea in Timisoara si deh,nu ne vedem prea des,mi-e si mie dor,asta o fi explicatia dar primele 2 vise dc sa nu recunosc m-au binedispus de se intreba lumea ce naiba am de zambesc asa ca deobicei nu o fac
))
Cam atat.Explicatia la care ma gandesc e cea de la inceputul postului dar sunt dispus sa aud si alte variante posibile. -
29 Nov 2005, 13:53eu cred ca visele tale sunt obisnuite, si pot avea legatura cu ceea ce gandesti in ziua respectiva sau ininte sa adormi sau cu ceva din subconstient.
vise..
-
9 Dec 2005, 02:12visele sunt intr-adevar cateodata mesaje si raspunsuri ale subconstientului,dar cateodata sunt mesaje de la ingeri,albi sau negrii,adevarate sau care vor sa te duca in eroare.despre iubita ta,nu e ceva semnificativ ,avand in vedere ca o iubesti si te gandesti mult la ea,dorul tau ti-a adus-o mai aproape cu toate senzatiile.
daca vrei sa te faci jandarm,nu este ca te vor impusca,dar nici nu va fii usor,vei avea piedici.
Înapoi la: Forum » Astrologie