argintul viu

•  
    • 38 mesaje
    1 Nov 2005, 23:25
    0 0
    buna fetelor,
    cum se poate sti daca cineva are sau nu argint viu in corp? si daca este cum se poate scoate? nu vreau sa creez polemici pe sb. "ca ar fi, ca n-ar fi adevarat ...". Stiu ca poate exista argintul viu in pers. si vreau sa cunosc ce si cum. Va pupic.
  •  
    • 504 mesaje
    2 Nov 2005, 08:52
    0 0
    Nu stiu ce sa zic,oricum un medic nu o sa iti puna niciodata diagnosticul asta,prin babe doar!
  •  
    • 233 mesaje
    2 Nov 2005, 21:59
    0 0
    eu am auzit ca e vorba de mercur de fapt... dar nu stiu sigur
  •  
    • 372 mesaje
    3 Nov 2005, 13:07
    2 1
    In limbaj popular, mercurul este cunoscut sub numele de "argint viu"
    Eu am mai auzit vorbindu-se despre persoane care ar avea argint viu, dar nu stiu cum se manifesta asta. Oricum, mercurul este toxic.
  •  
    • 80 mesaje
    8 Nov 2005, 17:57
    3 1
    buna fetelor!eu am mai fost pe aici mai demult.sa va zic eu cum este cu argintul viu!este clar ca medicul nu poate spune despre asta.el este de culoare gri si sunt mai multe bilute merg in sir.daca este in corp este rau circula prin sange.de obicei se lasa pe mana su picior.se pot umfla.dar are si momente in care sta.esti o persoana schimbatoare iti afecteaza creierul.devi cand bun cand rau.si preotul te poate scapa un preot calugar de la o manastire.am inteles ca se fac excursii de genul asta.pupici
  •  
    • 1280 mesaje
    13 Nov 2005, 16:17
    0 0
    argintul viu este mercurul. Intr-adevar mercurul atunci cand este pus pe o suprafata apare sub forma unor bilute argintii
  •  
    • 158 mesaje
    13 Nov 2005, 21:30
    1 1
    Tare sunt curioasa cum pot aia de la manastiri sa scoata mercurul dintr-o persoana.Spun un descantec sau ce?
  •  
    • 3 mesaje
    18 Sep 2011, 17:45
    2 0

Privitor la argintul viu, trebuie stiut ca astazi, tehnologia este foarte avansata si se poate afla usor prin spectroscopie, de exemplu, cantitatea de metale grele pe care cineva le are in corp. Tehnica biorezonantei magnetice nu da gres, mai ales in acest domeniu. Sfatuiesc pe cei sau cele care au putine cunostine capatate din studiul sistematic, sa se abtina sa-si mai dea cu parerea numai asa de dragul de a se afla in vorba, cu toate ca la romani, datul cu parerea, reprezinta un fel de sport national.

•  
    • 24 mesaje
    11 Oct 2011, 12:32
    5 0

nu prea se incadreaza subiectul la sectiunea asta dar o sa-ti raspund.
    Identificarea mercurului in organism se face foarte usor deoarece daca exista mercur acesta se va excreta prin saliva.Astfel pentru a identifica mercurul din saliva trebuie sa realizezi o simpla reactie chimica, ai nevoie de un reactiv numit ditizona in cloroform care are o culoare verde in contact cu saliva care contine mercur aceasta va capata o culoare portocalie aratand existenta mercurului.
    Sper ca te-am ajutat.

Acest mesaj a fost editat de către Kassandra25: 11 Oct 2011, 12:33
  •  
    • 12 mesaje
    24 Oct 2011, 14:22
    2 3
    Simptomele intoxicarii cu mercur sunt devastatoare. S-a descoperit recent ca Eminescu a murit intoxicat cu mercur.