ascendent
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
17 Sep 2002, 12:410 0Stie cineva cum se calculeaza ascendentul? Va rog, nu vreau adrese de site-uri pentru ca am intrat pe cateva si dura foarte mult pana primeai un raspuns, in plus era prea complicat. Daca stie cineva o explicatie mai simpla pt. chestia cu ascendentul, asta m-ar interesa
-
18 Sep 2002, 02:07O adresa utila este www.acvaria.123start.ro.Ai tot ce te intereseaza acolo.
-
20 Sep 2002, 13:29Eu am intrat pe site-ul recomandat de bleulady si am citit acolo despre ascendent de pe acest site am copiat un text :
Caracteristicile zodiei in care este plasat ascendentul simbolizeaza adevarata personalitate a individului, dispozitia sa, temperamentul si chiar si aspectul sau fizic.
Ascendentul este simbolul impresiei pe care o lasa individul in ochii celor din jur, deci oglinda adevaratei sale personalitati. Ascendentul este calculat pentru fiecare persoana in parte in functie de ziua, luna, anul nasterii, ceea ce il diferentiaza de alti nativi in aceeasi zi fiind ora si minutul nasterii, cat si locul nasterii, mai precis coordonatele geografice ale locului in care a vazut lumina zilei.
O metoda empirica de a afla ascendentul sub care v-ati nascut ar fi urmatoarea:
- Ascendentul este acelasi cu zodia dv. natala daca v-ati nascut la rasaritul soarelui.
- Ascendentul este in zodia opusa zodiei natale daca v-ati nascut la apusul soarelui.
- Mijlocul Cerului este in zodia dv, natala daca v-ati nascut la pranz
- Mijlocul Cerului este in zodia dv. natala. daca v-ati nascut la miezul noptii
Pentru un calcul exact, apelati la serviciul gratuit de calcul astrologic oferit de ACVARIA. -
25 Apr 2005, 11:15Eu sunt varsator si am ascendent in scorpion!Am impresia k ma difer foarte mult d restul varsatorilor si k scorpionul are un cuvant greu in felul meu d a fi...Sunt curioasa c compatibilitati s pot face in functie d ascendent!!!
Înapoi la: Forum » Astrologie