vis cu pisica neagra..............

•  
    • 666 mesaje
    1 Nov 2005, 22:36
    0 0
    Fetelor , va rog din suflet sa-mi spuneti si mie un site unde pot citi seminificatia viselor dar in afara de acvaria, pt ca acolo lipsesc literele p, s, si t si uneori chiar nu gasesti ceea ce cauti ........
    Ma framant de doaua zile de cand am visat ca eram linga o pisica pe care o mangaiam si deodata s-a intors catre mine si a inceput sa ma muste de maini .........
    M-am luptat cu ea cat am putut si nu mai stiu cum s-a terminat pt ca m-am trezit ingrozita .....dar acum nu-mi iese din cap visul pt ca stiu ca visele in care apar pisici mai ales negre nu sunt de bun augur....
    Spuneti-mi ca nu trebuie sa-mi fac griji va rog.....
    Pe cine am intrebat mi-a spus ca inseamna o ,,prietena" falsa sau farmece de la o femeie , numai ca eu nu cred in farmece .......
    Multzam....
  •  
    • 72 mesaje
    2 Nov 2005, 08:27
    0 0
    Si eu stiu ca pisica in vis inseamna o persoana falsa, vicleana. Deci atentie la persoanele din preajma ta si nu numai.
  •  
    • 1077 mesaje
    2 Nov 2005, 09:14
    0 0
    "Oamenii care cred in vrajitorii, in descantece, in vise, in vedenii si alte naluciri, acestia sunt oameni superstitiosi si au credinta bolnava sau stricata.

N-ai vazut ce spune la Cartea intelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah, la capitolul 34 ? Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei ce au nadajduit in vise.

Cel ce crede in vise este asemenea celui ce merge la vrajitori.

Cuvant al Pr. Cleopa" - credo.ro

Din cate am citit despre interpretarea viselor, cu toate ca nu imi aduc aminte unde, pisica ar fi un dusman ascuns sau un fals prieten. Da si tu o cautare pe google.
  •  
    • 3526 mesaje
    2 Nov 2005, 09:33
    0 0
    nu si nu, marty, nu crede in vise, de acord cu ce a zis griti.
    pentru linistea ta, du-te la biserica, da niste acatiste, roaga-te, linisteste-te, da ceva de pomana.
    dar nu crede in vise.
  •  
    • 504 mesaje
    2 Nov 2005, 09:58
    0 0
    Am citit undeva ca au o legatura cu insasi starea organismului!Spre ex,aveam o perioada cand ma visam mereu cazand de la inaltimi,si pluteam,cadeam cu incetinitorul,ma trezeam mereu innainte sa ajung la sol,leoarca de sudoare!Si citisem ca asta e un semn de anemie,carenta de vitamine,la un consult,o serie de analize, chiar aveam un deficit de calciu si fier destul de mare .Dupa ce mi-am suplimentat alimentatia,cu multivitamine niciodata nu mi s-a mai intamplat sa mai am asemenea vise,care erau destul de dese in acea perioada!
  •  
    • 666 mesaje
    2 Nov 2005, 21:51
    0 0
    Fetelor , sunt de acord cu voi .Am citit candva , undeva ca visele nu au nici o legatura cu credintza si de regula nu ma iau dupa ele dar asta a fost un vis care se repeta la anumite intervale si atunci cand o face e ca un avertisment .Doavada , azi la serviciu am avut parte de ceva groaznic si ziua in sine a fost una plina de ghinioane.......
    Orice am facut parea ca e total gresit .Nu va pot spune mai multe ca nu vreau sa ma insir aici prea mult ....
    O fi adevarat n-o fi .....eu pana la urma voi merge la un preot macar cu prima ocazie , desi nici acolo nu ma duc cu sufletul toatal impacat .....
    Oricum , visul s-a repetat si azi noapte ....putzin diferit dar tot cu pisici.....
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Nov 2005, 13:22
    0 0
    said, dupa logica ta, pisica neagra ar trebui sa insemne ceva de genu' piatra la rinichi sau carie dentara?
  •  
    • 504 mesaje
    3 Nov 2005, 13:55
    0 0
    eu stiu?da asa citisem intr-o revista,acu ca s-o fi brodit la caderile mele de la inaltime nu stiu
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Nov 2005, 13:39
    0 0
  •  
    • 1077 mesaje
    7 Nov 2005, 14:14
    0 0
    Cand visezi barbati bine ce inseamna? Ca sa revin la topic, poate daca te gandesti la pisici albe vei reusi sa contracarezi pisicile negre!