Descendentul?

•  
    • 261 mesaje
    27 Nov 2005, 14:21
    0 0
    Poate sa imi zica si mie cineva cum se calculeaza descendentul?
  •  
    • 197 mesaje
    28 Nov 2005, 19:30
    0 1
    Ce-i ala descendent?Poate ascendent vrei sa spui...si se calculeaza in functie de data,ora si locul nasterii.
  •  
    • 261 mesaje
    28 Nov 2005, 21:50
    1 0
    Nu ma refer la Ascendent..am ascendentul in scorpion,vreau sa stiu descendentul in ce il am. Se zice ca descendentul reprezinta mijlocul cerului unei astrograme,si in functie de descendent se calculeaza viatza sentimentala a respectivei persoane
  •  
    • 24 mesaje
    29 Nov 2005, 09:31
    1 0
    descendentul este zodia opusa ascendentului.la tine descendentul ar trebui sa fie in taur.
  •  
    • 1478 mesaje
    29 Nov 2005, 11:05
    1 0
    www.acvaria.com
    sunt f multe explicatii acolo
  •  
    • 261 mesaje
    29 Nov 2005, 19:19
    0 0
    va multumesc mult . v-am pupat
  •  
    • 261 mesaje
    29 Nov 2005, 19:23
    0 0
    DESCENDENTUL IN TAUR indica o casnicie cu un partener loial, dar gelos, cu viziuni conservatoare si chiar discriminatorii in momentul alegerii partenerului, dar dupa ce si-a ales jumatatea, legatura va fi de durata, solida, chiar daca va mai trece si prin momente furtunoase. Atat el cat si partenerul au o doza mare de incapatanare, nici unul nu va renunta usor la pozitia sa. Cauta un partener stabil, harnic, afectuos, langa care viata sa prinde radacini. Se casatoreste din dragoste si nu concepe o astfel de relatie fara afectiune, dar totodata nu va da inapoi daca, pe ici pe colo, e vorba si de un interes material, deci casatoria poate aduce unele beneficii materiale: proprietati, avere, securitate materiala. Va avea parte de un partener senzual, fermecator si practic, dar in banca lui, cuminte, cu idealuri legate doar de o viata tihnita si stabila. Fizicul partenerului este, de asemenea, important. Ar trebui sa isi caute ca partener de viata un TAUR.

hihihihihi
  •  
    • 1280 mesaje
    30 Nov 2005, 19:08
    0 0
    Descendentul arata comportamentul persoanei in familie, cam ce fel de relatie de familie creeaza, arata ce fel va fi partenerul (nu cel potrivit ci cel sortit)
  •  
    • 1280 mesaje
    30 Nov 2005, 19:15
    0 0
    Nu chiar tot ce scrie in zodiacele alea generale este si adevarat pt o anumita persoana. Conteaza si planetele care se afla in sectorul respectiv. Daca exista planete retrograde lectia de viata va fi spre evolutie spirituala, adica vor exista suferinte si neplaceri astfel incat persoana respectiva sa isi modifice optica. Daca Saturn este retrograd in casa Descendentului, sunt plati de facut in viata de familie, adica exista neplaceri, divorturi etc.
    Nu stiu cum ai tu planetele, dar trebuie sa tii cont si de ele, ca ce ai scris tu acolo este in general pt descendentul Taur, pe care il am si eu .
  •  
    • 261 mesaje
    30 Nov 2005, 19:18
    0 0
    stiu un site care face hartzi astrologice..daca vreti vi-l dau dar nu stiu daca am voie sa il scriu aici
  •  
    • 234 mesaje
    2 Dec 2005, 11:20
    0 0
    nu e neaparat cazul sa te casatoresti cu o pers in taur daca ai asc in scorp (zodia opusa). In cz meu sunt in rac si asc sagetator, deci descendentul in z opusa adica gemenii si nici sa nu aud sa ma fi casatorit cu o pers in gemenii pt ca daca li se potiveste bine zodia (sau daca mai au un stelium sau luna in gemenii sau chiar mercur sau venus tot in gemenii) sunt f nestatornici te inseala pe fata deci nu accept asa ceva pt nimik in lume mai bine singura decat cu un trisor. Racii nu suporta trisorii! Deci nu le luati chiar asa! Combinati luna, sarele si ascendentul/descendentul in caracterul vostru si la final trageti o concluzie despre ce vreti si cam cine vi se potriveste.
  •  
    • 1280 mesaje
    2 Dec 2005, 13:14
    0 0
    sigur ca nu inseamna ca te mariti cu cel care este in zodia in care este descendentul