posesivitatea
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
21 Nov 2005, 22:100 0din cate am auzit barbatii din zodia taur sunt cam posesivi si gelosi.poate imi spuneti si mie cate ceva despre acest lucru.mersi
-
22 Nov 2005, 12:08Tati meu este taur. Stiu ac o sa zici ca nu poti sa te uiti niciodata la parintii tai ca la un cuplu ci doar ca la parinti dar totusi..
Eu una ma ghidez dupa relatia lor, asta vreau sa am si eu cu sotul meu: respect, intelegere, compromisuri..cu un cuvant convietuire.
Tati meu este o fire calma, nu cred ca ar fi fost vreodata excesiv de gelos sau posesiv pe mama. Stiu ca mami avea seri care le petrecea cu prietenele, multe activitati la care tata nu a dorit sa ia parte..erau lucruri "femeiesti" cum zice el. E dovada ca nu e un om posesiv...cred eu. -
22 Nov 2005, 12:49o trasatura generala a zodie este posesivitatea ... dar nu te lua mereu dupa zodii oamenii sunt diferiti
eu sunt tauroaica si... trebuie sa recunosc sunt foaaaaaaaaaaarte posesiva, dar am cunoscut baiat in taur foarte calm si uneori indiferent deci numai de posesivitate nu era vorba -
23 Nov 2005, 21:12or fi posesivi, dar nu arata
de fapt, nici afectiunea nu si-o prea arata... -
23 Nov 2005, 23:23la mine in familie toti sunt tauri, sot+fetita+baiatel si pt ca nu se putea mai bine eu sunt sagetator!
Posesivi, da desi nu din cale afara, gelosi n-as spune judecand dupa al meu sotz,incapatanati DAAAAAAAAAAA. Altfel pe la extreme calmi, blanzi, dulci si rai rai rai, fiorosi si violenti.
da' nici eu nu-s departe de descrierea asta daca ma gandesc bine, tot pe la extreme ma aflu si-n plus am dramul ala de radicalitate care complica viata fiecaruia, se pare. dehhh nu toata lumea e perfecta.
Înapoi la: Forum » Astrologie