Scorpioni...

•  
    • 1005 mesaje
    17 Nov 2005, 14:51
    0 0
    Buna ! Ce parere aveti de un cuplu de scorpioni? cine se pricepe sa-mi zica si mie ..
  •  
    • 281 mesaje
    18 Nov 2005, 12:59
    0 0
    pai primul meu prieten a f (si e) scorpion. maine e ziua lui. eu sunt scorpie...ce sa-ti zic mai mult decat ca s-a terminat ci tunete si fulgere asa cum a f toata relatia...scantei si in pat si in suflet si in certuri. dc ai timp de consumat intr-o rel care nu va fi ultima, merita, e o rel intensa
  •  
    • 1005 mesaje
    18 Nov 2005, 14:20
    0 0
    Mai chiar asa? La mine nu e cu scantei e chiar foarte bine ..ma rog ..ne-am mai ciondanit noi asa , dar nimic foarte serios...ba chiar ne-am mutat impreuna si locuim de o jumatate de an impreuna..
  •  
    • 1005 mesaje
    18 Nov 2005, 14:23
    0 0
    Poate conteaza f mult si ascendentul ...al meu este in scorpion , iar al lui este in rac..
  •  
    • 224 mesaje
    18 Nov 2005, 21:48
    0 0
    Pai ..poate ar trebui sa ne mai povestesti tu cate ceva despre combinatia asta! si eu sunt scorpie..dar pana acum nu m-am lipit de niciun scorpion..desi pare incitant sa fiu cu o persoana care simte asa ca mine..si care ar putea sa inteleaga anumite chestii..pe care oricat le-as explica capricornului meu , vor ramane dileme.
  •  
    • 621 mesaje
    19 Nov 2005, 19:01
    0 0
    Parintii mei sunt scorpioni si sunt de 25 de ani impreuna...Deci se poate!
  •  
    • 621 mesaje
    19 Nov 2005, 19:02
    0 0
    Dar ce spuneti de o relatie Leu-Scorpion?
  •  
    • 1005 mesaje
    21 Nov 2005, 12:28
    0 0
    Buna ! Sunt sigura ca se poate ..am avut timp in 2 ani jumate sa-mi dau seama ..ne inetelegem excelent ...doar ca uneori el este mai incapatanat asa si nici eu nu prea cedez ..e greu cand nici unul nu cedeaza , dar o lasam balta o zi 2 si dupa aia se rezolva aproape de la sine
    Cat despre Leu-Scoprion eu zic no way , dar or mai fi si exceptii... Leul are prea mult orgoliu pe care un scorpion nu prea l-ar inghitzi..
    cam asta e...si oricum combinatiile apa-foc sunt naspa
  •  
    • 1742 mesaje
    25 Nov 2005, 13:26
    0 0
    Si eu am avut o relatie cu un scoarpion ! si eu tot scorpie sunt. sincer relatia noastra a fost intr-adevar diferita de a celorlati. Ne certam des dar si cand ne impacam... era deosebit felul cum reuseam sa ne impacam! In pat totul era un amestec de romantism, salbaticie, timiditate orcum de toate.... E ceva ce nu traiesti decat cu un scorpion!!!
  •  
    • 1005 mesaje
    25 Nov 2005, 17:13
    0 0
    Ai mare dreptate lady.. sunt persoane speciale , foarte profunde si sensibile nu ma laud singura , chiar asa este
  •  
    • 18 mesaje
    25 Nov 2005, 18:05
    0 0
    Dar spuneti-mi ce problema au barbatii s cu sunatul la telefon? nesiguranta, orgoliu, ce? ca mai degraba si-ar da o mana decit un apel
    si de ce nu spun te iubesc? desi o simt
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Nov 2005, 22:05
    0 0
    daca vorbesti despre un barbat scorpion..cum ca nu pune mana pe telefon si nu spune te iubesc..hm..eu am avut complet opusul..sunt destul de romantici..dar...o relatie leu-scorpion este intr-adevar una orgoliu-incapatanare...
  •  
    • 18 mesaje
    26 Nov 2005, 14:45
    0 0
    Si ce-ar fi de facut? ca sa mearga intre leu si scorpion? cum sa determini scorpionul sa se relaxeze, sa nu mai vrea sa posede, sa domine?
    e posibil sa fie relatia asta doar de amor? adica sa nu poata trai impreuna?
  •  
    • 8403 mesaje
    26 Nov 2005, 23:12
    0 0
    nu stiu!relatia mea nu a mers suficient de mult ca sa vad ce se poate face!era moarta din start!
  •  
    • 2272 mesaje
    1 Dec 2005, 04:07
    0 0
    Eu scorpie din 30.10.1972,el scorpion din 30.10.1973;suntem de 12 ani impreuna,merge bine,dar eu sunt tare geloasa,ar merge super daca eu n-as fi asa;dar e o intelegere tare buna,simt ca pot vorbi asa bine cu el,nu ma chinui mult sa-i explic ceva ca intelege si la pat e bine,totul e bine cu exceptia geloziei mele.
    Eu vreau sa ma duc la un astrolog care are si ceva puteri paranormale sa-mi ne faca astrograma comuna si sa-mi zica cum sa scap de gelozia asta;el nu-mi da motive,eu ma chinui pe mine cu inchipuiri,e tare rau cu gelozia asta.
    Cycyca vreau te rog sa-ti scriu pe privat;daca ai putea sa-mi raspunzi ti-as fi recunoscatoare.
    Cam atat stiu eu sa va spun de acest tip de relatie.
    Va pup,
    cori31