Vis CIUDAT

•  
    • 128 mesaje
    28 Nov 2005, 22:19
    0 0
    Eh!Desi s-ar putea sa fie o prostie...poate totusi se pricepe cineva. Am visat un sarpe alb cu pete negre (ca un dalmatian) si era intins spre mine - in aer! M-am speriat si el a cazut...a disparut! Apoi am observat ca era zapada peste tot si eram undeva jos si langa mine, la ceva distanta si la inaltime era un pod - mare...dar care era putin stricat.Mai eram cu niste persoane (pe care nu le-am vazut clar) impreuna cu care am inceput sa renovam podul...adica vroiam eu sa arate nou si frumos.
    Daca aveti timp si chef sa stati pe astrologie...poate ma ajutati sa inteleg. Eu am gasit diverse interpretari care sunt contradictorii si nu inteleg daca dominanta este pozitiva sau negativa. Oricum visul mi s-a parut CIUDAT!
  •  
    • 128 mesaje
    29 Nov 2005, 15:56
    0 0
    nu ma baga nimeni in seama?... sau nu e' nimeni pe-aici
    ...va ingramadirati toate la "dragoste"...
  •  
    • 463 mesaje
    29 Nov 2005, 23:01
    0 0
    Ai urmarit cumva vreun film in seara anterioara , poate?
    E posibil sa te fi influientat cumva, in cazul in care ai vazut ceva la tv...sau cine stie...totusi, sarpele e simbolul "raului", nu e ceva de bine oricum! Posibil sa tzii aproape o persoana vicleana, care insa sa se teama de tine intr-un fel sau altul...
    Ai grija la "prieteni" sau "prietene"...
  •  
    • 3311 mesaje
    30 Nov 2005, 00:07
    0 0
    sarpe e rau, dar alb e BINE!
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Dec 2005, 15:41
    0 0
    Freud zice ca serpii din visele femeilor sunt, de fapt, penisuri

Acuma, daca zici ca al tau a si cazut cand te-ai speriat de el, e clar...

Era alb cu pete negre pt. ca iti place sexul, dar stii foarte bine si problemele care-l pot insoti (de-aia te-ai speriat de "sarpe" si l-ai facut sa dispara din vis - ia zi, cumva obisnuiesti sa eviti sa faci sex de teama urmarilor?).

Podul pe care vrei sa il repari impreuna cu altii reprezinta o relatie pe care iti doresti sa o pui intr-o stare mai buna de functionare - iar pentru acest lucru consideri ca ai nevoie de ajutorul altor persoane.
  •  
    • 128 mesaje
    2 Dec 2005, 08:56
    0 0
    HMMM...Donna - iti dai cu parerea sau...e' mai mult de-atat?! Sa fiu sincera nu m-am gandit deloc ca ar fi legat de viata sexuala! Imi cam place si drept sa spun chiar as vrea niste urmari...de aceea nu ma feresc!
    Eu aveam o alta varianta de interpretare dar poate fi si asta una, numai ca nu se prea potriveste...Am citit si eu despre parerea lui Freud dar ...daca a spus-o el nu e' neaparat sa fim de acord. Multe dintre ideile lansate de el au fost infirmate ulterior - bineinteles nu spun ca prin asta ii este contestata valoarea si contributia la dezv. psihologiei...
    Dar iti multumesc pt osteneala de a-mi fi citit ciudatenia de vis si de a=mi mai sugera o posibila semnificatie!
  •  
    • 61 mesaje
    2 Dec 2005, 14:35
    0 0
    buna,nu ma pricep la interpretarea viselor chiar am postat pus ssi eu o intrebare aici referitoare la un vis dar vreau sa te intreb daca nickul tau are legatura cu Siria? pt Surya
  •  
    • 61 mesaje
    2 Dec 2005, 14:36
    0 0
    buna,nu ma pricep la interpretarea viselor chiar am pus si eu o intrebare aici referitoare la un vis dar vreau sa te intreb daca nickul tau are legatura cu Siria? pt Surya
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Dec 2005, 18:12
    0 0
    Nu ma mir ca propria ta interpretare ti se pare mai confortabila decat cele care ti-au fost oferite pana acum Asta pt ca este fabricata de constient in scopul refularii problemelor pe care bietul subconstient incearca sa ti le aduca la cunostinta prin intermediul visului.
  •  
    • 128 mesaje
    3 Dec 2005, 07:04
    0 0
    Eh! Donna, mai stiu si eu ceva despre psihologie (ma joc cu ea...decamdata, caci mai mult - ar fi prea mult spus) dar nu atat de mult despre vise si astrologie...decat ce gasesc pe div situri. Eu am spus ca interpretarea ta, considerata fara drept de tagada cea corecta si buna - nu ar sta in picioare pt simplul fapt ca sunt casatorita, ca imi place sexul si ca-mi doresc un copil, deci nu am temeri la acest capitol. In plus, mai exista si alte interpretari posibile excluzand-o pe cea din perspectiva psihologica, interpretari pe care le-am gasit (nu una) dar care sunt oarecum contradictorii. Acesta a fost motivul pentru care am mai cerut pareri...
    Oricum iti multumesc!
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Dec 2005, 16:00
    0 0
    mda, pai TEORETIC si mie imi place sexul, si eu imi doresc un copil...
    dar PRACTIC am nevoie de-un coniac ca sa-mi dezlege cheful, iar copilul inca-l mai aman, desi am 36 de ani.
  •  
    • 102 mesaje
    7 Dec 2005, 23:05
    0 0
    eu stiu de interpretarea viselor de la bunica si uite cum ar suna visul tau, sarpele in general inseamna vant, o schimbare,daca era alb cu negru inseamna ca vei avea parte si de satisfactii dar si de regrete.Zapada alba inseamna fericire...iar constructia unui pod inseamna ca vei pune bazele unei relatii sau iti vei consolida ceea ce ai...cam asta as putea spune despre visul tau...
  •  
    • 10816 mesaje
    7 Dec 2005, 23:58
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 215 mesaje
    9 Dec 2005, 02:00
    0 0
    eu iti dau interpretare mea ,daca vrei sa o iei in consideratie.
    sarpele intr-adevar inseamna sexul,iar zapada este o raceala a sentimentelor.probabil esti fericit casatorita,dar ai grja de sot ca s-ar putea sa greseasca putin drumul.podul acela este legatura intre doua drumuri(depinde daca ai vazut apa sau nori,daca apa era tulbure va fi sigur o cearta dura si te va insela,daca era limpede e posibil sa refaci legatura dintre voi,iar daca erau cumva si nori de ploaie e foarte grav).oricum fii atenta si nu te lasa prada impulsului,tine-ti sotul cat mai aproape.ai ajutorul unor persoane,ele te vor putea ajuta,daca ai probleme,nu ezita sa ceri ajutorul celor dragi.tu vrei ca totul sa fie perfect.
    lupta pentru ceea ce vrei,exista o ruptura intre voi,repara acel pod
  •  
    • 128 mesaje
    12 Dec 2005, 19:48
    0 0
    freeangel, nu era un pod peste apa pt ca eu il vedeam de jos si am declansat renovarea lui...am tras ce ceva care il facea sa arate urat de parca uratenua lui era ca un afis pe care il dai jos...nu am vazut nori, era lumina si zapada era alba
    pupici, fetele!!
  •  
    • 215 mesaje
    15 Dec 2005, 01:51
    0 0
    ma bucur ca esti optimista,poate a fost doar un vis,eu ti-am dat explicatia ,daca ar fi fost asa,dar ma bucur ,pentru ca ,in cazul ,in care instinctul tau iti spune ca e de bine,urmeaza-l