Noaptea Sfantului Andrei

•  
    • 150 mesaje
    12 Nov 2005, 20:09
    0 0
    Stie cineva cum se procedeaza sa-ti visezi ursitul? Citeam intr-o revista ca trebuie sa pui 41 de boabe de grau sub perna sau sa mananci o turta sarata, dar am o mare nelamurire. Cand? In seara de 29 spre 30 noiembrie? Sau in 30 spre 1 decembrie? Please! Daca stiti mai multe si despre ritual spuneti-mi si mie.
  •  
    • 165 mesaje
    12 Nov 2005, 21:55
    0 0
    Cand eram mica, bunica mi-a dat un fular barbatesc (purtat de un barbat) sa-l pun sub perna in noaptea Sfantului Andrei, sa-mi visez ursitul. Am visat intr-adevar pe cineva, era un coleg din clasa mea de atunci, in generala, si nu m-am maritat cu el! (thanks god!)
  •  
    • 967 mesaje
    14 Nov 2005, 18:16
    0 0
    si eu am visat pe cineva de "sf.andrei" de care eram indragostita lulea si inca mai oftez gindinuma la el. noi ne cunosteam din vedere din discoteca. el fiind egiptean si cum roiau fetele in jurul lui,m-am lasat pagubasa.
    acum ,dupa 8 ani nu mai este asa stralucit ,dar tot imi place de el.
    prietenul meu tot cret ca egipteanul este ,dar inca mai tresar cind il vad. asta eeeee...
    stiu ca nu voi fi cu el "never".
    se face de ursita in ajunul sarbatorii sf.andrei.
    sint bune metodele de mai sus ,dar sa vedem ce mai stiu evele.
    ex: sa faci o turta sarata ,sa o maninci inainte de a te culca si sa nu mai vorbesti cu nimeni. si barbatul care iti va da apa in vis este ursitul tau.
  •  
    • 150 mesaje
    15 Nov 2005, 12:10
    0 0
    Merci. E oare obligatoriu sa tii post in ziua in care faci turta?
  •  
    • 1070 mesaje
    15 Nov 2005, 21:22
    0 0
    eu stiam ca-ti vezi ursitul in noaptea de 5 ianuarie.....chestia cu busuiocul....la mine a dat roade!
  •  
    • 150 mesaje
    16 Nov 2005, 12:35
    0 0
    Si in 5 ianuarie ce trebuie sa faci? Inafara de faptul ca pui busuioc sub perna? Daca zici ca a dat roade........ Please!
  •  
    • 1564 mesaje
    16 Nov 2005, 12:48
    0 0
    Eu am visat in noaptea de dinaintea Sf Andrei, anul trecut, ( mi-a pus mama busuioc sub perna), un barbat negricios ca fundul ceaunului, legat la cap cu o bentita rosie, care era urmarit de niste avioane si daduse foc unui rau (o apa curgatoare, plina de flacari). Credeti ca ma marit cu Rambo?
    Daca da, Rambo 1,2,3,4 sau 5?
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Nov 2005, 14:39
    0 0
    fetele sunteti duse! eu cand eram mai mica mi-a pus bunica-mea sub perna niste agrafe peste care a trecut popa cand a venit sa stropeaca cu apa sfintita prin casa...am visat eu pe cineva atunci, numai ca nu ia-m vazut fata, stiu daor ca era brunet. m-a laut pe sanie si tushti la vale pe o partie imensa plina de zapada afanata si alba, printe brazi, numai ca la un moment dat nu stiu exact dar parca am virat si in fata era un hau si mie mi s-a facut frica am vrut sa ma dau jos de pe sanie... si nu stiu daca am reusit ca m-am trezit. uitasem de visul asta pana cand intr-un timp, am intalnit eu o persoana pe care am visat-o cred ca vreo 3 lunid e zile in fiecare seara, cum ne plimbam noi pe un lac inghetat, cum aveam noi o partie, cum aveam o cabana imensa intr-un varf de munte si era iarna...si tot timpul parca ne cautam dar nu ne gaseam, si daca ne gaseam nu ne vorbeam... aiurea rau de tot. in fine, acum vreo luna am visat ca ne mutasem pe o mini insulita tropicala, aveam palmieri si o coliba din paie. partea haioasa e ca eu nu l-am mai vazut pe tipul ala de muuulta vreme. deci, daca vrei sa credeti credeti, daca nu, macar e interesant. binentles sr fi si mai intresant daca l-ati visa pe actorul vostru preferat.
  •  
    • 967 mesaje
    20 Nov 2005, 16:02
    0 0
    nu tii nici un post.
    mai bine incerci cu busuiocul sub perna.